Stařééénky... :o)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2696
16.7.08 15:35

Aha tak příspěvek pro Terezku :D , holky už to asi znaj :wink:

No můj přítel si nenechal ujít památnou větu: přišel do pokoje a říká jim: Vy jste špatně hlídali :) Starší Ondra na mě kouk a říká: to myslíte vážně :roll: :) Malej Kuba to obrečel. Lenička jako správná ženská to brala žensky no a Honza to je samorost tomu to bylo putna. Takže tak začátek. Pak se zjistilo, že to bude holčička, nejdřív byl boj o jména, každej chtěl aby se jmenovala jak on řekl(vyhrála maminka :D ) Kubík ten se k ní chodil tulit a každý večer hladil bříško ( to bych schytala kdyby věděl, že to píšu :) ) no a konečná je taková, že se teď hádaj kdo ji bude hlídat, protože by ji chtěli hlídat všichni a to tu za ní chodí ještě Kubův spolužák, který je z ní ale totálně „poprděnej“

Takže Týnuška je opečovávaná princeznička.

Tak asi tak :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
16.7.08 15:40

Klari už vidím nadšení starších synů, že jedou na sraz miminek :D :D To by mi prošlo u Lenky, to je správná drbna a u Kuby. Ti dva tu seděli jak připíńáci i když tu byla Jindula. No já to nějak ošéfuju, a doufám , že mi u mého milého projde, když ne celý víkend, tak alespoň jeden den.

Jo houby víkend, kluci v neděli chodí k otci. No tak aspoň sobota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
16.7.08 15:55

Jo jo s těma většíma je někdy špatná domluva… http://www.kolobok.us/…skin/mda.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
16.7.08 16:04

Teda Klari už jen 8 8O příspěvků a jsi KECALKA :D :D

Ty jsi ale zvíře :D :D

Žralok? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
16.7.08 16:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
16.7.08 16:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
16.7.08 16:49

Herdek, jak to děláte??? KECALKY :wink:

Marci, kuchyň při bližším ohledání, opravdu není bílá :cry:
Linka je ve výšce 1m otelpaná od Rozárky a lednička zase od tatínka, jak v ní pořád vytlouká :roll: :D

Taky se ti líbí bílá kuchyň?? Já jsem prošmejdila Tomášově tetičce půdu a vyhrabala přímo poklady! Všichni se mi smáli, ale teď se usmívám jen já :D . Lahvově zelený kredence, lavice, stůl a čtyři židle. Všechno jsem si opálila a natřela na bílo a dneska mám staronovou super kuchyň :D
Foto alespoň jedný kredence přikládám do alba :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
16.7.08 18:56

Marci kredenc jsem viděla na vlastní voči a taky se mi líbil… http://www.kolobok.us/…ankster2.gif /> Kači to „kvítko“ vedle kredence nemá chybu… http://www.kolobok.us/…n/laugh3.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
16.7.08 19:14

Dyť jsem říkala, že kala už to má za sebouhttp://www.beruska8.cz/…male1/18.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
16.7.08 19:22

Chacha, teda pugétu jsem si všimla až po Klářině připomínce :-D :oops: Ale kuchyň je krásná :-)
A už mě jdou vkládat fotky…uachachááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
16.7.08 19:28

Ahojda

teda všechny fotky jsou nádherný!!

Terko - já jsem neviděla na webu maminku :oops: ta jediná fotka na které jsi se mi pořád zobrazuje rozmazaně. To je záměr?? :lol:

Sraz - nevím, nevím. Pavel byl teď dlouho doma, takže bude málo prašulek, tak nevím jak to dáme dohromady :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
16.7.08 19:41

Jaňulo no však uvidíš,třeba to vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
16.7.08 20:25

Teda Kati náááááááááádhera. Já mám tyhle starodávný věci moooooc ráda. Bílá kuchyń se mi líbí moc ale při rozmýšlení, když jsme kupovali jsem usoudila, že 5 dětí a bílá kuchyň nejde dohromady pokud nechci zbytek života strávit úklidem, takže to vyhrály dřevěné matné dvířka a úplně hladké ať se dobře čistí. Dnes se chválím za skvělé rozhodnutí :D :D

A srazík. Ani jsem nečekala, že to půjde tak lehce. Teda nebudem na víkend a nezastírám, že kvůlli financím, prosě dát za 7 lidí na jeden víkend tolik peněz je nad naše možnosti, ALE přijedem. Nejdřív sice můj milý brblal, co tam bude s tolika babama dělat, tak jsem mu řekla, že v září určitě porostou houby a to ho dostalo. Tak babky doufám, že je tam nějakej les :roll: :roll: .
Jo ale nemůžem ten víkend 5-7.9

Klari - už jen 3 :D :D :D jestli si teda nebyla rychlejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
16.7.08 21:14

Šarpi, super fotky!!! Obzvlášť ta s kapucou, tak je ukázková :D
Madlenka ká kukuč, já žasnu 8O . Krásný :D

Marci, napadlo mě to, že je vás hodně, a proto nebudete chtít přijet vůbec :cry: Ale super, alespoň na jeden den, jupí.
Přítel je zlatíčko :D . A houby jistě porostou :!

Jani, snad vám to vyjde, uvidíš :wink: . Byly bychom táááák rády :D
Co švagrová, ještě je celá???

Marci kuchyň, jo, trochu se tluču do hlavy, za bílou barvu, protože pořád chodím s utěrkou za pasem a něco pulíruju :evil:
To samý stolek v obýváku, umanula jsem si kovaný :roll:
Dneska se třesu strachy, když podél něj malá ručkuje, aby si nerozbila hlavu :cry:
Doma máme takových nástrah 8O
Starý věci taky miluju, vědra na kytky, a ve starý sedací vaně mám před barákem rajčata a papriky :lol:
No, je to takový, stylový :lol:

Nám vyhovuje víkend 14.9 :D

Terko, taky tě vidím rozmazaně 8O :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
16.7.08 21:17

Juchúúú, už jsem stálicehttp://www.beruska8.cz/…ale1/158.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit