Poradna duly
Jana Čurdová
holky stačí ty info pod čarou takhle jak jsou?
Niki, na hlavní stránce je pod logem mimi tvůj nick na ten klikni, a vyber pak osobní nastavení - a tam v podpisu co dáš metřík (musí to být adresa url!) tak buď pod tu adresu nebo i nad ní - to záleží na tobě, napíšeš asi tak to co my tam máme, TP. //. věk … asi tak ![]()
jinak využívám toho co my poradila Katy ![]()
No fakt řekl samička. ![]()
Ibbu koukám že se ti ten popis dole povedl. ![]()
Jinak co se týče barev oblečení, tak já ani nevím, my moc problémy se scháněním neutrálního oblečení problem neměli. Já kupovala všechno žluté, zelenkavé, atd. Nikdo z rodiny nevědel co to bude, jen já a manžel.
Moje mamka se teda pohlaví dozvěděla až když se se mnou vznesl vrtulník a manžel pronesl „Jen ať jsou holky v pořádku“, tak že se do přeci jen dozvěděla ještě než se malá narodila.
A moje máma ta byla na prášky, když šla se mnou nakupovat a ja schválně nakupovala neutrální barvy. ![]()
Jinak růžovou taky nemusím, Tince jsem vlastně nic růžového ani nekoupila, to až když začaly chodit návštěvy tak tahaly samé růžové hadry. ![]()
Ahoj holky,
tak my jsme se s Kubou dohodli, že pokud bude miminko spolupracovat, říct si to necháme, ale zároveň to nebudeme nijak ventilovat ven.. ![]()
Jsem ráda, že to chce vědět, protože já bych to vědět chtěla určitě a kdyby on ne, tak nevím, nevím… no, ruku na srdce.. stejně bych mu to řekla.. jsem totiž taková kecka! Hned se chci o radost podělit ![]()
Jinak taky koukáme už po oblečení (Kubík víc než já
). A ta růžová je šílená. Taky se vám zdá, že je toho tolik pro děvčátka - víc než pro kluky? Mám dva synovce (7 a 2 roky) a sehnat něco, co nebude počmárané a tak je dnes problém… ![]()
ahoj Moni, souhlasím s tebou - přijde mi že je bu'´d všechno modré anebo růžové (no, trochu to přeháním
) ale je to tak - a mě by třeba modrá na holce nevadila - ale ještě třeba s autama…
to nevím… ![]()
no ale koukala jsem na ten second hand BRUMLA - a mají pěkný ceny! - aspoň nějaký body a tak to je super
Teda holky,
vy už koukáte po hadříkách? Já jsem asi nějaká zpomalená nebo co.
Ale teď jsem kupovala oblečky pro miminka kamarádek a připadá mi, že v obchodech jako je CA a podobně je možná menší výběr jak v takových těch mimiobchodech co jsou v menších městech, ale nevím možná mi to tak jen přišlo. Máte ale pravdu, že buď jsou ty věci modrý nebo růžový a jiný barvičky jen v minimálním zastoupení což je škoda.
Dneska se s váma rozloučím, jdu se pomalu chstat na ten srazík, přece jen než se člověk dá trošku dohomady tak mu to chvilku trvá že ![]()
Mějte se krásně těhulkovsky papa
pa Monďo! užij si to! my jdeme dnes na večeři tak se těším na pořádnou baštu ![]()
jinka já zatím jen koukám … jsem pověrčivá tak ještě nekupuji ale musím se přiznat že budu kupovat buď u vietnamců nebo v sekáči - někde ty ceny jsou astronomické ![]()
ale uvidíme! ![]()
Já taky jen koukám, ještě jsem nekoupila nic. Mám nějaké věci po synovcích a samozřejmě od kamarádek, ale že bych já šla a něco sama koupila, tak to ne.. A vůbec všechno mám jako tak trošku okouknuté, ale že bych měla vybráno - ani jako.. kočárek, vanička, postýlka… je toho fakt hafo, člověk neví, kam dřív koukat..
holky tak já se s váma pro víkend rozlučuju ![]()
za chvíli se jedeme nadlábnout a zítra frčíme k našim tak asi až v neděli když vyzbyde chvilenka!
opatrujte se a nádherný víkend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Taky přeji hezký večer.. Já jsem dnes od rána strašně mlsná.. nevím, co bych snědla.. mám chuť na všechno.. fakt.. rohlík s máslem, utopenci, vaječinu, párky, svíčkovou, špagety.. no, mohla bych dlouho pokračovat.. ![]()
Guláš - tak dneska jsem se dala do velkýho vaření, protože zítra přijedou kamarádi, budou u nás spát, Milan má s kapelou koncert (hraje na housle, mandolínu a basovou kytaru v country kapele), ještě jsem uvařila strašně dobrou „zdravou“ polívku Siesta (směs červený čočky, suš. brambor, a nějakých ječmen. vloček) a upekla supr rychlej koláč - takovou ananasovou bublaninu - je to šíleně žravý a jednoduchý:
Já teda moc koláče nejím, ale když čekám návštěvu, tak je to bezva - rychlý a lehký… ![]()
Ahoj.
Dlouho jsem tu nebyla, nebudu ani dočítat, jsem ráda, že stíhám svůj srpen 2007 ![]()
Obrazku, hned mě zaujala buchtička, v neděli přijde tchýně, tak to je super tip. ![]()
Jinak jsem koukala, jak rozšiřujete své podpisy, nechcete se spíš někdo chopit seznámku těhulí srpen 2009? Je to fajn a přehledný, kdo je na řadě s porodem atak
Ne, ale dá se tam vpisovat i kontroly u jmen, věk, bydliště atak.
Doufám, že teď nejsem za tupce a už seznámek máme o pár stránek nazpět, co jsem nečetla.
![]()
Je mi celkem dobře, akorát ještě bojuju s krkáním a žaludkem na vodě (někdy vůbec, někdy dost) a mám pocit, že únava už se taky trochu zlepšuje. Zatím se do všeho vejdu, kalhoty v pase netlačí, tak to je príma-žádný přemýšlení, který kalhoty netlačí ani schovávání nastavovacích gumiček na knoflíky. ![]()
Ahojky …zdravím při sobotě …
koukám, že Iza se tu ještě neukázala ..ale snad je v pořádku
jinak zkoušky z chemie a orální hygieny mam za obě za 2 ..takže jsem spokojená
od včerejška mě trápí nafouklina …ani jsem nemohla spát … ![]()
všem přeji fajn víkend
Jinak to co máte v podpisu ráda přidám do seznámku - jestli chcete ..přes víkend ho určo udělám
Evikule ..seznámek dělám já ..ale mam zkouškové a tak je ve fázi příprav … ![]()
Niky ..ahojky ..můžu tě taky dát do seznámku ..napiš něco o sobě …bydliště, věk, studujicí/pravující a další Ko –napiš mi SZ - soukromou zprávu, at to tu nemusím hledat, dík
Pokud tam ještě něco chcete ,,ráda to tam přídám a každý může zveřejnit co bude chtít
Ahojky při neděli …
doufám, že je vše OK ..
my máme náročný víkend -ale fajný
…já k tomu ještě učení … ![]()
včera jsem měla divadelní zkoušku Budulínka (toho hraju já - i zpívám
) …zkoušíme tady s kamarády nejen pro děti zpívanou pohádku Budulínka od Svěráka a Uhlíře ..pak jsme šli celá rodinka (tchánovci a rodinka Petrovo tety z Prahy a známí od nás z Kotěhulek a Ondřeje hlídala Petrovo babi) na ples (návrat ve 4 ráno
a Ondřej vstával v půl
a dnes máme taneční ........
Přeji všem příjemnou neděli
a díky .snad i ty ostatní dopadnou dobro ![]()