Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3963
1.6.09 19:33

Ahojda holky!!!
Tak jsem byla plavat, byla tam šííííleně studená voda :x

Ibbu, to jsi teda hudebnice!!!! Hraješ aj na klavír? Na ten hraju já a když mám čas, hraju Otakarovi Mozarta… To se mu líbí, poslouchá a ani nedutá. Zato když spustím nějaké basy, to buší, ať si dám pohov :lol:

Jinak jak jsem si včera stěžovala, že je zas moc v klidu, začal hned večer a snad podruhé, co jsem těhu řádil v noci. Asi bylo něco ve vzduchu, protože řádily i andulky, takže se nedalo spát.. No a dneska je zas spíše klidnější. Ale zítra jdu k dr. na ko, takže mě tam snad znovu ujistí, že je vše ok.

Mondi, mě taky bolí napravo, ale asi to je přímo žebro. Bolí mě to většinou až odpoledne a když sedím… V mém případě je to asi bolest z nicnedělání :lol:

Gitu, neboj, taky se z toho vyspíš a bude to zas ok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
1.6.09 21:26

Rosi , já se původně učila hrát na zobcovou flétnu, později na příčnou (až skoro do 20 jsem chodila do hudebky :lol: ) a do toho jsem se zaučovala u varhaníka (začala jsem v 11) - ale hrála jsem jen na klávesy a na varhany v kostele

… bylo to fajn, projezdili jsme kostely po celém okrese tak jsem si toho opravdu hodně vyzkoušela … teď už není na nic moc čas, ale vzpomínky jsou super :wink: :lol:

ale jsem lajdák a Helence nehraju :oops: škoda, mohlo se jí to líbit - teď už se mi nic nechce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
2.6.09 06:24

Teda Ibbu, ty jsi hudebnice!!!

Ta příčná flétna by se Helence určitě líbila, slyšela jsem, že mrňousové mají rádi vysoké tóny :wink:

Já chodila na klavír někdy do 17 a pak jsme ještě měli povinný klavír na peďáku… Takže jsem povinně chodila až do 22.. A na peďáku jsme taky hráli na zobcovky… Vždycky celá třída (přes 20 lidí) najednou… :roll: :lol: To byla hrůza, protože to každý měl jinak naladěné a profesorka nikdy neměla náladu čekat, až se sladíme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
2.6.09 09:18

Ahojky děvčátka :D

Teda Ibbu a Rosanko, klobouk dolů, vy jste ale hudebnice. Mě řekla učitelka na základní škole, že mám akurát hudební hluch. :D

Když si pouštím nějakou rychlejsí hudbu (mám ráda Marqueze,Ricky Martin …) tak se malej vždycky mele jako splašenej. Tak nevím, jestli se mu to líbí nebo naopak protestuje. :D

Jinak u nás je zase zataženo, prší a jen 15C a to jsem chtěla prát ložní … :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.6.09 09:29

Ahoj děvčata,

tak u nás je tak nějak pod mrakem, neprší, ale je jen 12 stupňů. :(

Jinak dnes jdeme opět na veterinu a to pro změnu s tou druhou fenou, má zánět v uchu......už mě z nich fakt picne, ještě že máme tak levného veta, bo by mě to asi už porazilo.
No a Baffy, ta je na tom furt stejně, sice chodí, běhá, skáče, ale nohu prostě strašně odlehčuje, proč to nějak nechápe ani vet.........tak že jsem se rozhodla, že doužívá léky co ji ještě napsal a pak to nechám tak a uvidíme časem jak to bude vypadat. Nejhorší je, že ona se chová fakt jak magor, lítá, skáče, blbne s Lenny, prostě dělá vše co obvykle, jen to dělá více méně o třech nohou. :(

Jo jinak už mi přišel email o tom, že jsem byla přidaná do skupiny Srpen 2009, tak že už máme uzamčenou skupinu na skupinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
2.6.09 09:38

Ahojky holky :D

U nás je taky zataženo, ale zatím neprší a teplota je něco kolem 15ti stupňů…

Všichni kdo ovládáte nějaký hudební nástroj máte můj obdiv, protože já jsem hudební antitalent :roll: hudebka na základce pro mě byla vždycky za trest :roll:

Já dneska jdu s kamoškou na obídek (musím si dát něco lehčího abych zas neměla ten žlučník :D ) bude pak u nás spát i s malým (2roky) tak budu mít aspoň nějakou změnu :D .
Manža je na těch rybách, přijede až zítra, už se na něj těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
2.6.09 09:41

Jo taky mi už přišel mejl, taže už jsme zamčení :D

Katy - držím palce ať jsou vaše psí holky v pořádku!! Mě připadá že jsme s tou naší u veterináře pomalu inventář…
Naše Ája je taky taková i když jí něco bolí, tak když má možnost, tak stejně divočí…sice pak leží jako lazar, ale ten její temperament to je něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.6.09 09:48

Monda no u nás je problém, že Baffy ta nikdy jako lazar neleží, ta bude prostě řádit pořád. Jsem si říkala, že po takové době co měla klidový režim, že se musí trochu zklidnit a prd, spíš naopak je ještě divočejší. :(
Fakt občas přemýšlím, zda je to NF, kdyb to nebyl můj vlastní odchov a neznala mámu a tátu, tak tomu fakt nevěřim že je to NF, bych si myslela že je křížená snad s Howavartem, protože na NF je to fakt strašný divoch, až neuvěřitelné fakt. :?

No máme tam vytvořenou skupinu a je zamčená, ale ještě tam v ní nic nemáme, nikdo tam ještě nic nenapsal. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
2.6.09 10:04

No to já si taky říkám že není možný že máme leona, když vidím na srazech ty ostatní leony lenochy, tak ta naše je fak šíleně divoká…(a to jsme chtěli klidného psa hahaha)

Aha tak já to s tou skupinou asi nepochopila, myslela jsem že budeme normálně pokračovat v týhle načatý diskuzi akorát sem nebude mít nikdo přístup… a jak najdu tu novou zamčenou diskuzi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.6.09 10:17

Monda najdeš to jednoduše, teď jsme ve stejný měsíc porodu, tj. ta nezamčená diskuze a hned 4tý řádek pod stejný měsíc porodu jsou skupiny, na to klikneš a úúúúplně dole je Srpen 2009.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
2.6.09 12:18

Katy2 - přišel mi taky meilík o zařazení do zamčené diskuse. Katy asi to dělám špatně ale nemůžu to najít … :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.6.09 12:24

tady úplně dole je srpen 2009
https://www.emimino.cz/forums/index/20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
2.6.09 12:25

Děkuji moc … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.6.09 12:27

Tak nevím, budeme si už psát tam a nebo počkáme na Kačenku1?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
2.6.09 12:31

Katy2 - napíšeme ji tady vzkaz, ať ví kde nás hledat a budeme psát do nového . :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí