Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Terko tam to určo znáš,že jo… ![]()
No a já jsem další adept na hubnutí…jak ráááda bych vypadala anorekticky…aspoň trošičku… ![]()
Šarpi, to je opravdu provokace
Šustím, kudy chodím…já nešustila, ani po narození, už od mala, jsem taková …pěkná… ![]()
Myslela jsem nějaký víkend, kdyby nám to vyšlo, co babky???
I nás stařičký automobil, to snad zvládne, jinak ho tam potlačíme ![]()
No já bych to viděla tak nějak po prázdninách na víkend…tak nějak aby se dalo sedět v pohodě venku.Popřemejšlejte a zkusíme to dát nějak do kupy… ![]()
Ženský, to musí klapnout
![]()
Marci, Týnka je takový smíšek
. To je princeznička ![]()
Krásný fotky, koukám, že šátkuje i bráška ![]()
Máš krásný děti ![]()
Terko, hledala jsem tvojí pyžamovou foťku ![]()
Budete stacět, nebo už snad stavíte???
A můžeš mi vysvětlit, jak s malým dítětem a jedním velkým chlapem udržuješ bílou sedačku, ČISTOU
![]()
Eli je krásná ![]()
Šarpi, fotky.....
![]()
Ha, do Chluma to mam od našich přesně osm kiláků.....a co do Lutový natahly novou silnici..........
JJ Klári, v Chlumu to znáju,jako malý jsme jezdili na koupání na Hejtmana, ale teď tak na Cep, Majdalenu anebo do Tuště.....ale to vám asi nic neřekne, to jsou pískovny v okolí........
Jo tak to Šarpi jedete přesně na tu správnou stranu Jižních Čech, já mam v plánu zas vyrazit s manžou na Nový hrady a do Terčina údolí, ale to mám v plánu nechat Eli u babičky.......ten zas bude nadávat že po něm chci turistiku ![]()
To musí klapnout…není nás moc a to se líp domlouvá…
Při nejhorším tam Kači pojedem samotný…
…tak stařuchy,přece nás tam nenecháte…takhle na kraji lesa… ![]()
1 den v září jedu, celej víkend neslibuju…
S fotkama bojuju… ![]()
Kati já se zas chtěla zeptat Tebe jak udržuješ bílou
kuchyń. To víš brácha je taková malá chůva a chtěl si to zkusit. A děkuji za pochvalu.
Jejda neptal se mě tu kdosi kdysi jak to maj kluci s Týnkou? Nebo se pletu? ![]()
No tak mě osobně by se srazík líbil. Ale mám velké ALE. Jednak nemám pořád pojízdné auto - už rok
, druhak mám moc dětí a kam já je dám
a třetí, vůbec nevím jak by se mému milému líbilo, kdybych mu řekla, že má někde bivakovat. To bych tak viděla na otoč na čumendu
To by mi možná prošlo, koukala jsem, že je to od nás nějakých 100 km to by snad šlo.
No já to nějak vyšpekuluju. Teda snad.
Teri fotečky super.
A fotečky v galerce taky pěkné. Všechny.
Katko, já tam dala pyžamovou, kde nejsem tolik vidět
![]()
Jo a sedačka není bílá, BYLA béžová, no a teĎ je od mrkve
na jedné straně a od piva na druhé .....
Září zní dobře, jojo.....
to bude slet ......
Jinak už stavíme, ale foto nemohu najít, Petr je má asi někde ve složce, mu tam neci lízt......už je pod střechou
Tak jsem byla upozorněna, že od 5-7.9. nemůžeme
Tak teda jenom to raděj hlásím předem ![]()
No super,tak se to pomalu začíná rýsovat…
Marci mrkni se jak to tam vypadá…nemá to tam chybu…a mají i bungalov pro 7 lidí… ![]()
Takže teoreticky se zářím skoro všichni souhlasí…Jaňula s náma nemluví…tak snad později… ![]()
Terko fotky super…já s tím musím taky něco udělat a dodělat je…se mi do toho jaksi nechce… http://www.kolobok.us/…n/pardon.gif