Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
654
16.4.09 21:24

Ahoj holčiny.
Tak jsem dnešek přežila ale hnus to teda je :-( :poblion: pořádnej už mě tam nikdo neuvidí.
Ibbu gratulace ke zkoušce.
Rosi Anet už je lepší jen jí ještě bolí hlava ale jinak naštěstí dobrý ještě že tak dost mě to vyděsilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
16.4.09 21:50

Marky - to je dobře že jsi slaďárnu přežila 8O :D a s Anet je fajn že už se cítí líp …

to ti věřím že ses vyděsila … ale bude dobře :wink:

holky potřebuju poradit, jak to máte s matracemi? co už máte díťátka, měli jsme nějaký „spešl“? koukala jsme v IKEE za 700,– (polyuretanová) - ale jestli je to kvalita za podle mě vysokou cenu top fakt nevím :nevim:

tak aby mimísek spinkal na pořádný … ale ne přehnaně drahý :lol: (to jsem náročná co?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
17.4.09 08:11

Dobré ránko:)
Letecky dočítám, takže:
Holky-studentky - smekám před vámi a plácám po zádech za fajn výsledky, jste šikulky!
JInak gratulace ke všem dobře proběhnuvším kontrolám a brzké zlepšení u nějkaých problémků…k těm se bohužel musím přidat i já:(
V neděli jsem skončila na pohotovosti s horečkou a bolestmi břicha, naštěstí je všechno v pořádku, chtěli si mě tam nechat, ale pak mi dali magnésko v kapačce a pustili domů. Dostala jsem Magnosov, z toho jsem měla průjem, že jsem viděla všechny svatý, tak mi pak moje mudra dala Magne B6 a (ťuk, ťuk) všechno je ok, v práci už jsem od včerejška a pohoda. ASpoň máme natrénovaný vjezd do porodnice :lol:
Jo a čekáme kloučka, věnoval nám svůj úsměv, fotky mám v galerii :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
17.4.09 10:02

Ahoj holky,
tohle bude jen výkřik: „JÁ UŽ SE NEMŮŽU DOČKAT!!“ :-) Jsem jak malá. Fakt. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
17.4.09 10:20

Moni . já to mám taky tak - NEMŮŽU SE DOČKAT! :lol: :lol: :lol:

asi jsem divná, ale radši už bych měla mimíska u sebe a těhu bych trošku přeskočila :lol:

… akorát si zase říkám, abych něco nepřivolala a ať si tam Helčí zůstane dost dlouho na to aby se „dopekla“ :wink:

tak a matraci jsem už včera v noci „vyřešila“ - pokoukala jsem net diskuze, poptala se známých a asi už mám jasno :lol: a nevyjde draho („jen“ 500,–) :lol:

jinak přeju krásný pátek! - u nás pod mrakem, ale nemůžem si stěžovat, nemůže být pořád krásně :wink:

Ivy , hlavně ať je mimís tam kde má :wink: a ty pořádně odpočívej a radši se ani nehýbej :D na práci se vyprď :lol:

… je moc dobře že dneska dokážou dr. pomoci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
17.4.09 10:21

A ještě jeden příspěvek. Tak si pročítám (konečně jakž-takž důsledně), co nás s miminkem čeká. A zjišťuji, že ačkoli je mateřství naprosto přirozená věc, je toho TOLIK, co se budu muset naučit nového!!

Samozřejmě - nejsem naivní, abych si myslela, že porodím a vše bude růžové. Že miminko bude klidné a vše bez problémů, já budu v pohodě, že to bude jen o tulinkování a mazlení, čekání na první úsměv a tak… Uvědomuji si, že bude ně mně závislé a že já budu muset fungovat 24 hodin denně 7 dní v týdnu bez odpočinku (protože já o sobě vím, jak jsem úzkostlivá - až přehnaně).

Jenže! Budu vystavena úplně novým situacím. Situacím, se kterýma si nebudu třeba vědět rady! A ty situace budou stresové. A o to horší, že se v nich bude jednat o dítě nebo mně samotnou. Budu se muset naučit naslouchat děťátku, jeho potřebám a zároveň naplňovat ty své - základní, abych byla fit a mohla fungovat… Do toho budu muset zvládat „klasické“ domácí práce, fungovat i pro partnera - budeme přece rodina!

Vím, že to zvládla skoro každá žena-prvorodička, ale přiznám se, že ač se na drobečka neskutečně těším, asi si pořádně neuvědomuji, jaký to bude záhul (jako doopravdy).

Ani se nedivím, že se novopečené maminky - a to nejen vlivem hormonů - občas sesypou. Vždyť jim přibude nová role, ve které budou muset obstát - z milenky, manželky a pracující ženy se najednou stane i matka! Tak si někdy přemýšlím, že ono přece jen na tom něco bylo, že žena byla delší dobu s dítětem doma a starala se o domácnost, zatímco chlap vydělával a živil rodinu. Škoda, že to dnes není možné.

Ale víte co? Zvládly to jiné, zvládnu to i já, ne? :-)

Omlouvám se za trošku zmatený a vyplašený příspěvek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
17.4.09 10:27

Ivy, ty fotky jsou překrásné! Máš pravdu, je tam úsměv. A dost, nebo se zas rozněžním… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.4.09 10:32

Ahoj kočky,

Moni buď v klidu, určitě to zvládneš, sama píšeš „Zvládly to jiné“ tak to zvládneš i ty. :D

Ale s tím jak se na miminko těšíte a chcete, aby už bylo venku to moc nepřehánějte, až se narodí, tak si budete říkat, proč tam raději ještě nezůstalo. :D :lol: :D

Ibbu tak jakou matraci jsi na konec vybrala? My máme po Tince kokosovou a jsme s ní spokojení. :D

Ivu na fotky už jdu mrknout. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
17.4.09 10:49

Ibbu-díky moc, já se celkem šetřím, trošku proházka, trošku úklid, trošku zahrádka…no jo a pak se divím, že? :lol: :lol: Ale kdepak, teď už opatrně!
Monika1980- naprosto tě chápu:) Já to mám někdy podobně, navíc mi teď častěji přijde líto, že mám rodiče tak daleko a když tak chodím po domě a říkám si, kde co bude, tak musím jít pomuchlovat to naše psisko, abych zahnala takovou tu sklíčenost…ale pak se zase začnu těšit a když to půjde, tak si trošku práce vezmu domů, ono nějké ty papíry by třeba šly zvládat, Vašek se moc těší na pomoc s miminkem a až bude vozit a koupat, tak si říkám, že ono se ještě nestalo, aby to nějak nedopadlo:) A jsme holky šikovný, to by bylo, abychom to nezvládly, no ne? :wink:

Jinak matraci jsem koupila takovou asi obyčejnou, molitanovou, ale protože budeme mít dvě postýlky( jednu nahoře a druhou dole ), tak zkusím tu kokosovou. Ta se dá koupit taky běžně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
17.4.09 10:54

Katy , já vím že máš pravdu, ale prostě už bych ho brala radši víc u sebe než v bříšku :lol:

a hlavně mám v živé paměti když jsem hlídala příbuzným a kamarádkám - bylo mooooc příjemné mimíse po hodině, dvou vrátit mamince :lol: :lol: :lol: … a teď budu na druhý straně barikády 8O

Ivy - brouček je krásnej - a úsměv tam je :! :D (my se zase na videu šťouráme v nose 8O … celej otec :lol: )

a Moni - s tím zmatkem …je to fakt, ale nedá se nic dělat, už jsou tam a v létě půjdou ven a pak už nám pomáhej Pánbůh :lol:

dneska se to stejně nebere moc „přirozeně“ (podle mě) - dřív to tak nějak víc „plynulo“ - ale zase na druhý straně o tehdejší problémech už se nepovídá … (no to já mám taky dneska nějakou "přemýšlivou) :wink: :lol:

Katko - vybrala jsem si kokos/molitan/kokos - a je ve slevě tak d otoho jdu, objednám přes net a nemusím někde lítat …

a dneska mi přišly 2 deky (pradvěpodobně do kočárku) - jedna okolo 250,– od EMITEXu a zavinovačka do autosedačky … červená beruška :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
17.4.09 10:59

posílám odkazy

matrace http://www.batoleshop.cz/katalog.php?…

a tady tu krásu máme pro Helenku :lol:

http://www.babymax.cz/…64930_03.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
17.4.09 11:02

a je to tak sladký, jen si jí představuju už v tom :lol:

… a jak nám to bude ladit s autosedačkou :lol: :lol: :lol:

no každopádně, co se týče matrací fakt jsem nevěděla - píšou dost ještě o kombinaci kokos/pohanka ale ta nesmí přijít do kontaktu s vlhkostí … (a víte jak to je se štěstím :wink: )

a kamarádka večer volala že mají to polokokosovou tak jsem se rozhodla rychle :lol:

a ještě čekám an odpověď jestli s tou matrací půjde i monitor (ale neměl by to prý být problém)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
17.4.09 11:08

Katko, já vím.. To mi říká i Kubík, když mám zase těšící se náladu. Že si v září vzpomenu, jak jsem juchala v dubnu - v klidu se vyspala, nic mě netlačilo, žádné problémy, jen radost z pohybů v bříšku :-)

Ivo, tak to s tím mazlením se psem mám stejně. Chudák Charlie.. ten si vytrpí - zvlášť když jsem rozněžněná.. ale zatím neutekl. Občas se na mě sice vyčítavě koukne, ale jinak je hodňučký a snese všechno.

Ibbu, to je krása.. já ještě furt nic nenakupuju a už bych asi měla, co? Jenže těch věcí je tolik! A já jako typičtí Blíženci - marná v rozhodování.. nejradši všechno… to je jak v cukrárně.. Chceš si koupit jeden zákusek, ale líbí se ti všechny. Moje ideální cukrárna - minizákusečky na jedno sezobnutí a mooooc druhů, abych mohla všechno vyzkoušet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
17.4.09 11:10

Ibbu - díky za odkaz, teda Helča bude kočka, to vypadá naprosto úžasně!:) A to video musí být fajn :lol: :lol:
Já jsem „mladýmu“ koupila už i boty, tak jsem pošahaná :lol: :lol: Teda spíš botičky, malinký a naprosto roztomilý. Takže moje úlety vypadají tak, že vytýhnu dupačky, bodýčko, kabátek, čepičku, dám k tomu botičky, někdy to vpreparuju do rychlozavinovačky a položím na přebalovací podložku :oops: :lol: :lol:
Ale pak jsem pár dní schopná fungovat jako normální rozumný člověk :)
Tchýně frčí do Polska, prý tam mají slušné věci mnohem levnější, nějaká ta deka by se ještě hodila a taky fusak, tak ji asi zaúkoluju:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
17.4.09 11:23

no, tak na nákupy to zatím nehoří … ale jak už jste mě asi poznaly, já potřebuju mít aspoň všechno naplánovaný, nalajnovaný a pak mám klid - tak jak ten můj seznam věcí :lol:

teď třeba řeším, jestli tu zavinovačku budu nechávat v autosedačce a vyndavat jen Helču nebo půjdou ven oba :lol: … magor co? ale já fakt potřebuju mít na všechno plán a jasno - a pak jsem spokojená :oops:

Ivy - no s tím „aranžováním“ to je snad normální ne? :lol: viz moje focení modýlků :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí