Stavíme dům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
31.7.10 14:13

Emi, tak s tebou bych se nechtěla dostat do křížku :-P :lol: ale manžel je teda vtipný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
31.7.10 14:34

No teda děvčata, jak vás tak sleduju při diskusi, tak toto bych asi nedal :-? já tak maximálně nějaké ty jemné věcičky… :nevim: Tak maximálně pokud by některá z vás chtěla nějakou ozdůbku do obýváku za sklo, jako třeba model parní mašinky nebo Tatru 603 nebo Tatraplán… to ještě moje jemné ručky přežijou… :-D

Ale teď zas doopravdy, připomíná mi to dobu, kdy jsme s partou Ukrajinců zvedali ve čtyřech třímetrákové kusy železa, protože jeřáb se pokazil a u servisní firmy jsme dlužili ještě za minulou opravu… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
31.7.10 16:24

Juro, nic proti, ale myslím, že náš budoucí byt bude vyzdobený modely traktorů ažaž :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18305
31.7.10 16:31

Madi: že by… :mrgreen: Jo, mně to docvaklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
1.8.10 08:22

Já proti nim v podstatě nic nemám, kdyby byly plastové a šel z nich utírat prach, že. :mrgreen:

Já mám zas připraveno spoustu vyšívaných obrázků, které chci pověsit, takže se nám to tam bude asi pěkně tlouci :lol:

• Citovat
  • Upravit
50725
1.8.10 09:58

Madi, plastových traktorů máme několik, třeba bys je mohla šikovně vyměnit :mrgreen: MM má zase několik figurek Eddieho - prach se z toho utřít nedá, tak už se ani nesnažím :roll: :lol: :lol: :lol:

http://www.entertainmentearth.com/…F12231LG.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
1.8.10 11:59

Angu, ale on má ty modely papírové :cert: Práší se na to, ale prach v podstatě z toho nejde utřít. Navíc je to tak chatrné, že když už chci ten prach alespon oprášit, něco upadne :oops: Já to pak kamufluju, aby to nepoznal, ale samozřejmě pozná :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
50725
1.8.10 12:13

Madi, tak papírové jsou hrozné, to chápu…

No, tady to taky není bůhví co - jak jsou tam ty drobné části, sekyrka, ruce… nic pořádně nedrží. A má i křehčí kousky :cert: Párkrát mi něco upadlo, dostala jsem vyspíláno, tak už si jich nevšímám, případně na ně jenom občas lehce přiložím takovou tu prachovku na tyčce ala Pronto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
1.8.10 13:24

Ach jo, ty modýlky :roll: Horší je, že mi chce do obýváku naistalovat prosklenou vitrínu a tak udělat výstavku traktorků 8-o Achjo.

Jinak naše stavba se mírně pohnula. Přivezli nám plechy na střechu, kterou začnou montovat příští týden. Jsou to takové dvě malé hromádky, v jedné okapy, v druhé plechy 8-o Manžel začíná zdít příčky, takže jsem se včera přemohla, vylezla po žebříku (fuj :pocitac: ) a super :palec: Bude to sice menší, ale my nepotřebujeme žádné velké síně. Zkosení stěn není tak hrozné a je poměrně vysoko, takže to nebude výrazně ubírat místo, to jsem moc ráda. Jinak výhled nádherný, ale ta vejška 8-o Manžel říká, že si zvykneme, ale jsem zvědavá, kdo bude mýt okna, mě u toho bude blbě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
50725
1.8.10 13:32

Drahý si to prý dá do pracovny :mrgreen: Tady jsme už žádné Irony neměli, ale začínají prosakovat :mrgreen: Nejdřív koupil plakát na dveře (ten mu Samík předevčírem roztrhl - málem ho obrečel :lol: ), pak převrtal polici a aby zakryl díry, pověsil přes to Iron Maiden vlajku :lol: Plus teda ty sošky… :lol:

Madi, super, že se vám to hnulo, okna bude mýt kdyžtak muž, ne? :mrgreen: Pak už to zařizování bude skvělé :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
1.8.10 13:57

No uvidíme, třeba je to fakt o zvyk :nevim:

Angu, k zařizování ještě cesta dlouhá a spoustu práce. Já už bych to nejradši měla hotové, nejsem typ, co se v zařizování vyžívá, neumím kombinovat. Už jen ten výběr kuchyně bude oříšek tak, aby to ladilo s obývákem

• Citovat
  • Upravit
50725
1.8.10 14:01

No jo, trvá to, ale pak jak se to začne rýsovat, tak je to super. Moc se na to těším. I na to vybírání, i když e to fakt oříšek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
2.8.10 07:08
Angua píše:
No jo, trvá to, ale pak jak se to začne rýsovat, tak je to super. Moc se na to těším. I na to vybírání, i když e to fakt oříšek…

JJ to je, no uvidíme, jak se to mi to podaří skloubit. Teď ještě, aby nám vyšly penízky na vše důležité. Včera jsem sepisovala doklady a zatím to nevypadá špatně, ještě jsme nevyčerpali ani polovinu peněz, co máme k dispozici.
Holky, jak jste to měli s financemi vy, co už máte postaveno, jestli se tedy můžu zeptat? Vešli jste se?

• Citovat
  • Upravit
1760
2.8.10 10:13

Příspěvek upraven 09.08.10 v 14:55

Příspěvek upraven 09.08.10 v 14:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
2.8.10 10:18

Angu my jsme od těch šindelů upustili hlavně kvůli trvanlivosti. Jednak mají tuším víc než o polovinu kratší životnost než ty tašky, tuším většinou říkalai kolem 30 - 35 let, navíc jsem si všimla, že někteří, co to dávali na střechu už před pár lety, tak už to je na nich dost poznat. Mají to už místy otrhané, jak přes to asi jel zledovatělý sníh a vypadá to fakt škaredě. Jako nechtěla bych, aby naše střecha začínala mít vady na kráse třeba po 3 - 5 letech. Ony jsou sice většinou levnější, ale když si spočítám tu živnostnost, tak to vyjde dráž než ta taška.

Madi tak traktorová výzdoba :lol:, si dovedu představit, jak ti srdce plesá radostí :lol: :lol: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová