Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky,
Babo vítám tě taky mezi nás srpňátka ![]()
Jinak co se týká pejsánků, je tady hodně holek co maj domácí mazíky, takže určitě zapadneš
![]()
Rosanko někde jsem četla, že pokud je to bouchnutí do bříška ne moc silný a pak nemáš problémy a cítíš pohyby, že je to v pohodě, mimísek je chráněnej plodovou vodou takže snad to je OK. Psal to nějakej dokor, ještě tam měl poznámku, že když se fakt hodně směješ, tak to s mimísem „hází“ a tak, takže je oproti tomu to bouchnutí pohoda, myslím že to bylo v Betynce nebo v nějakým takovým časáku…
Ibbu u nás je to s penězma tak nějak podobně, moc s manžou neřešíme kdo co platí, mě z účtu ztrhávaj inkaso, platím pojistky nákupy a tak, ale když jsem kupovali auto, tak ho platit manžel…
Dneska jsem byla u té kadeřnice, tak jsem se rozhodla pro razantní změnu, z vlasů do půl zad mám takový sestříhaný mikádo a vzadu na krku mám vlasy asi 5cm
docela jsem se bála manželovi reakce protože se mu dlouhovlásky líběj, ale vzal to celkem v pohodě, ale stejně jako já si musí zvyknout
. Dost mi teď ty vlasy padaly, měla jsem je takový suchý tak se aspoň zregenerují
![]()
Ahoj Babo, vítám tě mezi nás ![]()
s těma mazlíkama má Monďa pravdu
(je nás/vás tu dost
- my doma žádného nemáme ale vynahrazuju si to u našich
)
kočky, já vím že s penězma je to všude na štíru - hlavně jak se něco předělává (to tu máme taky většinou spolěčný
) … my taky máme tak nějak rozděleno co se platí z kterého účtu, ale jsem dneska zase nějaká „naměkko“ tak jsem se rozohnila …
no, ono nám mimi ani neumrzne ani nebude chodit nahatý ![]()
tak kočky krásně se vyspinkejte a já jdu na „šichtu“ - něco nalít do hlávky
… ![]()
jo a Rosi - taky věřím že to bude ok - ikdyž sama uvidíš a když budeš mít obavy, vyraž za dr. - za to nic nedáš ![]()
jo Moni - a změna je taky potřeba … a zvykneš si neboj - určitě to bude pohodlný
hoď pak fotečku! - nejlépe před a potom ![]()
jo a manža reagoval jak? ![]()
Ibbu manža to vzal celkem v pohodě, já už ho na to tak trochu připravila předem. Je mu to asi trochu líto, že jsem vlasy ostříhala, ale co změna je život, narůst si je můžu zas nechat.
Fotku určo hodím ale zatím mám můj noťásek pořád na reklamaci
tak až mi ho konečně opraví tak pak hodím fotek víc. Na net sice chodím na manželův když přijede z práce, ale fotky mu tam nahrávat nechci, přece jen je to podnikovej pc tak nevím kdo všechno tam leze že…
No nic, jdu spinkat… zíta ráno přijedou ti malíři, tak ať jsem na ně čilá
![]()
papa berušky a pohlaďte si bříška ![]()
Ahojky,
tak se chystám na KO a nějak se mi nechce,venku je navíc hnusně ![]()
mondo,já do svých dvaceti nosila taky dlouhý vlasy až po prdel,ale pak mě něco draplo a nechala jsem se ostříhat a od té doby nosím drna,takovej ten rozcuch
na manžovo přání jsem se několikrát pokoušela nechat to znovu narůst,ale nikdy se mi to nepovedlo
pač ty krátký jsou moooc pohodlný.Jo a pevný nervy při malování
ros,já myslím,že je to taky o.k.,ale jestli máš pochybnosti nebo potřebuješ uklidnit,tak skoč k dr. ![]()
a víc už zase nevím,já mám fakt iq na bodu mrazu
![]()
teeeda,tady je dneska mrtvooo
![]()
Jsem zpět z KO,vše je o.k. a co myslíte,že jsem vyfásla,test na cukr
