Poradna duly
Jana Čurdová
![]()
Jéééé vždyť je to úplně jednoduchý!!!!!!
Na fotce měl právě 1. narozeniny, teď už mu jsou tři a je drobet mohutnější. Dneska se mi trochu převalil přes mimíska, ale vše je snad v pohodě, mrňousek se mele jako o závod… Tahali jsme totiž s mamkou klíště, tzn. já ho musela přeprat a zalehnout, teprve potom je možné mu klíště vytáhnout…
No super Rosanko, vidíš jak je to jednoduché.
![]()
Jinak my zatím letos klíště ještě neměli, ale zato máme zapařeninu mezi prsty, teda Baffy má mezi prsty zapařeninu. Tak že místo plavání, které jí má teď pomoct sedíme doma na prdeli a čekáme až se jí to zahojí. ![]()
Chuděrka Buffy
My už skoro týden taháme nejméně 2 klíšťata denně!!! Dneska jsem to už nevydržela a dala jsem mu obojek. Původně jsme ho chtěli nejdřív vydrbat ještě šamponem proti blechám a jiné havěti, ale ono se ochladilo, takže šamponování musí počkat…
Rosanko hezký pejsek asi šikula já s tím taky měla problém ale holky mi to vysvětlili tak už taky vím jak s fotkama.A máš pravdu že ze včerejškem je to nesrovnatelné.
Katy ty si s tou Baffy taky užíváš tak doufám že to bude brzo dobrý.
To sem se ještě dověděla že měsíc před porodem budu absolvovat 2 svatby napřed bráchy a 14 dní po něm ségry to mi dělají snad naschvál
![]()
To jo ale co si vemu na sebe toť otázka a stejně si to tak neužiju s pupkem před sebou.
![]()
Ahojky holky,
tak se zas po delší době hlásím
![]()
Můj počítač je pořád na relamaci
a manža ten svůj noťásek nevozí domů každý den ![]()
Ibbu - gratulace k úspěšné zkoušce i k nákupu věciček ![]()
Katy - přeju má Baffy tu zapařenou nožku brzo v pořádku a můžete zas jezdit plavčit ![]()
Rosanka - pejsan je krásnej, ale já mám před těmahle plemenama respekt, je mi jasný, že jsou to mazlíci jako všichni pejsi, ale já z nich mám prosně respekt a na to si je pořídit bych si netroufla… ![]()
Tak a teď už nevím na co konrétně jsem chtěla reagovat ![]()
Já si nějak nepřipouštím, že už v srpnu budeme tři… těším se to jo, ale pořád mi to asi nějak úplně nedochází a zatím si užívám rostoucího bříška ![]()
Možná je to tím že chodím do toho předporodního kuzu, že jsem tak nějak v klidu, napřipouštím si že by měly nastat nějaký komplikace, nebo tak něco.
No a říkám si, že když péči o mrňouska zvládly všichni, tak proč ne já ![]()
Jasně, že to budě změna jako hrom, že to nebude jenom procházka růžovým
em, ale myslím, že to zmáknem všechny jak jsme tdy na jedničku, jsme holky šikovný ne
![]()
My jedeme zítra kousek před Prahu, budeme tam na ranči El - paso, v neděli tam bude klubová výstava, tak se jedeme taky zůčastnit, no jsem zvědavá, jen v naší třídě je 30 dalších fen, tak to bude asi mazec
, ale my se jedem hlavně zůčastnit a užít si to jako výlet, tak doufám, že nebude pršet…
No nic, jdu koukat na slunce seno… byla jsem na plavání, odpoledne na procházce tak jdu odpočívat ![]()
Marky S - neboj svatby si užiješ i s pupíkem ![]()
U nás bude mít švagr narozeniny, sice je má až v září, ale slavit to bude už 15. srpna, já mám termín 13 a věřím že budu rodit v termínu, takže já o oslavu příjdu, ale co
![]()
Mondi taky pěkný ale třeba to stihneš.Brácha tu svatbu má jěště k tomu na Orlické přehradě na parníku tak nevím nevím jak to zvládnu no uvidíme ![]()
teda Marky ty se máš
já bych šla na svatbu hned ![]()
ale je fakt že v 9. měsíci to bude „trošku“ obtížnější
no, ale co víš, třeba bude mimísek hodný, moc nepřibereš, nohy nebudou natékat … ![]()
Moni - tak to už to teda trvá s tím kompem, už by to mohlo být ne?
Katy - podrbej za nás Baffy - fakt si teda vybíráte pořád něco
halvně ať je to rychle pryč
Rosi - kočár je teda náááádhernej
kdytičky se mi moc líbí …
Dobrý ráno!!!! ![]()
Tak jsem si dala ke snídani jablíčko - abych jako jedla zdravě a mimísek mi dal jasně najevo, že jablko teda NE!!!!!
Ranní nevolnosti mám totiž až teď, když jsem dostala železo, které mám jíst na lačno půl hodiny před snídaní. A někdy to prostě nesedne…
Ibbu, já původně měla představu o barvě kočárku úplně jinou - nějakou zelenou - a když byl tento za takovouhle cenu a féměř fungl nový, tak jsem ho brala všemi deseti… Líbit se mi začal až tak za 2 - 3 dny… ![]()
Mondi, my doma v životě neměli pejska, vždycky jenom kočky. Já se jich strašně bála!!! A když se ke mně nastěhoval přítel, chtěl pejska… V životě bych nevěřila, že to můžou být takoví mazánci
Ale úplně Tě chápu, kdo neví, že nás pejsánek je takový trouba
, stojí v uctivé vzdálenost za vrátky a doufá, že někdo vyleze ven
(ještě nemáme zvonek)
MarkyS, oslavy určitě zvládneš a bude Ti to mooooooooc slušet!!!!
Ahojky ..přeji fšem příjemný víkend
dočítám, ale už nestíhám na vše reagovat … ![]()
Ibbu …gratulace ke zkoušce ..jen tak dál..
já snad test z Aj napsala dobro .ale fakt to nebylo těžké ..ještě ústní v květnu
jinak my matraci máme molitanovou, pevnou a se snímatelným potahem..a jsem s ní spokojená ..teď už Petr udělal do nového bytěčku postel velkou
http://www.rothwell.cz/…pit-3252.php
a udělal už rovnou 2 ![]()
ještě musíme pořídit skříně a Ondřejovi stolek ..jinak bych chtěla to co je na obrázku u poslele ..to se mi líbí moc
Myslím, že Katy tu měla moc pěkný kočárek
někdo měl jít na svatbu s pupíkem ..já se vdávala v 5 a taky jsem si to užila ![]()
někoho čekaj statníce ..asi Ibbu
někdo byl na cukr testu
včera jsem byla ve škole ..pak jsme měli divadelní zkoušku a večer jsem měla sraz ze základky ..sešlo se nás tam 11 ..ale bylo to velmi milé setkání
Ahojky, taky přeji krásný víkend.
U nás je zatím krásně, svítí sluníčko a je docela teplo, tak snad nám to vydrží.
Jezinko postel teda moooc pěkná.
Já zrovna před chvíli s manželem řešila, že by měl udělat pro naší malou slečinku ohrádku, aby jí Tinka nezašlapala do země.
Tak teda říkal, že na podzim se do toho pustí, fakt jsou ty dřevěné strašně drahé, přitom na tom nic není, pár šprušlí a je to hotovo.
Jezi super že se test snad povedl.
Děvčata já jdu na ten cukr test asi 27.4., teda musím nejpozději ten den jít, protože 28.4. odjíždíme do lázní a když se vrátíme, tak už by bylo na ten test pozdě. ![]()
Jo děvčata chtěla jsem se zpetat, brní některé z vás v noci ruce? Mě teda jedna strašně brní a dr. říkala, že je to normální a ještě dodala, počkejte až bude horko bude ještě hůř.
Mě fakt pobavila. ![]()
No a už nevím na co dál reagovat, jsem to zapoměla. ![]()
Jezinko, gratuluju k snadúšpěšnému testu!!!!! Jsi šikulka!!!!
Katy, ruce mě nebrní, ale občas se v noci probudím a samy se mi natahují nohy - asi nějaká křeč.
U nás teda sluníčko nesvítí, žádné teplo tu taky není… Jdu si sehnat nějaké dřevo do kamen. Když už je takhle, doufám, že alespoň pořádně zaprší, nerostou mi ředkvičky!!!! ![]()
Ahoj holky ![]()
všecko - kočárky, postele - je hezké.
MarkyS - to je super, že je vše v pořádku a jak píšeš s těma svatbama, tak já bych měla jednu absolvovat 8. 8. (termín mám 19. 8.). Žení se mi bratranec na Slovensku. Termín mají zamluvený již od září loňského roku. Že jsem otěhotněla - můj problém
Tak zvažuji, jestli tam pojedu (i když by mě mrzelo, kdyby ne, páč jsme si dost blízcí s celou mou slovenskou rodinou). Jenže zase se bojím, abych neriskovala.. Kubík se děsí při představě, že by bylo dítě národnostně Slovák. Nevím, co má proti. Jsem poloviční Slovenka a taky mě má rád
(mamka je Slovenka, otec Čech - ale to je tady v týhle republice každý třetí
). No, uvidíme jak mi bude. Ale pokud pojedu, beru si s sebou sbalenou porodnickou tašku ![]()