Stařééénky... :o)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1590
16.7.08 15:01

Terko tam to určo znáš,že jo… :wink:
No a já jsem další adept na hubnutí…jak ráááda bych vypadala anorekticky…aspoň trošičku… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
16.7.08 15:04

Šarpi, to je opravdu provokace :evil: Šustím, kudy chodím…já nešustila, ani po narození, už od mala, jsem taková …pěkná… :evil:

Myslela jsem nějaký víkend, kdyby nám to vyšlo, co babky???

I nás stařičký automobil, to snad zvládne, jinak ho tam potlačíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
16.7.08 15:08

Jako jednodenní véletek to mám schválený… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
16.7.08 15:08

No já bych to viděla tak nějak po prázdninách na víkend…tak nějak aby se dalo sedět v pohodě venku.Popřemejšlejte a zkusíme to dát nějak do kupy… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
16.7.08 15:12

Ženský, to musí klapnout :! :! :!

Marci, Týnka je takový smíšek :D . To je princeznička :D
Krásný fotky, koukám, že šátkuje i bráška 8O
Máš krásný děti :!

Terko, hledala jsem tvojí pyžamovou foťku 8O
Budete stacět, nebo už snad stavíte???
A můžeš mi vysvětlit, jak s malým dítětem a jedním velkým chlapem udržuješ bílou sedačku, ČISTOU :?: :?: 8O
Eli je krásná :D

Šarpi, fotky..... :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tei
1546
16.7.08 15:12

Ha, do Chluma to mam od našich přesně osm kiláků.....a co do Lutový natahly novou silnici..........
JJ Klári, v Chlumu to znáju,jako malý jsme jezdili na koupání na Hejtmana, ale teď tak na Cep, Majdalenu anebo do Tuště.....ale to vám asi nic neřekne, to jsou pískovny v okolí........
Jo tak to Šarpi jedete přesně na tu správnou stranu Jižních Čech, já mam v plánu zas vyrazit s manžou na Nový hrady a do Terčina údolí, ale to mám v plánu nechat Eli u babičky.......ten zas bude nadávat že po něm chci turistiku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
16.7.08 15:13

Jo, souhlas, září je kouzelný! Když je ještě trochu teplo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
16.7.08 15:19

To musí klapnout…není nás moc a to se líp domlouvá… :) Při nejhorším tam Kači pojedem samotný… :? …tak stařuchy,přece nás tam nenecháte…takhle na kraji lesa… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
16.7.08 15:22

1 den v září jedu, celej víkend neslibuju…

S fotkama bojuju… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
16.7.08 15:24

Kati já se zas chtěla zeptat Tebe jak udržuješ bílou :roll: kuchyń. To víš brácha je taková malá chůva a chtěl si to zkusit. A děkuji za pochvalu.

Jejda neptal se mě tu kdosi kdysi jak to maj kluci s Týnkou? Nebo se pletu? :roll:

No tak mě osobně by se srazík líbil. Ale mám velké ALE. Jednak nemám pořád pojízdné auto - už rok :twisted: , druhak mám moc dětí a kam já je dám :( a třetí, vůbec nevím jak by se mému milému líbilo, kdybych mu řekla, že má někde bivakovat. To bych tak viděla na otoč na čumendu :) To by mi možná prošlo, koukala jsem, že je to od nás nějakých 100 km to by snad šlo.
No já to nějak vyšpekuluju. Teda snad.

Teri fotečky super.

A fotečky v galerce taky pěkné. Všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tei
1546
16.7.08 15:24

Katko, já tam dala pyžamovou, kde nejsem tolik vidět :oops: :roll: :wink:
Jo a sedačka není bílá, BYLA béžová, no a teĎ je od mrkve :lol: :lol: :lol: na jedné straně a od piva na druhé .....
Září zní dobře, jojo..... :wink: to bude slet ......

Jinak už stavíme, ale foto nemohu najít, Petr je má asi někde ve složce, mu tam neci lízt......už je pod střechou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tei
1546
16.7.08 15:25

Marci, to jsem byla jáááááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
16.7.08 15:27

Tak jsem byla upozorněna, že od 5-7.9. nemůžeme :oops: :oops: Tak teda jenom to raděj hlásím předem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
16.7.08 15:31

No super,tak se to pomalu začíná rýsovat…
Marci mrkni se jak to tam vypadá…nemá to tam chybu…a mají i bungalov pro 7 lidí… :wink:
Takže teoreticky se zářím skoro všichni souhlasí…Jaňula s náma nemluví…tak snad později… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
16.7.08 15:35

Terko fotky super…já s tím musím taky něco udělat a dodělat je…se mi do toho jaksi nechce… http://www.kolobok.us/…n/pardon.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová