Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3963
7.4.09 08:25

Ahoj holky!!!
Tak jsem se konečně dostala k počítači, včera jsem byla přezouvat autíčku pneumatiky a pak jsme ještě vyrazili na nákup - to se protáhlo, že jsem pak už šla jenom spát.
Na testu cukrovky kamarádka byla taky, její dr. říkala, že je to od 28 povinné. Mně je 29 a doufám, že můj dr. to v povinných nemá. Podle toho, co popisovala, bych tam asi nevydržela. Po sladkém pití mi je vždy zle a ještě mě bolí hlava.
Katy máme německého ovčáka. Někde jsem tu četla návod, tak sem zkusím dát i foto. Ty máš taky nějakého pejsana, co jsem tu četla, ale měl nějaké potíže.. Už je mu lépe? A jak si rozumí s Tinkou?
Zahradničím taky, ale kytičky zatím ne… Seju saláty, řekdvičky, pórek, doma předpěstovávám rajčata a melouny a chci zkusit už v dubnu 1 či dvě semínka cuket. Když nevyrostou, zbytek vy:,–(ím až v květnu, jak to je v návodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
7.4.09 08:28

rosanko,my máme ovčáky dva a ještě k tomu bulmastifa :lol: ale aspon je sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
7.4.09 08:30

…foto asi nebude, vložila jsem ho do fotogalerie, jak jsem tu někde četla, ale už nevím, jak ho dát sem…
Jinak mimísek taky pěkně dloube, mám pocit, že každou chvilku do jiného místa. Ale pokud někam jedu, tak jen tam, kde mám zmapované záchody :oops: Asi se mi po měchýři pořádně převaluje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
7.4.09 08:32

Fííííha!!! Tak to je síla!!!! Bulmastif, to je taky něco velkého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
7.4.09 08:37

kačenka1 - jůůůůůůůůůůůů, to je krása! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
7.4.09 08:42

ivu,no mohlo to být lepší,ale je to děsný neposeda a navíc stydlivka :lol: stydlivka jen přes obličej,to co má mezi nožkami ukazovala velmi ochotně

rosanko,ano je to veliké,ale milé stvoření a ač je to veliké,tak je s námi doma,ted se zrovna pořád vtírá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
7.4.09 09:00

Budeme mít kluka!!!
kačenko1, alespoň 100% víte, co to bude!!! :D
Já mám taky pocit, že čím větší psisko, tím větší mazel… Ten náš se teda mazlí hlavně se mnou, s páníčkem si zase vybíjí energii..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
7.4.09 09:40

Rosanko, gratulace ke chlapečkovi! :)
Inak souhlasím s tím, že čím vězší psisko, tím větší mazel…máme labrouše a např. včera si lehnul na sazeničky, abych přestala jako dělat a koukala si ho všímat a drbat na břiše, prevít jeden :lol: A táta má dva rotviky a to jsou takový rozmazlenci, že mě teda přechází zrak :lol: POkud jsou na cvičáku, tak bych jim teda kůrku nepodala, ale jak se přestane dělat, hned se lísají pod nohy a šťouchají čumákem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
7.4.09 09:55

Labradoři jsou krásní… Stejně jako němečtí ovčáci.. Z rotvajlera bych asi měla strach, ale na druhou stranu švagr má pitbula a když jsme na návštěvě, nejraději by seděl někomu na klíně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
7.4.09 10:00

No, ten náš je černý a dost lidí se ho z dálky bojí, on je fakt pošuk, hrne se za každým jak velká voda, v hubě si nosí nejraději takovou gumovou slepici a nedej bože když se dostane k vodě, to je jak motorvá myš:)
Rotviky má táta na hlídání, s pejsanem je celekm úspěšný co se výstav týká, ale udělat s ním zkoušky, to bude výkon, on je totiž trošku míň talentovaný :lol: :lol: Ale o to větší mazel.
No jo, jsou to zlatíčka a aspoň díky nim se člověk musí trošku víc pohnout :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
7.4.09 10:11

Našeho si lidi taky docela bojí, on trochu přerostl a nemá rád psa, který bydlí naproti (když byl štěňátko, vyjel po něm), takže když jde někdo okolo, běží ke plotu, protože ví, že tam bude i soused a zuřivě na něj štěká. A kolemjdoucí si myslí, že je to na ně…
Gratuluju k úspěchům na výstavách!!! Náš pejsan zkoušky udělal nejlépe ze všech, ale protože pozdě došly peníze, tak by se musely opakovat. Jenže pak nebyl čas, atd…, papír o provedené zkoušce nemáme.
A voda, to je kapitola sama pro sebe…
No a nejraději si hraje s petlahví…
Až se Ti narodí mimi, seznámíš je hned? Já sháním co nejvíc informací - kvůli alergiím a imunitě. Někde píšou seznámit hned, jen nenechat oblizovat, bráchovi, když měl mimi, zase dr. řekl, žádná zvířata… Tak nevím.. Ale já jsem pro co nejdřívější kontakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
7.4.09 10:39

Tak to jste moc šikovní s tou zkouškou. My máme s labíkem jen dvě výstavy, na zkoušky jsem si pořád myslela, že je málo připravený a pak nebyl čas :(
Já bych to nijak nedramatizovala, pejsan ať si mimčo „očuchá“ hned, chovatel, který nám Baxe prodal, má dva a teď mají roční Elišku a říkal, že labrouši jsou k dětem úžasní a žádná alergie, nic neproběhlo. Máme hodně známých s dětma, když jsou u nás na zharadě, drandí kolem psa na těch plastových motorkách a ten jen vrtí ocasem a nosí jim hračky. A když mám na zahradě kamarádky kočárek s prcekm, tak pes jen čuchne a lehne a nezájem, takže se toho nebojím. Má dost pohybu i naší pozornosti, přítel si ho teda teď víc vzal do péče, já už s ním raději tolik nejančím :lol:
U nás je problém se skorotchýní, má pocit, že pes nebude mít jinou starost než převrátit kočárek, vyhrabat dítě a sežrat…už mě s tím štve :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
7.4.09 10:52

To se Ti ani nedivím, takhle do mě právě reje brácha se švagrovou… Já mám spíš strach, aby nám pejsan neznačkoval kočárek… Jakmile se oteplilo, dala jsem vyvenčit andulky - jen tak na trávník, abych je mohla posouvat do stínu a označkoval mi je 2×!!!!
Malé děti u nás na návštěvě nějké už taky byly a pejsan byl naprosto v pohodě. Já s ním teď taky raději moc nejančím, on sám navíc nějakým tím svým dalším smyslem vycítil, že si ke mně nemůže dovolit co dřív a ze dne na den mě přestal objímat okolo krku, když přijdu domů, ale strašně se lísá kolem nohou a ty oči… Škoda, žes tu zkoušku nezkusila. Ten náš truhlík všechno uměl jen při zkoušce. Doma v životě nepřinesl aport, o všechno se chce přetahovat, chce se honit, provokuje, ale při zkoušce, jako by věděl, že to je vážné, uměl naprosto všechno. O ten jeden bod ho připravil páníček, protože něco špatně řekl nebo ukázal. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
7.4.09 11:14

holky, já bych se psama a mimčem nedramatizovala…pes doře cíctí,že je to člen rodiny a podle toho se k němu chová…u nás psi pořád hlídali kočár a nedej bože kdyby se chtěl někdo cizí podívat :lol: a Anet opatrují a to doslova dodnes,pořád je má v patách a ten starší,když leze kam nemá,tak začne štěkat,takže já mám jen dobrou zkušenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
7.4.09 11:21

To je supr!!! To ráda čtu… Jen jsem přemýšlela, proč máš jen jeden metřík na už narozené dítko a pak mi došlo, že dva jsou psi.. :D
Doufám, že to teď nevyznělo nějak divně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí