Poradna duly
Jana Čurdová
Rosanka: já jsem byla srábek, i když hafan uměl všechno dobře, nešel nám moc aport z vody, tak jsem řekla, že rok počkáme a ono ejhle, s pupíkem už bych se asi na zkoušky nehnala a přítel se zatím cuká:) Ale stačí, když mi ho vezme na výstavu, holt budeme mít zkoušky později:)
A souhlasím s Tebou, že psisko pozná, že nejsem jako dřív. Občas přijde a položí mi palici na klín a oňuchává bříško a pak mi přinese hračku, no skoro jakoby ji nesl tomu prckovi uvnitř
![]()
Kačenka1 - naprosto souhlasím, myslím, že to bude prima, ale řeči nekterých lidí mi pijou krev…bych zavřela do kotce spíš tchýni než psa
Teda někdy, no, zas ať jí tolik nekřivdím ![]()
…my bydlíme s mojí mamkou a díkybohu řešíme jen problémy typu: „Ten zmetek mi zase šlapal v kytkách!!!“ ![]()
Rosanka - ne, no ještě toho trochu
![]()
Bydlí od nás cca 10 kiláků, já mám rodiče na Moravě, takže trošku z ruky, ale s přítelem bydlíme sami už přes 7 let, nejdřív ve měste v garsonce a teď druhý rok v domečku kousek od města. Ona není zlá ženská, jen je strašnej plašan a zmatkař. Navíc je to taková ta učebnicová maminka v tom, že každý den je teplá večeře, v neděli domácí vývar a kynuté knedlíky + nějkaá ta buchta či koláč, vyžehlené prádlo dává do sáčků a pak do skříně, uklízí snad i ze spaní
A když zjistila, že s mým životním stylem moc nehne, tak to vzdala, ale někdy se prostě stará až moc.
Ale já jsem dobrá duše, když s ní nikdo nechtěl jet na dovolenou, jela jsem s ní do Bulharska, to bylo před 3 rokama a když jsme viděla, jak tam do sebe hrne ferneta, vypaluje jednu za druhou a vymetala by bary, tak jsem hned věděla, že je jen vystreslá ze svýho chlapa a ze skákání kolem dvou synáčků ![]()
Ale vím, že jinde je to mnohem horší a vím, že nám ráda pohlídá a pomůže, to zase jo:)
A jak je to u vás? V pohodě?
ivu - naprostá pohoda. Jsou rádi, když je navštívíme, oni taky občas dorazí a jinak si užívají života, naprosto do ničeho nemluví. A mamka je taky v pohodě, při rekonstrukci jsme si udělali vlastní vchody a nemůžu si stěžovat.
Ahojky ..
je fakt krásně …taky bych řádila na zahradě ..ale s tchánovci to jaksi nejde ..a ani mě to nabaví ..furt se ptát, jestli mohu to a nebo tamto ..
a ani tchýně si sama nemůže nic za:,–(it .až po tom co jí to tchán schválí ![]()
jinak na cukr testy jsem uplně zapomněla ..doufala jsem, že se jim vyhnu ![]()
jinak jsme taky pekli buřty ..a tuhle jsem v hospůdce při srazu s kamarádkou vypila půl litru řezaného
..takže ty vaše 2 lůčky …
![]()
fšem přeji fajný den
dnes jedem s kamarády do bazénu
Rosanka - tak to je prima! ![]()
jezinka - tchán to má zřejmě pevně v rukách, že? Nic si z toho nedělej…
A příště si ten půl litr dám taky, zase nic se nemá přehánět, ani ta sebepéče, že?
![]()
Ahoj děvčata,
chvíli tady člověk není a nestíhá dočítat. ![]()
Rosanko já mám dvě feny a to Novofundlandské, jedne je 7 let a druhé té mladé budou dva, to je ta co má ty problémy, měla natržený přední zkřížený vaz v koleně.
No a jak se snáší s Tinkou? Ta starší Lenny, ta jí normálně bere ale nějak si s ní nehraje, za to Baffy to je mačo, ta by jí nejraději samou láskou sežrala. Pořád se spolu válí po zemi, muchlujou, přetahujou atd. Fundlák je skvělý pes k dětem a nikdy mě nenapodlo je třeba zavřít proto že jdeme s Tinkou na zahradu. Jo a ani Tince nevadí že se po ní válí 50 kg. ![]()
tak zkouška nového obrázku ![]()
katy,ony ty děti od těch hafanů snesou cokoliv a ten vztah platí i obráceně,občas se radši nedívám,co že to spolu vyvádí ![]()
Katy 2 - držím palečky, ať má pejsan nožku co nejdřív v pořádku a jsem ráda za další pozitivní reakci pes x dítě. Někteří lidé opravdu přehánějí…
Jezinko - to je škoda, že to máš s tchánovci tak těžké. Nepsala jsi, že se budete stěhovat? Jestli se pletu, tak se omlouvám, ale snažila jsem se dočíst, co šlo a mám v tom trochu zmatek…
Kačenko 1 - krásné obrázky. Mimísek se tam pěkně ksichtí ![]()
Já asi před 14 dny šíleně ujížděla na tlačence s octem, měla jsem z toho následně vždycky výčitky a strach, jestli ocet nemůže ublížit, ale nemohla jsem si pomoct!!
Odpoledne se chystám na zahradu, asi budu stříhat jahody, nebo vytrhávat nějaký ten rašící plevel, od věčného nicnedělání mě docela bolí záda…
Ibbu jsem si vzpoměla, že jsi se ptala na kočárek.........byli jsme je teda omrknout v Polsku, měli tam nový Firkon Verano, vypadal fakt dobře, má už taky polohování hlavičky, no a taky korbička je dost prostorná, tak teda teď přemýšlím o něm, ale času je zatím dost. ![]()
Jo a taky se mi líbí jeho váha, hluboký kočárek 12 kg a sportovní 11 kg.
čau holky,
jsem tu po delší době, jak se udělá pěkně, tak mě na net moc času nezbývá ![]()
vítám nově příchozí!
Jinak minulej týden jsme byli na UtZ a všechno je v pořádku, mimčo si tam leželo s nohama nataženýma hore, a rukama za hlavou.
Pupek se už taky vyvalil, ale co bych chtěla ve 22.tt, že?
Ještě pořád přemýšlím, jestli jít na 3D, ale asi si tam zavolám, dělají ho pořád za 600,– s fotkama i s cca 20min záznamem.
Katy, fotky s toho 3D jsou krásnýýý a sice jsem dočítala, ale nějak mě vypadlo, co má mimís mezi nožkama ![]()
O té cukrovce moje dr. taky mluvila, že mě to čeká, ale to bylo hned ze začátku a zatím si na to nevzpomněla, tka já doufám, že třeba zapomene… U Nikis jsem to neabsolvovala.
A pes x dítě - když jsme přijeli z porodnice s malou, tak jakmile jsme zavřeli domovní dveře, malou postavili do chodby a „pustili na ní“ to naše zvíře, Elina jí očuchla, možná tam byl i jazyk
, ale všechno v pohodě, ted jí Nikis neustále komanduje a drezůruje a Elina si to nechá všechno líbit, když už je toho na ní moc, tak si zaleze někam, kam na ní Nikol nemůže.
Malá ochutnávka Nikis a Eliny ![]()
http://img1.rajce.idnes.cz/…100_6266.JPG
http://krystofovi.rajce.idnes.cz/…100_2527.JPG /> http://img2.rajce.idnes.cz/…imek_002.jpg
Vypínám, musím vzbudit Nikis a valíme ven.
ahoj maminy
tady to jede ůůůůůůůůůůůůůůůůůů
![]()
tak popořadě ![]()
Kačí - prosím tě, mě nejdou otevřít ty fotečky
a já bych se tak koukla ![]()
Ivy - co se týče pohybů - já je mám cca 3 týdny, tzn. někdy od 19.týdne takže se neboj a za chvíli uvidíš … ![]()
zrovna v pátek jsem nadávala, ptž jsem si tak lehce nalehla břicho (spíš něco mezi na boku a trochu na břiše) - a mladý se to nějak nelíbilo a začala dloubat, tak jsme si poslušně lehla do standardní polohy
![]()
Stofi - super fotečky, já osobně věřím, že pesani ty děcka milují a berou je - víc než dospěláky … a nebála bych se toho
ad. pivo - tak já si dávám od začátku těhu, buď pivko nebo vínko - byla jsem zvyklá si čas od času dát, tak přece nezačnu abstinovat ne ![]()
zrovna včera večer jsme si ugrilovali s manžou klobásky a k tomu pěkně 2 sklenky lambrusca … a jak se mi spinkalo
- a teď mě tak napadá že Helče teda asi taky - ráno jsem špekulovala proč se nehýbe jako obvykle ![]()
Jezi - se zahradou to máme stejný - tam velí naše babí … ale předěláváme si zadní část a tam to bude jen naše … tak se docela těším ![]()
Katy - kočár vypadá dost dobře - ta zdvojená kolečka se mi taky moc líbí, ten kočár hned vypadá stabilněji
… jinak mi jedeme zamlouvat kočár už v květnu - říkali že dodací lhůty můžou být až 8 týdnů tak to radši zaplatíme dřív a pak si pro to v červenci jenom dojedem
Ibbu ten firkon je čtyřkolka, ono to na tom obrázku vypadá že je to zdvojené přední kolečko, ale není.
Jo ještě jsem se tě chtěla zeptat, ono možná už to tady někdy šlo, co ty vlastně učíš?
Ahojky holky ![]()
nekoukla jsem na vás dva dny a nestačím dočítat ![]()
U nás je krásný počasí, tak jsem dneska umyla okna, máme je nízko tak jsem to jen tak narychlovku udělala, žádný velky leštění, hlavně smýt tu špínu
manža pověsil záclony tak tím je jarní úklid hotov
![]()
V sobotu večer jsem grilovali, seděli jsme venku až do 11ti do večera a bylo krásně
udělali jsme výborný masíko a až byla tma, tak jsme pouštěli létající lapiony… bylo to super
![]()
Včera jsme byli na kontrole u dr. tak jsem dostala preventivně magnézko a jod, mimísek je i podle ní kluk tak už je to asi jistý
vypdá o týden věstí, tak doufám, že to nebude nějakej macík s porodní váhou 5 kg
ale věřím že ne ![]()
Na test na cukrovku jdu ta cca 3 týdny, dostala jsem doporučení do nemocnice…
No jsem taky zvědavá co naše pejsanka bude říkat na mímíska, ale je pravda, že je takový skákací, ale na mě úplně přestala, pořád mě očmuchává, teď je venku krásně, tak chodím snídat a obědvat ven, tak si to užíváme
![]()
No nic holky jdu se osprchčit a spát, zítra na vás zas mrknu… je to děs bez toho pc… jsem zvědavá za jak dlouho zas budu mít ten svůj původní, takhle musím čekat až manža dorazí a půjčí mi jeho pracovní…
Tak papa ![]()