Stavíme dům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
4.8.10 09:50

Etosho, to musí být furt něco, že? :roll:

Hehe, já jsem taky veselá už po skleničce - těhotenství a kojení dalo mojí výdrži na frak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
4.8.10 10:02

Etoscho - hotová střecha je sakra důvod to oslavit i bez toho, že se se*e na co sáhneš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
4.8.10 12:31
Angua píše:
Etosho, to musí být furt něco, že? :roll:Hehe, já jsem taky veselá už po skleničce - těhotenství a kojení dalo mojí výdrži na frak :lol:

JJ, tak nějak :lol:

• Citovat
  • Upravit
20518
5.8.10 08:57

Bré ráno! Jak je dnes? CO máte v plánu? Manžel dělá zásoby dřeva na zimu, a to teda pořádný, takže já nemám šanci se hnout od dětí :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.8.10 13:45

Tak my dneska asi půjdem do knihovny :lol: Což se netýká domu… Ale drahý dnes psal architektovi, jestli nám to jako teda pošle nebo co - tak jsem zvědavá… Potřebuju se na něčem trochu ukojit, strašně mě začínají štvát ti lidi, co tu staví barák - já jim taaaaak závidím :cert: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
5.8.10 14:09
Angua píše:
Tak my dneska asi půjdem do knihovny :lol: Což se netýká domu… Ale drahý dnes psal architektovi, jestli nám to jako teda pošle nebo co - tak jsem zvědavá… Potřebuju se na něčem trochu ukojit, strašně mě začínají štvát ti lidi, co tu staví barák - já jim taaaaak závidím :cert: :lol: :lol: :lol:

A což teprve ti, co už bydlí, viď - couvám, nebo jednu chytnu - ale chápu, rozumím ti, a jak! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.8.10 14:10
Emilie píše:
Angua píše:
Tak my dneska asi půjdem do knihovny :lol: Což se netýká domu… Ale drahý dnes psal architektovi, jestli nám to jako teda pošle nebo co - tak jsem zvědavá… Potřebuju se na něčem trochu ukojit, strašně mě začínají štvát ti lidi, co tu staví barák - já jim taaaaak závidím :cert: :lol: :lol: :lol:
A což teprve ti, co už bydlí, viď - couvám, nebo jednu chytnu - ale chápu, rozumím ti, a jak! :hug: :hug: :hug:

Přesně, prevíti jedni :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
5.8.10 14:45
Angua píše:
Emilie píše:
Angua píše:
A což teprve ti, co už bydlí, viď - couvám, nebo jednu chytnu - ale chápu, rozumím ti, a jak! :hug: :hug: :hug:
Přesně, prevíti jedni :lol: :lol: :lol:

Vysloveně provokujou!!!! :poblion: :poblion: :poblion: A nepřestanou! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
5.8.10 14:59

Ahoj holky, se moc omlouvám, že vás tu tak zanedbávám, ale opravdu nestíhám :roll:.

S tím „opitím“ se máte svatou pravdu. Já jsem alkoholu nikdy moc nedala, takže mi vždycky stačily 2 decky a už jsem byla veselá :lol: :lol:. No a těhotenství a kojení mou „výdrž“ rozhodně neposilnilo :lol: :lol: :lol:.

Angu promiň, že už také stavíme :kytka: :lol: :lol:, ale jde nám to fakt pomalu, tak se snad na mě moc zlobit nebudeš :kytka: :lol:.

Včera jsme byli opět na stavbě, manžel celý den, já neplánovaně „jen“ odpoledne. Ale stejně jsem převážně hlídala děti a pak jela dřív, takže jsem spíš tak sem tam něco podala, je fakt, že jsem přenesla několik tvárnic, ale oproti minulému týdnu, jak jsem statečně nosila ty dvacítky tvárnice to byl čajíček :wink:.
No ale manžel s kamarádem zase vyzdili jednu příčku :palec:. Zedníky (samozřejmě jiné, než ty co nám zdrhli) už prý volat nebudeme, že to dozdíme sami, už „jen“ 8 příček, ale někeré z nich můžeme dodělávat až bude střecha hotová. Ale zase se nám to tím protahuje :zed: :cry:.

Jinak na dnešek žádné plány nemám, já už si v podstatě neplánuju radši nic, protože s manželovým příjezdem velmi často mé plány padají jako domeček z karet, takže jsem pak zbytečně zklamaná.

Madi co ty příčky? Dělali jste je o víkendu? Doufám, že už jsi to tu někde nepsala :oops:, ale fakt už mám takovou sklerózu, že škoda mluvit …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.8.10 15:14

Etosho, no nevím, vy už skoro dáváte střechu, to jste horší, jak ti naši sousedi :lol: :lol: :lol: Ti tu furt šolíchají cosi se sklepem - asi taky parta k nezaplacení :roll: Je jich tam jak mladých myší a že by se to nějak výrazně hýbalo… Ale jiný soused říkal, že mají prý dobře ošéfovanou smlouvu, tak je to asi bolet nemusí…

Jako na to, že začali 15. června a mají hotový sklep + asi nějakou podzemní kontrukci, kterou budou zasypávat (je to ve svahu, tak těžko říct, možná je to nějaký základ)… Nic moc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
5.8.10 23:08

Angu jak jako že skoro dáváme střechu 8-o :lol: ? Mě radši nevytáčej :lol: :lol:. To dřevo pořád leží na louce :cert: :cert: :cert:. Pilu ještě nevidělo :zed: .
Pozor, pozor na takové poznámky, jsem na ně citlivá :lol: :lol: :lol:.

Holky dobrou, včera jsem šla spát v 1:30 hod, no vlastně to bylo už dnes :roll: , takže musím rychle na kutě, ať stihnu jít spát brzy :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.8.10 23:27

Etosho, no rozhodně jste dávání střechy blíž, než my :mrgreen: A upřímně řečeno i ti sousedi :lol: Ale už mlčím, ať taky jednu nechytnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
5.8.10 23:55

Ahojky!
Můžu se přidat ke stavařkám??? :mrgreen:
Taky stavíme - začali jsme kopat v květnu a zatím se pořád plácáme s tím, co bude pod zemí :zed: Máme dost velke svah a stavíme si to sami - teda manžel a strejda 8-)
Jde to dost pomalu a ještě když se nám do toho vloží počasí, tak bych rostla :twisted: Tímto zdravím Anguu :twisted: :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
6.8.10 06:40

Dobré ráno :kytka:

Tak u nás mírný posun, včera už jsme měli pokrývače a hotová je čtvrtina střechy. Dneska leje, tak nepřijeli. Snad bude příští týden líp, aby to dokončili.

Dneska jdeme objednat plastová okna, čekačka na ně bude dva měsíce. Pak se chceme kouknout do Oresi, jestli nám namalují tu kuchyni, uvidíme :nevim:

Příčky rostou jenom pomalu, dělá to manžel sám, vždycky pár hodin po práci. Ale už jsou překlady nad dveřmi do pokojíků a ložnice. Takže dokončí tohle a ještě mu zbývá celý záchod a koupelna a bude. Manžel dostal příští týden celozávodní dovolenou, s kterou jsme nepočítali, takže fajn :palec: Dodělají se příčky a snad se udělá i schodiště.

Jinak jsem asi poslední ostuda, kdo sem nedal fotky :oops: Takže snad během dne.

• Citovat
  • Upravit
1760
6.8.10 08:24

Evculindo vítej :kytka: , jasně, že se přidat můžeš :-D. Jaký domeček stavíte - jak velký? Z čeho? Co na střechu?
To hrabání v zemi mi přišlo také nekonečné, na vykopání jsme sice měli bagr, ale zbytek už se dělal ručně a dělali jsme si to sami, takže to též trvalo. Ostatně díky „skvělému“ počasí a nespolehlivým dodavatelům materiálu i práce nám trvá všechno :roll: :evil:.

No nic, tak se mi malá vzbudila, musím běžet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová