Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
31.5.09 08:27

A nebo stačí normálně vložit odkaz bez jakých koliv značek, jen takto:
 http://www.mamitati.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
31.5.09 08:59

Dobré ráno děvčátka :D

Tak u nás pro změnu zase prší a je zima, už jsem musela zapnout topení. :(

Rosanko, podložku jsem si koupila přes aukro,ale tu co tam nabízejí je klasická co se dává přes postýlku. Psala jsem té paní dotaz a to mi odpověděla. Měli by k tomu být i aretační zarážky, aby když se mimčo bude mlýt ti nespadlo.

Poslaly mi to cca do 2 týdnů, PPL a platila jsem při převzetí. :D

Takže sis vybrala? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
31.5.09 09:18

Ahojky holky…
Rosanka,ano mladá jsem:-) a jo,rozhodla jsem se dostudovat to normálně…jinak bych se k tomu asi nepřinutila..
Jinak přejikrásný den všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
31.5.09 09:22

Ahoj Edik, už víš co to bude a máš jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
31.5.09 09:23

Holky pořád řešíme jak se bude synátor jmenovat. Kamarádka navrhla Jakuba. Je to hezké jméno i manželovi se líbí. Ale …

Celým jménem by se jmenoval Jakub Kuba. :D

Není to blbý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
31.5.09 09:26

Ahojky Gito,bude to zřejmě holčička,poslední UZ ještě máme před sebou a jmeno ještě nevím…a co se týče mě tak se mi Jakub líbí víc než Kuba,ale jinak je to v podstatě to stejné,nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
31.5.09 09:28

No právě, příjmení je Kuba, tak jestli to není blbý. Jakub Kuba. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
31.5.09 09:30

No mě to zní hezky a je to originální,hlavní je aby si s tím byla spokojená ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
31.5.09 09:56

Katy, on to má přítel v normálním počítači nějak jinak nastavený a tam po kliknutí pravým tlačítkem nejsou ani vlastnosti ani zkopírovat URL, což běžně dávám z noťase… On tam má nějaké spešl windows :nevim:

Jinak jsme teď notebook rozchodili, i když je nějaký divný… Tak uvidím, jak dlouho půjde… :pocitac: A až bude opravený, bude jenom můj :D , páč přítel si kvůli škole musel koupit výkonnější…

Edik, to máš pravdu, jak se škola jednou přeruší, tak se pak už nechce… Já když si vzpomenu, jak jsem byla pilná a pečlivá… A teď? No hrůůůůůza :roll:

Gitu, to je úžasný!!!! Jakub Kuba… Opravdu záleží jen na vás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
31.5.09 09:58

Gitu, zatím mám vybráno cca za 2200 a to jsem nakonec vzala povlečení bez mantinelu… Ještě čekám, až mi odpovědí ohledně matrace a kojícího polštáře a rozhoduju se ohledně přebalovací podložky, jestli dát tu přes postýlku nebo tu, co se položí třeba na stůl… Takže až to zkompletuju, myslím, že to tak 3500 bude 8O …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
31.5.09 10:28

Teda, ale jsem ráda, že sis vybrala, vím jak je těžký se rozhodnout, kde co nakoupit. Já mám tu podložku co se dává přes postýlku. :D

S polštářem na kojení zkušenost nemám, tak jsem nevěděla, jestli si ho objednat. :(

Taky si myslím, že je to „originální“ dát mu jméno Jakub Kuba, ale co si chudák bude říkat, až bude větší. :D Ale líbí se nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
31.5.09 10:46

Ahojky holky,

nejdřív vítám nově příchozí těhulku Edik mimichodem moooc držím palce ať maturitu zvládneš!!!

Co se týká nákupů přes net, tak já jsem si objednávala :,-(u do postýlky na http://www.ebutik.cz/ a maximální spokojenost :D  přišlo to asi do týdne PPL a v pohodě :D .S Aukrem nemám zatím zkušenost, ale musím to vyzkoušet :D  :D Matraci, vaničku a lehátko do vaničky jsme kupovali v normální obchodě. Matrace kokos cca 800, vanička s lehátkem 400 (obyč. vanička a látkové lehátko jak bývalo ještě za nás).

Jakub Kuba se mi náhodou mooooc líbí. U nás jsme přemýšleli, že malýho pojmenujem po tátovi Leoš (teda hlavně manželovi se to zamlouvá), mě se to nelíbí dávat jména po rodičích a čím víc nad tím přemýšlím, tím míň se mi to chce dávat. Mě se líbí David. K našemu příjmení (Kašpar) se takový ty „cizí“ jména bohužel nehodí. Jinak bych šla asi do něčeho míň klasickýho :D

Rosanka - držím palce ať máš počítač co nejdřív spravený, já mám noťas na reklamaci už od března, už to spravili a pak se to zas pos… :pocitac:  :pocitac:  už mi z toho hrabe, ale vypadá to, že během tohoto týdne už mi pošlou úplně nový, tak snad už ho budu mít…

Oslava včera byla super :-)  měli jsme to nakonec doma v obýváku, bylo nás tam asi 20 lidí, a fak jsem se nasmála (dneska mě bolí „svaly“ nad bříškem, asi jsem si je namohla tím smíchem :D ). Byli jsme tam asi do půlnoci, takže jsem teď vstávala  :D  ale bylo to super!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
31.5.09 14:01

Dneska noťas zatím drží, ale pro změnu zase 2 hodiny nešel internet.

Mondi, vidíš, oslava se vydařila, i když počasí nic moc… Hlavně když se sejdou fajn lidi…

Gitu, kojící polštář má moje kamarádka a nemůže se ho vynachválit. Tak bych ho chtěla taky a doufám, že to teda nebudou vyhozené peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
31.5.09 15:37

Tady je dneska opět hnusný počasí, prší, fouká a navíc je asi jen asi 8stupňů :? :?

Miláček před chvilkou odjel s chlapama na ryby, vrátí se až ve střdu, do tý doby tady bude spát mamka :)

Kojící polštář mi půjčila kamarádka, tak uvidím jak se osvědčí :D
Na kurzu nám PA poradila že stačí místo spešl polštáře ohrnout normální peřinu a ta se navíc dá líp „tvarovat“…

Holky chtěla jsem se zeptat, která máte do postýlky mantinel jak ho perete? Já mám tenhle : http://www.ebutik.cz/index.php?…
a nevím jestli ho můžu dát normálně do pračky aby se třeba nějak nezdeformoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
31.5.09 15:51

Jéé ten je kráásný … :D

Četla jsem před nedávnem diskusi na emiminku ( teď jsem to hledala a nemůžu to najít :? ) o praní věciček. Někdo psal, že nomrálně v pračce, někdo v rukách.

Po konzultaci s mamkou :D Jsem to nechala namočené v Lovele a potom jemně vyprala. Moc neždímala a dala na šňůru. Taky jsem měla z toho obavy. Chtěla jsem to hodit do pračky, ale raději v rukách … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí