Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, jsem si říkala, že je tu nějak mrtvo a zase ty upozornění - mám s tím cosi problém ![]()
Emilie, mně se líbí srubový nábytek, co dělá pán kousek od nás - pro vás z ruky, ale třeba jako inspirace… http://lukasbubela.cz/index.htm
Jináč chválím všecko ![]()
My taky chceme krb, pavouci mě ani nenapadli. Taky je nemusím, tak bude drahý kdyžtak vynášet. A nebo to budu mít jako šokovou terapii ![]()
Etosho, proč jste upustili od šindelů? My bysme je asi chtěli…
My novinky nemáme žádné, měl nám to „v týdnu“ poslat, týden uplynul a prd ![]()
Angua píše:
Ahoj, jsem si říkala, že je tu nějak mrtvo a zase ty upozornění - mám s tím cosi problém![]()
Emilie, mně se líbí srubový nábytek, co dělá pán kousek od nás - pro vás z ruky, ale třeba jako inspirace… http://lukasbubela.cz/index.htm
Tak to je přesně ONO!!!!! Dík moc. Jakmile se dostaví manžel z PORADY, předvedu!!!! Mně by se to snad líbilo i do obejváku!!!
![]()
Tak krb mi nemáme, ani jsme ho nechtěli. Jednak by to byla investice navíc, kterou můžeme využít jinde a jednak kdo by se tahal s dřívím po 27 schodech ?? Já tedy ne, bude nám stačit tam jednou týdně vynosit nákup
Navíc se bojím právě toho bordelu, smradu.. Vidím to u bráchů, jeden z nich má taky takhle podkroví u rodičů a za čtyři roky zatopili dvakrát. Mají tam hrozné vedro i v zimě, to dnešní kvalitní zateplení dělá hodně. Naopak druhý brácha v rodinném domku topí v krbu často, šetří plyn. Mají krb v obýváku v přízemí, tak to jde.
My bysme taky takto chtěli pošetřit… Hlavně teda chceme kotel na peletky a když bude na podzim nebo na jaře pár dní chladněji, tak je asi blbost to roztápět… ![]()
Emilie píše:
Základy … růčo, holky, růčo!
Jé Emilie, tak to vás tedy obdivuju, alespoň na ty základy my povolali mix.
Dana27 píše:Emilie píše:Jé Emilie, tak to vás tedy obdivuju, alespoň na ty základy my povolali mix.
Základy … růčo, holky, růčo!
Příspěvek upraven 09.08.10 v 10:00
Emilie, tak to já patřím do té druhé skupiny
MM nic neví, nic neřeší ![]()
Angu, my to máme rozdělené, manžel má na starosti teď stavbu, jelikož já tomu nerozumím, netuším, co znamená uprofil či hurdisk, i když to kolem mě lítá několikrát denně ![]()
Na mě pak bude závěrečná fáze malování, vybírání podlah, koupelny, kuchyně, nábytku. A budou to pro mě tedy muka, jelikož nemám žádnou představivost. Copak to, koupelnu vyberu, ale sladit kuchyni s obývákem, aby to nějak vypadalo, to bude asi nad mé síly ![]()
Madi, to by se mi líbilo… Bohužel drahý ví o technických věcech míň jak já - já se třeba o tom bavím s taťkou, když něco nevím, tak si o tom přečtu a on má na všecko čas a spíš řeší, kde bude mít výklenek, do kterého si umístí Volavky (takovou kovovou skulpturu, co si koupil) a že tam bude mít světýlka a vybírá podle vzhledu a tak
Typický chlap, že?
![]()
Takže u nás to bude nejspíš půl na půl, možná mírně naopak ![]()
madi píše:Emilie píše:Dana27 píše:Emilie píše:Jé Emilie, tak to vás tedy obdivuju, alespoň na ty základy my povolali mix.
Základy … růčo, holky, růčo!Příspěvek upraven 09.08.10 v 10:01