Stavový restart podle Joue Crosse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
30.12.16 22:31

Supr. Vidis to, to me ani nenapadlo. Ja hned bezela do knihkupectvi :mrgreen:
By bylo fajn, kdyby jste si to mohly stahnout. Ja sama mam knizku a pak jeste sesit kde jsem si vypsala ty recepty, ktere jsou pro me ok a celkove si to tam vypisuju, sepisuju..jsem na to trochu blazen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
30.12.16 22:34
@petuleHe píše:
Weruni
Urcite zaslu ;) jen radeji zitra z Pc. Pres mobil je to tak na 15mejlu. Tak pisni mejl, kam to muzu poslat. A budu jen rada, kdyz se s nekym podelim o to jak mi/nam to jde :mrgreen:

Dekuji moc. Máš sz :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
30.12.16 22:36
@mar772 píše:
@weruni
něco jsem našla i na uložto: https://uloz.to/!8q7k8k5be/recepty-reboot-joe-cross-pdf

Dekuji kouknu na to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.12.16 22:53

Fajn. Zitra poslu :P
Uz se odebiram ke spanku, je treba na to nacerpat sily :mrgreen:. Tak dobrou holky a zitra se ozvu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
1.1.17 14:39

A kolik jste dala dolu pri tom detoxu?
Ja se nedoazim na to. Varim doma a nevim, jak by vydrzela jen pit stavy. V praci jak s tim, a pak zda bymela vubec silu pak pracovat.Jsem zrvaa, jak kachna a asi by to bylo moc tezke vydrzet jen na stavach. Jinak, denne delam mrkev+rap. cele+cervena repa. Obcas tam dam trocu jablicka, nebo salat…Mam to misto veceri, treba, nebo svaciny.Tak 500 ml stavy. Jinak, financne by to bylo dost narocne.Jen denne mrkve spotrebuji 2 kg, treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
1.1.17 19:18

Kolik jsem dala dolu to nevim, byl to jen tyden, ale cita jsem se moc dobre. Energie nijak nechybela, akorat mi byla vetsi zima, takze jsem do toho pila hodne caju, spis bylinkovych. Pak byly Vanoce a svatky, takze jestli slo neco dolu, tak je to zarucene zpet :mrgreen:. V praci to zvladam, nosim s sebou rano pripravene stavy ve flaskach a celkem to jde, ale jsem sama zvedava ted na tech 30dni co bych rada zvladla. Financne to asi bude trochu narocnejsi, ale jak je nejaka „akce“ tak beru do zasob. Takova treba mrkev vydrzi. No a kdyz clovek „neji“ nic dalsiho, tak to zas takovy rozdil nebude.
Kazdopadne vcera i dnes jsem odstavnova, ale nakonec se mi zmenily silvestrovske plany, takze byla nejaka ta jednohubka a sampano, proto naplno, na 100% zacinam zitra. Co vy? Jdete do toho taky? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
2.1.17 17:25

Tak co? Jak jste na tom? Ja zitra teprve nakoupim a začínám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
2.1.17 20:08

Zlehka jsem začala. Nakoupila nějakou zeleninu a ovoce, objednala knížku ať vím co a jak. Dneska na večeři byla mrkev+jablko+polníček. Ještě musím sehnat kokosovou vodu a začnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
2.1.17 20:18

Ahojte. Ja cely den v poho, az k veceru po cviceni me premohl opravdu velky hlad, proto jsem si uvarila ryzi a dala si ji. Je fakt, ze pres den jsem mela jen stavu na snidani, pote kokosovou vodu na svacinu a dalsi stavu az na odpoledni svacu. Trochu jsem to dnes podcenila, ale zlusenost mam takovou, ze pokud opravdu dodrzim presne mnozstvi stav na den, tak se to da zvladnout. Drzim pesti ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
8.1.17 10:35

Ahojte holky, tak jak vam to jde.ja vcera koukala na ten dokument, super! Jdu do toho taky, poslete mi prosim taky ty receptiky? Jaka je ta knizka, premyslim, ze si ji koupim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
8.1.17 14:58

Knížka je dobrá. Recepty, ale bez obrázků. To mi trochu chybí, ráda listuji a „mlsám“ očima. Dostupné suroviny. Přehledný rozpis co kdy pít+ jíst. Několik variant restartu. Výborný je nákupní seznam cca na každé 4 dny, takže hned jde vidět, kolik čeho a co koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
6.3.17 20:37
@petuleHe píše:
Ahojky.Po shlednuti dokumentu tlusti, nemocni a temer mrtvi a zaroven po koupi knihy Stavovy restart podle Joe Crosse jsem se rozhodla jit do stavoveho pustu na cca 30dni. Rada se zbavim par kil navic, ale predevsim chci opravdu vyzkouset, jak moc prinosne ucinky tento restart bude mit na me zdravi.Jde do toho nekdo se mnou? Jiz jsem zkusila tyden na stavach a celkem to slo.Rada bych partacky, se kterymi se budu vzajemne podporovat pri tomto detoxu. :oops:

Holky, jak vase zpravy?
A jaky to bylo, jen stavy tyden??Brzo jarni prazdniny, a chci skusit ten tyden vyuzit prave na tydenni detox na stave. Nevim, zda to vydrzim.Muj velky problem take kafe.Kdyz nedam kavu, mam migrenu, jako blazen.Chci s tim skoncit, a nejde mi to.Chci se ocistit, a mozna i neco shubnout, a hlavne snad stavy me nauci tolik nezrat!
Pila jste pouze stavy? a jake?
JA delam mrkvovou, celer rapikaty, cervena repa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková