Srpen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
26.3.09 15:37

Kde jste kdo?

Moniko jak jsi dopadla na KO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
26.3.09 15:49

ahoj holky,

jsem úplně off. ráno jsem byla na gynekologii, takže tam je vše v pořádku a zítra si to šupajdím pěkně za urologem, jestli to není něco s močákem či ledvinama.. tož uvidíme - každopádně je mi lépe, tak snad vše bude OK.

Viděla jsem mimčo na utz, no mrskal sebou - bobek. Už se těším na příští týden na ten velký utz, snad prcek nebude stydlín a ukáže se v celé své kráse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
26.3.09 16:01

čau holky,

Moni, tak hlavně, že je mimís v pořádku. Ikdyž ty ostatní diagnozy taky nic moc…

Ivu, já mám datum narození obrácený - jsem 6.7. :)

Kači, hlavně se šetři.

Já se taky tahám s malou, má kolem 14 kil, sice se to snažím omezovat, ale ne vždy to jde.

U nás v Brně stál 3D UTZ před 3 lety 600,– ï se záznamem a spoustou fotek. TeĎ pořád přemýšlím, jestli jít zase, na to DVD se už nepodívám, tak dumám, jestli má smysl vyhazovat za další, ikdyž zase je to památka… No už mě moc času nezbývá, je to celkem nacvaklý, takže mají dlouhý objednávací lhůty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
26.3.09 16:09

já vím, že ten 3D utz je památka na věky, ale nechce se mi vyhazovat peníze za něco, nač se budu koukat max. pár měsíců (než se mimčo narodí), pak to bude v šuplíku a sem-tam se to vytáhne.. radši za to pořídím mimčovi něco hezkého, praktického a užitečného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
26.3.09 18:46

Ahojky holky,

Moni je dobře, žes dneska dopadla dobře, držím palce, aby i zítra bylo všechno v pořádku :D

S tím taháním těžkých věcí (nebo dětiček), já teda dělám všechno jak normálně, když potřebuju něco zvednout, tak to zvednu, myslím že věci co dělá člověk normálně až tak nevadí, protože tělo je na to zvyklý, myslím, že kdybych začla tahat nějaký třeba 15 kg dítko teď z ničeho nic já, když na to nejsem zvyklá, bylo by to podstatně horší…

No já ze začátku na mimíska taky nemluvila, přišlo mi to divný, ale teď se snažím si s ním povídat… ale chvilkama mi to příjde taky zvláštní…kus má příšernej co se týká všeho… a s tím něco vyhodit, to dělám tak, aby to

Jinak holky nejsem si 100% jistá, ale asi už taky začínám cítít pohyby, zatím je to jen takový lehounký ťuknutí občas, ale asi je to ono :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
26.3.09 19:45

Holky tady je tabulka určení pohlaví miminka, já to zkoušela a u Tinky mi to vyšlo no a zda má dr. pravdu a bude druhé mimi taky holčička tak to taky vychází. :D :lol: :D

http://www.pohlaviditete.cz/…krve_tab.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
26.3.09 19:51

Katy, tak to jsem zvědavá, co ze mě v srpnu vypadne, podle tabulky by to měl být kluk. U Nikol mě to vychází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
26.3.09 20:34

teda Katy , moc jsi mě nepotěšila :lol: - podle tohohle jsem panu dr. zaplatila za určení pohlaví zbytečně :lol: vychází nám kluk (a ten nám teda vycházel i podle čínského kalendáře) … tak ještě uvidíme co se nám bude klubat :wink:

Moni - dobře že KO dobrý a ať je to v poho i na urologii :!

co se týče komunikace - já se snažím na Helču mluvit už od úplnýho začátku :wink: tak nějak když jsem sama, dělá mi dobře, že se mnou „někdo“ je :lol:

a teďka by jste nás museli vidět - Filip mi žďuchal a houkal do břicha a volal Helčo, halo :lol: ale holt mi řádila přes den tak asi vychrňuje…

dneska ráno jsem se vynervila (jedna firma mi dluží už 3 faktury a nějak se jim pořád nechce platit :evil: ) a bylo vidět že tohle moje rozpoložení se šíše vůbec nelíbilo :lol:

a včera jsem jí dokonce ucítila i přes ruku 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
26.3.09 20:40

Ibbu to nechápu, jako jak zaplatila dr. zbytečně? 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
26.3.09 20:58

no že dr. nám řekl holčičku a podle tabulky je to kluk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
26.3.09 21:01

jo, a asi jsem vám nepsala že si dr. na velkým UTZ řekl za určení pohlaví 150,– :evil: 8O

(krom toho že mi nedal ani blbou fotku píďalky :evil: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
26.3.09 21:08

Cože? To se u Vás za určení pohlaví platí? No to si snad děláš sradnu? 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
26.3.09 21:09

Jo a co když se ten dr. sekne? To ti pak jako ty peníze po porodu vrátí? To fakt nechápu, jak si za to můžou doktoři účtovat peníze? 8O 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
26.3.09 21:18

jo já koukala taky jako puk :!

no normálně mi dělal utz a já se zeptala jestli je vidět co to bude - tak mi jen řekl že určit se to už dá a když dokončil utz bez jakéhokoli slova tak mi řekl že je to v pořádku a je to slečna … (o penězích ani slovo)

a jen sestra nás „zkásla“ - ale papír o zaplacení jsem si nechala :D (takže jestli bude mít Helča nakonec camfourek, osobně si za ním pro těch 150,– dojdu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
26.3.09 21:21

tohle ale nebyl můj gyndař - za tímhle mě poslal že má lepší utz - ale dělá i 4D a na ten asi nakonec nepůjdu … právě kvůli němu, myslím že se snaží akorát třískat peníze a bojím se že zapolatím 1000,– za chviličku a třebaq nebude nic vidět

• někteří dr. tě třeba pozvou ještě jednou aby to video za něco stálo … ale vážně pochybuju že tenhle vydřiduch to dělá … takže sem fakt neeeee
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí