Stařééénky... :o)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2908
22.7.08 13:22

Tei…taky vždycky Majdě říkám, že bude zubařka přivydělávající si na ORL :-D

Kjaaary… :lol: :lol: to si dáte okurčičky. Katka neměla v kufru kočárek, tak měla jistě dost prostoru na větší dárek :lol: :lol:

Tak nevím, Madlenku krmím dobře a ona pořád jí papíry, noviny, vykousla mi kus stránky z časopisu a teď se dusila taky papírem 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tei
1546
22.7.08 13:53

Třeba bude Madlenka hladová, ale po informacích.......a roste z ní budoucí intelektuál… :wink: a zubařinu bude mít na vedlejšák :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
22.7.08 15:49

Ahoj bábušky :D

Madlence vše nejlepší k svátku http://www.beruska8.cz/…ici1/217.gif /> Mimochodem - je to nádherné jméno :D

Tak stařenky, dnešním dnem jsem oficiálně ZDRAVÁ :D Ráno jsem byla na krev a mám to černé na bílém :wink: Štofi tam byl se mnou a na všechny ženské v čekárně řvala BÁBA :lol: :lol: A vykládal jim ty svoje nesrozumitelné story :roll: Mimochodem, kdo si pamatujete, náš mladej mluví stejně jako Tasmánský čert 8O

Klárko - tak to je překvapení, to by nikdo nečekal - OKURKY :lol: :lol: :lol:

Tak a u nás už je taky zima :? Ještě dopol bylo krásně a docela teplo a myslela jsem, že odpolko vezmu malého na kolo a houby :evil: Naložím ho na kočár a pojedeme k bábi na meruňkové knedlíky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
22.7.08 15:52

Stařenky moje zlaté, nic si nedělejte z toho, že nemáte tulící mimčo. Kryštof taky nebyl, dokonce mě bil :cry: :oops: :oops: :oops:

Prý to přijde s věkem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
22.7.08 16:19

Ahoj stařulky,

tak jelikož jsem stará nervní matka a Týnušce horečka ne a ne klesnout i přes sirupky, tak jsem se raději vydala směr paní doktorka. Tak jí vzala krev, prohlídla, no a buď to jsou zuby, nebo šestá nemoc. Tak si můžu vybrat :D . Vykoupila jsem lékarnu a budu čekat jestli se objeví zub, nebo vyrážka.

Majdulinko vše nejlepší k Tvému svátečku.

Kati a Klari - fotky sem :)

Tei - tak v Ikee já bych koupila nejraděj vše :oops: :) , ale vzali jsme ještě nějaké věci do kuchyně, povlečení, lampičky a Týnulce box na hračky.

A já ted budu provokovat, Týnečka tulící je a teď jak je taková uňamčkaná, tak ještě víc.

Tak snad jsem napsala vše co jsem chtěla, no a pokud ne, tak napíšu znovu, alespoň mi porostou příspěvky :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
22.7.08 16:28

Jo přece jen něco. Malá váží 8 640 gr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
22.7.08 16:40

Tak a je to…Kačka nabrala směr Pardubice…musíme čekat,jestli to byl opravdu ten správný směr… http://www.kolobok.us/…rl_witch.gif /> Jináč to bylo super…holky jsou skvělý a už se těším na srazík… http://www.kolobok.us/…in/yahoo.gif …fotky budou…Kačka fotila… http://www.kolobok.us/…girl_yes.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
22.7.08 16:47

Jony…Tasmánský čert je dobrý přirovnání. Ženský v čekárně z Kryštůfka byly určitě naměko, když tak pěkně povídal a navíc je roztomilej :-) A je prima, že jsi už fit.
Tady počasí taky nic moc, ale já nemám kam jet na meruňkový knedle, brek…ale dala bych si ;-) Tak si pochutnejte :-)

Marci…tak snad bude Týnka v pohodě a jsou to „jen“ ty zuby…

My jsme odpoledne taky najely na Nurofen sirup :-( A odsáváme a řveme u toho, no je mi Majdy líto.Ani ven jsme odpo nejely, takže nespala, takže k marodění je ještě mrzutá z nevyspání 8O
Ale chuť k jídlu teda ma, tak to je fajn. Zítra jdeme do poradny a měla dostat 2.dávku Prevenaru, tak z toho asi nic nebude.

Marci…Týnka má prima váhu :-)

A já peču králíka a už se na něho těším, na micáka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
22.7.08 16:50

A děkujeme všem za přání k svátku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4748
22.7.08 17:33

ahoj holčiny,

nějak nestíhám.

Madlence vše nejlepší k svátku.

Kačko - super, že nemáte ty neštovice. Užijte si dovču.

Marcelko - tak ať jsou to zoubky a hlavně ať to rychle přejde. Jinak malá dneska nevzala nic do pusy, kromě prsa.

HOlčiny, já mám hroznou depku. Jak bydlíme s tchýňákama v baráku, tak asi zešílím. Ani nemusí nic říct a mě štvou. No a malá je unavená, říkám manžovi, ať příjdou za půl hoďky. A on se tu teď stavil, že tam ještě budou, že malá je spokojená. Jenže nikdo pak nevidí, jak malá ne a ne usnout a jak bude nevrlá. A kdo jí bude uspávat. Já. Mě fakt štvou. Holčiny, já bych raději bydlela v paneláku, než tady :cry: :cry:

Jinak my nejsme tulící, my jsme přímo klíště. Ale ne že by se malá tulila, spíše chce být jen tak u mě a taky mi občas plácne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
22.7.08 18:33

Holky tak to je nepříjemný,že jsou Majďula a Týnka nemocný…co se to děje?…s těma nemocema se roztrhnul pytel…to je hrozný…tak se marodi brzo uzdravte.
Jaňulo tak to je fajn,že už jste v pořádku…my už snad taky budem… http://www.kolobok.us/…kin/yes3.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
22.7.08 19:55

Ahoj bábušky. zdraví vás naprosto přecpaná babka :lol:

Knedlíky byly - jak jinak - výborné, ani jsem raději nepočítala kolik jsem jich zbaštila :oops: No cestou zpátky jsme pěkně zmokli :evil: :evil: Tak snad z toho zase nic nebude :roll:

Klárko - taky se dočkáte a coby dup budete jako řípy :wink: Vím, že je to nepříjemné :?

Marci - doufám, že to jsou spíš ty zuby :cry: Ale zase byste měly 6.nemoc za sebou :wink:

Šerpej - tak Madlenka už to taky chytla??? A máš tu odsavačku na vysavač?? Já si ji nemůžu vynachválit, i když mě už Kryštof přepere a to na něm sedím :oops: Tak mě alespoň kope do zadku 8O :lol: :lol:

Ahoooj Jindulko - kočko, ani nevíš jak tě chápu :( Zastávám názor své máti, že mládí má být samo. Tak jsme se zadlužili, máme hypotéku jako prase :oops: , ale máme klid a pohodu :wink: Pusinku Natálce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
22.7.08 20:26

Ahoj bábrlinky,

konečně jsme se prokousala k netu. Uffff :?

Návštěva u Kjaaari super, starala se o nás, jako o vlastní! Co nám dala, to jsem snědli, a když ne, tak rozdrobili po celém bytě :lol:
Asi byla ráda, když nám viděla vejfuk v zatáčce :lol:
Je to k ní sice cestou necestou, ale naše škúdka se nedala a domů frčela, jako za mlada :D
Byli jsme se číhnout na Arčího, je to sakra fešák a tulící, až jsem koukala 8O . Když mně začal oblizovat krk, tak jsem zpozorněla a modlila se, ať mě nekousne, protože nevím, jak bych doma takovýho cucáka vysvětlila :lol:
Podtrženo sečteno, super den :D

Hnedka hodím foťky na stránky :D

Jinak na Seč odlet až ve čtvrtek ráno, popravdě, ani se nezlobím, čím míň nocovaní tam s malou, tím líp :wink:

Koukám, co je tady marodů??? Holky nedejte se, a pryč s bacilama :!
Tu odsávačku mi doporučila Jaňula, je to fakt bomba!!! Taky musím kleknou Rozce na uši, aby držela, jinak se cuká, mrška :evil:
Ale kdybych to měla tahat tou obyč odsávačkou, tak tam nechám plíce!!!

Terko, tak kampak dolezla dneska Eli??

Šarpi, taky jsem dávala nurofen, ale pak už raději čípky, abych do malý netlačila sirup do prázdnýho žaludku, když nechtěla baštit.

Marci, jestli se ti Týnka brzo osype, je to tutovka, šestá nemoc! Alespoň už to budete mít za sebou.
Rozka nejedla, nepila, nespala, jen brečela a brečela…

Jindulko, moje tchýně bydlí pár domů od nás, ale chová se, jako by tady byla doma. Naprosto ti rozumím, jak to je!! Oni to zajisté myslí s náma dobře, ale my jsme můry nevděčný!!! Možná by jim měl něco manžel říct…ale těžko radit..sama tady válčím, a připadá mi, že bez úspěchu.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
22.7.08 21:35

Teda holky…ty fotky nemají chybu, jsou super :-) Arčí je fešák a vám to teda taky všem sluší :-) A Jack se na té fotce směje, ne? :-) Krásný, určitě to bylo moc fajn :-)

Jony…júúú, teda úplně si představuju talíř plnej báječnýchmeruňkových kendlíků a slintám si na pyžamo ;-) Tak snad to zmoknutí neodmarodíte :-(
Vysavačovou odsavačku mám a nějak ji nepoužívám :o ale jsou to boje. I vyčištění nosu vatovou tyčkou s libenarem je boj, no děsný. Magdula se uklidnila po namazání dásní olejíčkem Jakoubek, nazubya uklidnila se nachlazeným kousátkem, tak třeba je to jen od zubů. Zítra jdeme do poradny,tak to všechno požaluju dr. a uvidíme ;-)
Jinak teda jsem při odsávání zakleknutá na Majďule a chabí mi asi 3 ruce, abych ji udržela.

S tchýněma přeju pevné nervy,ale potřebovala bych, aby to opakoval někdo i mně… :?

Marci…halo halo, jak jste na tom s Týnkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tei
1546
23.7.08 08:11

Ahoj babky,

Klári, Katko, je super, že se vám výlet vydařil…
Fotky super, hlavně teda společensky unavená Rozárka, nemá chybu .....
Arčí je kus......
Tak, a teda musím říct, že jste mě teda jinak pěkně naštvaly........za prvé, Klári, to jsi se nemohla na nás usmát do objektívu :wink:
A kde máte obě ty velké zadky? Ty jste asi zapomněly vyfotit, že :twisted: :twisted: :twisted:
Hubeniny, hergotfix........
Copak teď můžu jet na sraz? Tam budu nejmenší a nejrozprostorovatější :evil: :evil:

Marci, ať je Týnka brzo fit..........má teda úplně modelkovskou váhu, Eli už má víc :oops: …no, holt je velká po tátovi a váží po mamince............

Jani, super že už jste OK, to muselo být bezva, v té čekárně.......
V tomhle věku jsou všehny děti prostě boží.......
zatím i bába jim projde.......
ne jako já, když přišla babičky sestra na návštěvu, mě byly asi 3 roky a povídám jí: Di domu, bábo zlá.......... :oops: :roll: no dostala jsem na prdel
A knedle, ty bych si dala hnedle… :wink: (akorát tedy by musely nebýt meruňkové…)

Šarpi, povedl se králíček? A co Majda, už je lepší?

Jindulko, s tchýněma je to vždycky těžký.......vím že ne vždy to jde, ale taky radši bydlíme, zatim v pronajatym, než u našich nebo hůř, u Petrový, teĎ už jen mamky.......

Ha zapomněla jsem na něco? To je zase román........... :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová