Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A marodi, vám přejeme tady s plazidlem, ať je brzy lépe..........teploty a bacily fuč, zuby ven ![]()
Ahoj bábušky, někdo mi vyměnil dítě
Ráno spal do 8, potom od 12 do 15:30
A ve 20:30 to šel zase zalomit
![]()
Doufám, že je jen znaven a neleze na něj zase nějaký bacil ![]()
Zítra jsem taky měla mít návštěvu, měly mi přijet holčiny z domovské diskuze, ale jedna je marod ![]()
Terko, tak už lezete!?!
No vidíš, a ty ses TÁÁÁÁK bála
A ten styl znám, taky jsme ho praktikovali, oni jsou prďáčci takoví roztomilííííí ![]()
Holky, ten můj malý velký chlap je to nemoci takový přítulný. POřád za mnou chodí a MAMA TULITULIIIII - to vám je tak pěkný
![]()
Dobré ránko bábiny…
Majďula má dneska svátek,tak přejeme všechno nejlepší… http://www.sirmi.ic.cz/smajl/137.gif
Ahoj holky ![]()
Tei…gratulace k lezení…SUPĚĚR
Nám říkala dr., že tomuhle stylu se říká meresjev
No a teď už budeš v pohotovosti pořád, protože prďouskové jsou neuvěřitelně rychlí
Eli je šikulka ![]()
Marci…si ty zoubky taky pořádně vychutnáváte, co?
Tak ať brzo vykouknou a je klid…
Kači…no první MAMA mě dostalo
Tu Seč si krásně užijte, snad bude letní počasí
Ten přesun do Měštce mě tenkrát nepřišel dlouhej, ale to jsme byli o hoooodně mladší ![]()
Užijte si s Klárou dneska pokec, závidím
ale v dobrým:-)
Jony…teda, Kryštůfek krásně spinká, to je krásný ![]()
No my jsme zanudlení, hrůza
A jak se přiblížím s čímkoliv k nosu, tak je tak srdceryvnej řev
No a Majďula je taková tulivá a zvadlá…tak snad to brzo přejde…léčená rýma týden a neléčená 7 dní, chudinka malá ![]()
Dobré ráno, stařky,
velice velmi pěkný den přeji všem.......
taky se vám omlouvám, asi se ze mě stává pomalu ale jistě negramota, nařídila jsem si po sobě vše alespoň dvakrát přečíst, než to pustím do éteru…je to ostuda........
Eli se dnes zatím neplazí, tak jsem zvědavá, kdy jí cvakne, že už se jí to včera dařilo.....
![]()
Marci, a co jste pořídili v IKEE pěkného? Já jezdím do Ikey docela ráda, když jsem byla těhule a zařizovali jsme si byteček, tak to byla docela sranda, protože alespoň tu je IKEA místo s největší koncentrací těhulí ve městě
![]()
Jani, ať se návštěva vydaří......koukala jsem na fotečky, Kryštůfek na nočníčku, to nemá chybu......
Klári, Katko, užijte si dnešní den..
Šarpi, nemá dnes Majdule svátek? Kdyžtak všecko nej, ať jí vše vychází…
A ať není chudinka malá zanudlená........
Tak a ještě jedna věc- bude-li tedy srazík, tak s námi počítejte…včera jsem to oznámila doma a docela mi to odkejval…sice prý ještě uvidí, ale to už je vyhráno
![]()
Dobré ráno bábrlinky,
Madlence všechno nejlepší k svátku ![]()
Rýma, ať se fofrem ztratí, a neotravuje ![]()
Rozárka není tulivá, bohužel ani při nemoci. Je to takovej samorost ![]()
A já bych se tááák s ní kocala… ![]()
Taky jezdím ráda do Ikey, a vždycky si říkám, jenom na čumandu ![]()
Jo, houbelec, 2tis. jsou fuč a to si vezu 2květináče a deku pro psa ![]()
Terko, super, gatulace k lezení. Eli to snad přes noc nezapoměla, a dneska se ti schová zase jinam ![]()
Jani, doufám, že má Štofi opravdu jen tulící období a už né, žádnej moribundus ![]()
Holky, jdu vzbudit malou, a´t se můžeme pomalu vypravit do Svitav. Co je malá starší, mám čím dál větší strach s ní cestovat sama…
Takže od včerejška mám svižnější krok, směr záchod… ![]()
Určo pak pošlem foťky.
Pa bábrlinky a krásný den.
Já si jdu pro ten lyžařskej svetr, tady je pěkná kosa ![]()
Tak na fotečky už se těšíme.....
Jinak já závidím všem tulivá dítka........ta naše malá rarašnice
se ode mě odtahuje, aby mě mohla lépe tahat za ucho, dloubat do nosu, kontrolovat mi zuby a vůbec, koukat mi přes rameno a matko nezacláněj..ale teda mazlit bych se chtěla......
![]()
No Kačka už je na cestě,tak snad jí Tomáš dal kvalitní mapu a instrukce,aby nezabloudila… http://www.kolobok.us/…rl_blush.gif /> No Terko a jakpak seš na tom ty s přidáním fotek?…tady na fotoalbu jsem od tebe ještě žádnou neviděla… http://www.kolobok.us/…girl_nea.gif šup šup napravit…
Klári, já pořád čekám ne ten manuál od Tebe...... ![]()
No a taky na to, až se stahnou fota, neb na to potřebuju muže.......od doby, co fotil na stavbě jsem fotopristroj neviděla.....no a ostatní fotky máte na stránkách.......nechtěla jsem je vnucovat dvakrát ![]()
Tak snad Kačka v pořádku dorazí ...... je to ženská, to znamená že orientačí smysl MÁ a přinejhorším jí NEBUDE trapné, zeptat se na cestu...... ![]()
Hohohooooo, nečekaný dárek
![]()
Tak nám pak dej vědět, která to byla várka......... ![]()