takže mě to 26.5. nemine,je to sice tip top,nicméně to stihly chjooo a já už se radovala,že mě to mine.Jinak můj tlak u dr. opět 150/90
já už prostě jiná nebudu,mě stačí abych ráno pomyslela,že jdu k dr. a hned mi začne bušit srdíčko a cítím jak jde tla nahoru
tak jsme se tomu upřímně zasmály
tak já mizím něco dělat ![]()
Ahojky, tak kontrola mi dopadla dobře,
moje „blee“ mekky hrdlo je porad uzavreny,
dnes namerila 26mm (pred 3tydny 29mm),
takze celkem optimisticky, ze se to prilis nezhorsilo,
mam jeste vydrzet lezet do dalsi kontroly (za 3 tydny)
a pak uz by to snad melo byt OK a mohla bych zacit vic trajdat ![]()
Malej lezel hlavickou dolu, akorat paradne zival a protahoval se, ma takovou pekne spicatou bradicku,
a vahovy odhad mame 1700g a cca 38 cm, coz pry odpovida 30 tt ![]()
A mam vypsany papir na materskou, nastupuju k 1.6…
Dostala jsem od tchyne Monte (kupuje to malymu nasemu synovcovi)
a teda, musim rict, ze je to moooc dobry, skoro jako Kinder cokolada, na kter ted ujizdim v temer vsech jejich podobach (krome kinder pingui)…
Jedinou chybicku to Monte ma - 4 lzicky a je pryc
dala bych jeste nejmin dalsi ctyri kelimky… ![]()
Ahojda holky!!!!!
Snad je vše v poho, mrňousek se pilně mele, zejména dnes odpoledne v práci si to užíval… Ko mám až v červnu, ale přemýšlím, jestli je důvod tam naklusat kvůli křečím v nohách… Ale stalo se mi to zatím jednou nebo dvakrát, tak asi ještě vyčkám…
Mondi, já naopak nechávám vlasy růst, čím je mám delší, tím spíš s nimi nemusím vůbec nic dělat. Navíc teď v těhu vypadají nějak lépe… No uvidím, až budu kojit.. ![]()
Dnes jsem málem nic nenapsala, když jsem vybalovala notebook, upadla mi myš
a přestala fungovat. Ještě že přítel je šikulka, celou ji rozdělal a zase složil a myš funguje ![]()
Obrázku, to ležení ti fakt nezávidím, ale vydrž!!!!!!!
Kačenko, koukala jsem na tvůj metřík, to půjdeš na cukr až po 28. týdnu? Já myslela, že se to musí stihnout…
Ibbu, přeju příjemné a úspěšné učení!!!
rosi zrovna včera jsem někde četla, že na křeče v nohou, pokud nezabírá magnézko, je dobrý tonik, (a ostatní hořké citronové nápoje, což nevím, co tím mysleli) a to prosím BYL článek o těhotenství…
Já teda myslela, že tonik v těhu nee, ale tak asi když se to nepřehání…
Holky v červenci taky mají křeče v nohách a co píšou, tak ani to magnézko prý moc nepomáhá, mažou si nohy liotonem a gelem z kaštanů a dávaj nožky nahoru…
no nezávidím ti to, mít křeče v nohách, to by mě už fakt kleplo
![]()
mě stačí ty bolesti kyčlí a v bedrech…
na boku si nemůžu ani odhodit peřinu pravou nohou, jak mě ta pravá kyčel strašně bolí… ![]()
rosanko,já jsem si to taky myslela,ale ono to bude jen o chlup přetažené,dřív prostě volno nebylo a dr.to neřešila,tak uvidíme
obrazku,tak se blýská na lepší časy,konečně budeš moct někam „vypadnout“ ![]()
Dobré ránko!!!!!
Dnes v noci bez křečí, snad to bude jen sem tam…
Obrázku, fakt psali tonik?
No pane jo… Budu raději doufat, že to přejde i bez toho, o magnézko taky zrovna nestojím… Měla jsem Magnosolv o vánocích a pak jsem si postavila hlavu, že ho už víc pít nebudu…
Jestli to, co máme vypít na tom cukru, je ještě sladší, no nevím nevím, jak to tam přežiju. Doufám, že mají v pohotovosti uklizečky ![]()
Holky, jdu se nachystat do práce, užijte si krásný den!!!!
Papa Rosanka
ahoj holky,
tak u nás je dneska pěkně ošklivě, poprchává sem tam a je zima ![]()
Rosi - já dostala na křeše magnosolv - ale ptal se mě jestli chci radši tablety nebo do pití, tak jsem chtěla do pití, já prášky nemám ráda a moc je neberu … ale křeče těď už taky nemám tak často - tak nevím jestli je to tím magnézkem
ale nožky nahoru mi moc pomáhají!
nejhorší je to vždycky ráno - bolí mě celý chodidla, do bot se nemůžu dostat - tak jsem zkusila mít podložený nohy ipřes noc a je to mnohem lepší! připadám si jak stará bába
![]()
a to vám musím napsat - manželova babička se mě vždycky ptá jak se mám, no tak jsem jí teď v neděli řekla že mi natýkají nohy a dost mě bolí … ale jak ta se do mě pustila - jí prý taky všechno bolí a nestěžuje si!
tak jsem jí odpověděla že si klidně stěžovat taky může, že to ničemu nevadí
ale tak se mě nemusí ptát ne? těhotenství není procházka růžovým
em (teda aspoň podle mě) - a to si normálně nestěžuju - vždycky říkám že je to přiměřeně stavu ![]()
Obrázku - držím palečky ať už brzy budeš moct vyjít ven ![]()
já jdu na cukr příští čtvrtek a to je teda na chlup - na konci 28tt - ale můj dr. to taky neřešil - asi jako Kaččin
- a v laborce jsem jim to říkala kolikátý jsem týden a taky to nehonili ![]()
a už se na tu slaďárnu těším
(já sladký moc nemusím - až občas na zákuseček
ale čoko a sušenky jdou naštěstí mimo mne, pití si žádný nesladím) a sestra mě upozorňovala že tam s nimi strávím delší dobu - až do 10
a můžu si s sebou vzít neochucenou minerálku nebo hořký čaj - takže paráda ![]()
tak snad jim to tam „nezohyzdíme“ ![]()
rosi já za tu slaďárnu na odběru kvůli cukrovce byla ráda, protože jsem zvyklá ráno snídat a bylo mi docela zle od hladu, ta slaďárna mi spíš pomohla.
Vezmi si s sebou do 0,5l pet lahve černý hořký čaj (nebo rooibos) s vymačkaným citronem nebo limetkou, a ať ti tu glukózu namíchají do toho.
Je to lepší, než když ti to smíchají jen s vodou…
Dneska je tak krásně hnusně, to se mi to hned tý postele drží snáz… ![]()
Ahojky,
teda holky vy si pěkně užíváte,ale můžu vám říct,že když jsem byla těhu poprvý,tak jsem o tom ani nevěděla,za to ted si to taky užívám,všechno omě bolí a hlavně stydká kost auuu,to je vopruz a taky kyčle,takže obrázku vím o čem mluvíš ![]()
Test na cukr,včera jsem si četla jejich pokyny a jsem z nich hotová,pač před testem se prý 14 hodin nesmí jíst,to znamená,že už od pěti předeškýho dne a pak se najím až tak v jedenáct dopo,no to chcípnu
pač jak něco aspon malýho ráno nesním tak je mi
a ještě to se mnou sekne,mamnina mi dneska dělala cukr na glukometru a měla jsem 3,4,což je teda i pod normu,tak jsem zvědavá,co mi naměří tam,chjooo
ibbu,z babči si nic nedělej,to jsou přesně oni,zeptaj se,ale nechtějí slyšet stěžování,očekávají odpověd typu je mi fajn
![]()
Ahoj děvčata,
poctivě vás dočítám, ale nestíhám reagovat.
Jinak co nového u nás...........no tak dneska v lázních u jednoho chlapečka propukly neštovice, to znamená, že všechny děti co je ještě neměly musí do týdne opustit lázně, tak že i my. Tak asi nejpozději příští pátek už budeme z lázních doma na trvalo. Opět lázně nedojedeme do konce, no ale mě to nějak nevadí, před tím jsme měli splněno 3 týdny a 4 dny a teď to bude 3 týdny a 3 dny, tak že už mě to nějak neštve. No ale chudáci maminy co tu jsou týden a musí jet příští týden domů, ty budou muset znovu podávat návrh na lázně a pojedou asi až na podzim bo tu teď bude přes prázdniny plno. No a neštěstí je to, že né každá mamina si to může znovu dovolit. ![]()