Stařééénky... :o)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2696
18.7.08 21:01

Teda klari jsem tu dýl než Ty, přispívám i do říjňátek Ty jen sem a je mezi námi rozdíl jen 30 přípěvků.
Ty když si vytyčíš cíl tak se ho hned tak nevzdáš, že? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
18.7.08 21:02

Je fakt, že za chvilku ti bude chodit, a bude po starostech.
Mně bolí záda, jako starýho psa, jak jsem ohnutá nad malou, mám jí na klíně, ale potvůrka neposedí, bafne mě za ukazováčky a musíme špacírovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
18.7.08 21:05

Jé Kati vy už vlastně špacírujete :) :)

No malá dnes asi 5× stála sama bez držení, tak jsem zvědavá kdy u toho zůstane, a pak budu muset taky své dlouhé staré tělo sklánět a capkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
18.7.08 21:05

Šarpi, ty jsi spokojená s nosítkem, viď?? Já to nikde neviděla, jen u tebe na foťce. Má to nějakou pevnější konstrukci, nebo to je jako klokanka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
18.7.08 21:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
18.7.08 21:12

Katko…teda měsíc bez kočárku :roll: nezávidím. Jinak ty golfky Quinny Zapp jsem si vyhlídla na netu a v reálu jsem byla zklamaná. Hlavně, že nemají polohovací záda. Tak uvidím, teď okukuju každý golfkáč, co projede kolem mě. Jinak taky hlasuju pro opupínovaný báby u vás ve vesnici :-D Já když jsem vyrazila s šátkem, tak jsem slyšela takový neadresný poznámky typu „…no a některý matky ničí vědomě záda…chudák vždyť nemůže dýchat“…a vrcholem bylo „jéééžišmarjááá…jsem si říkala co to tam máte a proč TO tak neseteeee?“ Na druhou stranu mě pár lidí zastavilo a poptali se jak se mi šátkuje a jestli je Madlenka spokojená a byli moc milí :-) Nebo se neptali a jen se na nás usmívali :-)

Kjaaara…no, taky jsem chtěla sporťákovat dřív, ale vypadávaly nám věci, který Madlenka „potřebovala“ brát sebou ven :-D TeĎ začala obsah kočárku vyhazovat ven, tak jsem to zredukovala a můžem sporťákovat :-) Jinak o tom, že by Madlenka někdy usnula už v 19,30 se mi jen může zdát :-) Klárka je šikulka

Marci…až přijdeš na způsob, jak uspávat bez kojení, ta mi prosím dej vědět..taky nevím, jak to budeme dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
18.7.08 21:15

Himbajs, než dozobkám příspěvek, takjsme na další stránce :-D

Kači…nosítko je spíš jak klokanka. Pevnou konstrukci to nemá, je to krásně měkoučký a malá má zádíčka prohnutý jak v šátku. A když mi usne, tak vytáhnu látkovou kapucku, kterou jí zafixuju hlavičku. Dá se pomocí zipu povoliti látka na zádech a tím regulovat výšku zad. No a můžu nosit popruhy buď jak batoh nebo zapnutý do kříže, což je pro mě dost pohodlný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
18.7.08 21:20

Kdo říkal že je život nádhernej :evil:

Moje dračice je ZAS vzhůru :twisted: :twisted:

Tak to půjdu opět spát až kdovíkdy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
18.7.08 21:23

Což o to,šikulka je na usínání,ale teď sebou pořád mlátí v postýlce a kňourá…zuby zatracený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
18.7.08 21:23

Šarpi, mně se Zapp tuze líbí, ale taky jsem byla vykulená, že nemá polohovací záda. Ten Moon, je má. No uvidíme, zatím kolem něj je tiše přešlapuju v obchodě a hladím si ho :lol:

Hodím potom na na to nosítko kukec 8O . Je to vymakaný, jak píšeš!

Se šátkama, věřím, že narazíš na různý názory. Starší generace nechápe. Ikdyž, Tomovu babičku taky nosila její maminka na pole v šátku :D .
Mě to nadchlo, ale na vesnici..nemám s tím kam chodit, leda krmit králíky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
18.7.08 21:24

Já to nebyla…to Kačka… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
18.7.08 21:24

Kači…dala jsem pro tebe ;-) do galerie fotku s naším novým nosítkem :-) Chtěla jsem červený,který jsem měla půjčený od kamarádky, ale bohužel byla předlouhá dodací lhůta, tak máme takovou retro tyrkysovou :-D ale nafunkci barva nemá vliv ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
18.7.08 21:25

Hoďte odkaz,já nemám vůbec páru,jak vypadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
18.7.08 21:25

Marci, to byla já :oops: :oops: 8)
Neříkej, že je Týnka vyspinkaná??? 8O Dáváš jí dudláka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
18.7.08 21:26

Peti, na tý předešlý foťce, máš červenou Manducu 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie