Stavíme dům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22585
2.8.10 22:10

Ahoj,

já se moc ráda přidám.. sice ještě nestavíme, ale čekáme na povolení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
3.8.10 09:18

Ahoj Nastys, tak tě tu vítáme. Na jak dlouho to papírování ještě máte? Jaký domeček plánujete, jaký stavební materiál, co na střechu, … ?

Holky máte někdo podlahové topení? Myh o chceme, tak sírám informace :-). Máte na něm beton nebo anhydrit? To je naše docela velké dilema, čím to zalít :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
3.8.10 09:27

Nově příchozí taktéž vítám :-)

Tak my s podlahovým topením nepočítáme, takže neporadím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
22585
3.8.10 09:56

Díky za uvítání :lol: vesměs by mělo být vše oběhané a v brzké době se to ponese na město a bude se čekat na ten závěrečný verdikt :dance:
Ale už teď máme jeden problém s elektřinou. Opět se ukázali vstřícný lidé od ČEZU.. :poblion: takže bez komentáře :) Co se týká matroše, ještě nejsme rozhodnutý. Ale známej co má stavební firmu nám dal doporučení (jen sakra kdybych si vzpomněla jak se tomu nadává) :lol: a na střechu klasika - taška. A cheme bungalov 5+1 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.8.10 09:59

Ahoj Nastys :mavam:

Naši mají podlahovku v koupelně, myslím, že tam mají normálně beton, můžu se poptat, jak se vrátí z dovči…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
3.8.10 09:59

Angua ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
3.8.10 10:21

Ahoj Nastys!

Etoscho - máme podlahovku v koupelně, a zvlášť v zimě si to nemůžu vynachválit. No co - lezeš ze sprchy nebo z vany, a pěkně na teploučkou podlahu ..... a měli jsme ji dát i do chodby. Bylo by to tam taky fajn … normálně beton, pak hadice pro teplou vodu v izolaci a nad tím dlažba .....

Traktůrky - to by mě teda švihlo utírat prach ze stovky modelů traktorů … :cert: :cert: :cert: mě stačí, že mi stojí jeden „normální“ za barákem!!!

O víkendu ta naproti nám zněly motorovky a zbíječky. Stojí tu už tři roky opuštěná novostavba. Majitele to prostě přestalo bavit a ze dne na den to opustil … tak to koupil nový majitel a musí předělat střechu. Původní majitel už neměl čas to ani pokrýt, takže celá střecha, krovy, jde do háje … Nový majitel povídal, že snad příští zimu už by tu mohli bydlet. Tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
3.8.10 12:46

Emi, no stovky jich zatím nejsou, naštěstí. Jen pár. A skutečnej máme za barákem taky, jak jinak :palec:

Jinak u nás je ve vesnici taky opuštěná novostavba - hrubá stavba se střechou, bez oken. Pokoušeli se to prodat, ale bez úspěchu. Chtěli taky za to 1,5 milionu, kdo by to koupil 8-o Tak teď už dali okna a asi to dodělají.

Projektant nám taky doporučovat podlahové topení v koupelně, keramika je studená. My jsme odmítli, jelikož stále bojujeme s penězi, tak jsme ořezali vše, co není „životně“ nutné :-?

• Citovat
  • Upravit
50725
3.8.10 12:59

U nás se taky před časem prodával rozestavěný barák - začli stavit a mezitím se rozvedli. Tak je z toho teď penzion :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
3.8.10 13:30

Já nevím, jestli bych rozestavěnou novostavbu koupila. Nevím, za kolik se prodalo tohle, ale v realitce chtěli nejdřív 4 mega, pak „jen“ dva ..... Asi by mi vadilo to, že si to nemůžu vymyslet podle sebe …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.8.10 13:52

Emi, kdyby mi to sedlo, tak proč ne, ale též myslím, že levnější, než postavit svoje to nebude, ti lidi chtějí přece jen dostat zpátky to, co do toho vložili + ještě platíš za to, že je to už hotové :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
3.8.10 13:55

Tak já bych taky nekoupila, to by musela být nějaký hypervýhodná cena.

• Citovat
  • Upravit
20518
3.8.10 14:07

Před lety jsem se byla uvnitř podívat - je vidět, že to plánoval chlap. Malé kumbálky, malá koupelna, kuchyňka jak prd - zato tam chtěl pokoj jak kráva na kulečník! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
3.8.10 22:39
Emilie píše:
Před lety jsem se byla uvnitř podívat - je vidět, že to plánoval chlap. Malé kumbálky, malá koupelna, kuchyňka jak prd - zato tam chtěl pokoj jak kráva na kulečník! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: Jsem se teda pobavila.

Angu co si tak vybavuju, tak ten anhydrit se právě třeba do koupelen moc nedoporučuje - kvůli vlhku, tak si myslím, že tam vaši určitě mají beton.

S těma rozestavěnýma domkama je to těžké, já bych do toho nějspíš také nešla. Když si vpomenu, jak jsme plánovali a kreslili ten náš, to bylo různých nápadů a změn, takže jak se znám, určitě by mě nesedlo něco, co si pro sebe vymyslel někdo jiný.

Dnes mi manžel říkal, že včera měli jet vyzvednout dřevo na vazbu, aby ho mohli začít řezat, jenže to ten chlápek nějak nestihnul, tak prý snad zítra, když dnes nebude pršet. Jenže pršelo :cert: :cert: :cert:. Už z toho mám úplně depku, to není možné, jak se nám to pořád komplikuje :zed:. Zatím nešlo bez problémů VŮBEC NIC.
Až budeme mít střechu hotovou, tak jak normálně prakticky nepiju, tak tentokrát to fakt oslavím, že si to budu dlouho pamatovat - nebo spíš si to nebudu pamatovat vůbec :oops: :pankac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
4.8.10 05:41
etosha píše:
Až budeme mít střechu hotovou, tak jak normálně prakticky nepiju, tak tentokrát to fakt oslavím, že si to budu dlouho pamatovat - nebo spíš si to nebudu pamatovat vůbec :oops: :pankac: .

To já říkám taky, že až se nastěhujeme, že se radostí opiju :mrgreen: Ale mě k tomu bude stačit málo, protože nepiju skoro vůbec a když už, tak jsem veselá po skleničce vína :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová