Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teda klari jsem tu dýl než Ty, přispívám i do říjňátek Ty jen sem a je mezi námi rozdíl jen 30 přípěvků.
Ty když si vytyčíš cíl tak se ho hned tak nevzdáš, že?
![]()
Je fakt, že za chvilku ti bude chodit, a bude po starostech.
Mně bolí záda, jako starýho psa, jak jsem ohnutá nad malou, mám jí na klíně, ale potvůrka neposedí, bafne mě za ukazováčky a musíme špacírovat ![]()
Jé Kati vy už vlastně špacírujete
![]()
No malá dnes asi 5× stála sama bez držení, tak jsem zvědavá kdy u toho zůstane, a pak budu muset taky své dlouhé staré tělo sklánět a capkat ![]()
Šarpi, ty jsi spokojená s nosítkem, viď?? Já to nikde neviděla, jen u tebe na foťce. Má to nějakou pevnější konstrukci, nebo to je jako klokanka???
Katko…teda měsíc bez kočárku
nezávidím. Jinak ty golfky Quinny Zapp jsem si vyhlídla na netu a v reálu jsem byla zklamaná. Hlavně, že nemají polohovací záda. Tak uvidím, teď okukuju každý golfkáč, co projede kolem mě. Jinak taky hlasuju pro opupínovaný báby u vás ve vesnici
Já když jsem vyrazila s šátkem, tak jsem slyšela takový neadresný poznámky typu „…no a některý matky ničí vědomě záda…chudák vždyť nemůže dýchat“…a vrcholem bylo „jéééžišmarjááá…jsem si říkala co to tam máte a proč TO tak neseteeee?“ Na druhou stranu mě pár lidí zastavilo a poptali se jak se mi šátkuje a jestli je Madlenka spokojená a byli moc milí
Nebo se neptali a jen se na nás usmívali ![]()
Kjaaara…no, taky jsem chtěla sporťákovat dřív, ale vypadávaly nám věci, který Madlenka „potřebovala“ brát sebou ven
TeĎ začala obsah kočárku vyhazovat ven, tak jsem to zredukovala a můžem sporťákovat
Jinak o tom, že by Madlenka někdy usnula už v 19,30 se mi jen může zdát
Klárka je šikulka
Marci…až přijdeš na způsob, jak uspávat bez kojení, ta mi prosím dej vědět..taky nevím, jak to budeme dělat…
Himbajs, než dozobkám příspěvek, takjsme na další stránce ![]()
Kači…nosítko je spíš jak klokanka. Pevnou konstrukci to nemá, je to krásně měkoučký a malá má zádíčka prohnutý jak v šátku. A když mi usne, tak vytáhnu látkovou kapucku, kterou jí zafixuju hlavičku. Dá se pomocí zipu povoliti látka na zádech a tím regulovat výšku zad. No a můžu nosit popruhy buď jak batoh nebo zapnutý do kříže, což je pro mě dost pohodlný.
Kdo říkal že je život nádhernej ![]()
Moje dračice je ZAS vzhůru
![]()
Tak to půjdu opět spát až kdovíkdy ![]()
Což o to,šikulka je na usínání,ale teď sebou pořád mlátí v postýlce a kňourá…zuby zatracený.
Šarpi, mně se Zapp tuze líbí, ale taky jsem byla vykulená, že nemá polohovací záda. Ten Moon, je má. No uvidíme, zatím kolem něj je tiše přešlapuju v obchodě a hladím si ho ![]()
Hodím potom na na to nosítko kukec
. Je to vymakaný, jak píšeš!
Se šátkama, věřím, že narazíš na různý názory. Starší generace nechápe. Ikdyž, Tomovu babičku taky nosila její maminka na pole v šátku
.
Mě to nadchlo, ale na vesnici..nemám s tím kam chodit, leda krmit králíky… ![]()
Kači…dala jsem pro tebe
do galerie fotku s naším novým nosítkem
Chtěla jsem červený,který jsem měla půjčený od kamarádky, ale bohužel byla předlouhá dodací lhůta, tak máme takovou retro tyrkysovou
ale nafunkci barva nemá vliv ![]()
Marci, to byla já
![]()
Neříkej, že je Týnka vyspinkaná???
Dáváš jí dudláka??