Poradna duly
Jana Čurdová
michellle píše:
Lenkaky, promiň, napsala jsem to špatněmyslela jsem tím, že jsem se tam byla zapsat na screening, ale k porodu ještě zapsaná nejsem, jen tam chci mít všechna vyšetření až k tomu dojde…
Michellle to nevadí. Připadá mi to hrozně složitý, ale chápu to. Při Tomíkovi tedy před dvěma lety se registrovalo u Apolináře do 16tt kdykoliv a po telefonu a pak se tam došlo a oni to potvrdili do průkazky. Teď se tam musí jen v určité dny a přesně v 14+0, takže si to musíme pohlídat. Jo a jinak já jdu na ten screening taky k Apolináři. Ať to mají vše na jednom místě. Třeba se tam nakonec potkáme:-) Tak pěknou neděli všem a vítám také Alyss. Lenka ![]()
michelle, v Neratovicích jsem rodila Damiána a byla jsem tam právě moc spokojená s přístupem sester. Pomohly a neměla jsem zrovna lehký porod, takže jsem ocenila možnost mít tam svou PA (je to maminka mé spolužačky a moc milá paní). Taky tam mají vanu, tam jsem byla skoro celý porod, protože jsem se pořád neotevírala
Bylo to tam prostě dobrý, takže i přes těch dvanáct hodin a vyvolávání mám na porod krásné vzpomínky.
Alyss, já tedy nezvracím, ale zle mi je skoro furt. Vůbec nemám chuť na jídlo. A když tak většinou na sladké nebo na zeleninu. Maso nic moc ![]()
tutinka tak to já i zvracím,ale nechuť k jídlu mám taky… spíš naopak - sladký nemůžu ani vidět
A když pomyslim na špenát,rajčata nebo papriku,tak se mi zvedá žaludek
Přitom za netěhotnýho stavu všechnu tuhle zeleninu zbožňuju ![]()
Alyss, je pravda, že jsem měla pořád chuť na lilek, až ho teď nemůžu ani cítit ![]()
Ahoj holky koukám že řešíte porodnice. Já poprvé rodila v Jihlavě a byla jsem tam spokojená a tentokrát budu v Havlíčkově Brodě a tam je to prý taky super.Naštěstí se nemusí registrovat ani v jedné. ****Martysek**- i když je ti 31 tak bych z toho strach neměla, já mám jednoho syna svojeho a loni na jaře jsem se seznámila s přítelem a ten je vdovec a má svoje dva kluky, no a teď čekáme další! Je mi 27 a tak jsem na to zvědavá!
Jinak jména jsou u nás taky jasný, Elišku jsem chtěla vždycky a tak jsem si jí uhájila a pokud to bude zase kluk tak Jakub, tady v okolí jich moc není tak je to dobrý. Jo a zítra se budu objednávat u jinýho doktora tady je to fakt nějaký divný a mám z toho blbej pocit.
Příspěvek upraven 24.01.10 v 20:24
Matysek - nevím jestli je to s tím docházením do porodnice na kontroly po 36tt všude stejný, ale včera mi říkala kamarátka (má 9měs.miminko), že na Bulovku chodila na kontroly každý den. Proto bych určite ráda k Apolináři, je to pro mně nejblíž a pak to nebude tak náročné…
Tutinka - můj gyndr se jmenuje Bilina (otevřel si novou ordinaci v Praze) a je v Neratovicích primářem gyn.-por. oddělení. Taky mi nabízel, že mě tam odrodí, pro mně je to však dálka ![]()
Lenkaky - jj, podmínky na registraci jsou dost přísné, ale ja si myslím, že jěště naději máme
na screeningu se asi nepotkáme, já půjdu až dva dni po tobě, tak možná v sprnu ![]()
Chutě - taky jsem postřehla, že to co mi předtím chutnalo a musela jsem to denně, teď nemůžu ani cítit. Ale protože to byl samé nezdravé věci, tak dobře pro mě ![]()
Handy píše:
Michel- i když je ti 31 tak bych z toho strach neměla, já mám jednoho syna svojeho a loni na jaře jsem se seznámila s přítelem a ten je vdovec a má svoje dva kluky, no a teď čekáme další! Je mi 27 a tak jsem na to zvědavá!
Je mi 26 ![]()
Jo jo promiň už jsem to tam opravila spletla jsem tebe a Martyska
Handy - já jsem to pochopila, že to bylo na mě ![]()
Michellle - tak to je blbý, ale nic jinýho mi asi nezbyde, mě se u nás rodit nechce, jenom v nouzi, moc se mi to tu nelíbí, není tu soukromí na porod, nadstandard snad jeden a ani tam snad nesmí spát tatínek, ségra byla na pokoji pro 6 a to je pak asi mazec.
Mě se dělá blbě až poslední dobou a to večer, jedno jestli jsem najedená nebo ne, začne mi být blivno, nemam pak na nic moc ani chuť, ale asi jsem na tom koukám ještě dobře. Zato ta hlava kdyby už chtěla přestat bolet, to je fakt bída ![]()
Ahojky u nás je to naštěstí taky tak jako u vás Andrimko, jsem ráda že se nemusím nikde objednávat takovou dobu dopředu. Nadstandard neřeším protože normální pokoje jsou tady tak maximálně po dvou a to je docela v poho. Ttka bude u porodu a potom stejně bude hlídat ten zbylý houf dětí a já si aspoň odpočinu.
Ahoj holky, tak se hlásím po další kontrole. Velikost miminka se nam vyrovnala, takže dle ultrazvuku jsem 11+3 a dle ms 11+6, miminko je v pořádku
a dostala jsem průkazku. Tento týden mě čeká krev na screening a 8/2/ jdu na ultrazvuk. Zatím prý vše vypadá dobře. Jo a termín porodu mám 10/08/2010
Asi Vám nemusím psát, že jsem po dnešní kontrole šťastná jako blecha
Přeji všem krásný den a těším se na zprávy od Vás. Lenka ![]()
PS: U nás jsou v kurzu jména Jakub a Kateřina. Jen Jakub má svátek na konci července, tak ještě zvažujeme Matěje ![]()
Leni to je super, gratuluju
Já jsem taky po každé kontrole nejšťastnější ![]()
Všechny vás moc zdravím, jsem husa zapomněla ![]()
Handy dočetla jsem se, že jsi rodila v Jihlavě a teď chceš do Brodu. Já totiž jsem z Jihlavy,ale rodit tu v žádném případě nechci a chci jet taky do Brodu. Tak se tam třeba sejdem ![]()
Ahoooj!
Lenkaky, obr gratulace, že je vše v pořádku!!!! Jen tak dál!!! Tu tou blechovou radost naprosto chápu…užívej si to!
Držím všem palce na dnešní kontrolu a dejte pak vědět!
AHoj holky tak uz jste me zas znervoznili. Ja chci prijet do Cech az tak 26 tyden, to znamena ze uz se nikde v Praze do porodnice nedostanu? Telefonicky to asi zarezervovat nejde co? no tak jsem zvedava co s nami bude…Jeste mame v zaloze Liberec, nevite nekdo jestli se tam musi objednavat? Vlastne jeste poradne nevime kde budeme bydlet, ale s tim rezervovanim porodnice jste me znervoznily. ![]()
Martysku me je taky 30 a bude mi 31 v cervenci a nepripadam si na prvni decko stara. Kdyz ja toho chtela hodne stihnout nez jsme se rozhodli pro mimi, chtela jsem studovat a cestovat a kdybych to neudelala, tak bych nebyla uplne spokojena a ted uz jsem moc chtela, tak jsem rada, ze se nam rychle zadarilo
. Hlavne ja byla driv takovy tele nedospely, ze to by se ke me to miminko ani nehodilo ![]()
Gratuluju vsem holkam, co uz maji za sebou kontrolu. Ja jdu ve ctvrtek.
Je normalni, ze je mi cim dal hur? Posledni tri tydny mi je trochu blivno, vetsinou odpoledne a vcera jsem poprve
. Tak nevim jestli nejsem divna ![]()