Steeve - jakou autosedačku, prosím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7159
5.3.12 09:00

dle Vašich požadavků to nejlépe plní sedačka Besafe IZI Combi Isofix: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
můžete ji mít na isofixu v protisměru, a kdykoliv později otočit do posměru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
5.3.12 18:45
steeve píše:
dle Vašich požadavků to nejlépe plní sedačka Besafe IZI Combi Isofix: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
můžete ji mít na isofixu v protisměru, a kdykoliv později otočit do posměru.

Děkuji mockrát za odpověď!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
10.3.12 12:30

BeSafe Izi Combi X3 Isofix do Wv Golf ??

Dobrý den,
naváži na předchozí dotaz. Taktéž se rozhodujeme, jakou autosedačku vybrat pro roční dítě.

Zvažuji tyto 2 značky: BeSafe Izi Combi X3 Isofix nebo Romer King Plus.

V prvé řadě mi jde samozřejmě o bezpečnost.

Ale u nás je tak trochu problém v autě.
Za prvé si nejsem jistá, jestli náš wolksvagen golf r.1999 má možnost uchycení isofixu a pokud ne, tak jakou vybrat autosedačku, která lze přichytit bezpečnostními pásy? O kolik se sníží bezpečnost? Chtěla bych nějakou autosedačku, která jde používat jak v protisměru tak v posměru.
Za druhé je problém s prostorem.. kdyby byla v protisměru, tak jestli by šla polohovat?
Předem děkuji za odpověď!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
19.3.12 15:00

VW golf má isofix již od roku 1997- tedy od IV generace,
pokud chcete sedačku po i proti směru, tak z Vámi vybranných to je Besdafe IZI Combi isoifx, a ta je i isofixová
v protimsěru i po směru jde polohovat, ale v protisměru to není tolik, záleží jak moc jsou skloněny sedáky v autě, ty dělají výrazný sklon sedačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
22.3.12 17:43

Dobrý den,mohu též požádat o radu?Chtěla bych koupit autosedačku 9-18kg bez isofixu.Nemám,ale vůbec žádný přehled,mohl byste mi prosím říci,která autosedačka vyšla v nejnovějších bezpečnostních testech nejlépe?A popřípadě mi dát odkaz na internetové stránky s těmito testy?nemůžu najít kloudné stránky a jedni známí mi tvrdí,že v posledních testech dopadla nejlépe Maxi Cosi a druzí zase,že Römer.Mockrát děkuji za odpověď,přeji hezký den Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.12 20:44

Dobrý večer jdu sem pro radu za steeve na autosedačku mám dvojčátka jsou bouhže postižené mají trachéostomii a bouhžel vůbec neudrží hlavičku a nic je jim rok a váží necelých 8 kilo prosím moc prosím o radu jakou máme koupit potřebujeme něco aby se dalo hodně polohovat holčičky mají obě ventilátor takže jsem opravdu už zoufalá děkuji moc barbora machalová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
23.3.12 08:08
@luciezesvetic píše:
Dobrý den,mohu též požádat o radu?Chtěla bych koupit autosedačku 9-18kg bez isofixu.Nemám,ale vůbec žádný přehled,mohl byste mi prosím říci,která autosedačka vyšla v nejnovějších bezpečnostních testech nejlépe?A popřípadě mi dát odkaz na internetové stránky s těmito testy?nemůžu najít kloudné stránky a jedni známí mi tvrdí,že v posledních testech dopadla nejlépe Maxi Cosi a druzí zase,že Römer.Mockrát děkuji za odpověď,přeji hezký den Lucka

sedačky se testují vždy pouze na začátku svého prodeje jen jednou, takže to enní o tom, kouknout se do nejnovějších testů, ale projít více testů za sebou a vybrat ty dobré. Z kat. 9-18 bez isofixu patří k nejlepším: Römer King plus, Maxi-cosi Tobi, Besafe IZI Comfort a Kiddy Energy Pro, to jsou jediné, z neisofixových 9-18 které mají z bezpečnosti 4*, všechny testy zde: http://www.autosedacky.estranky.cz/…a-videa.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
23.3.12 08:11
@Barunka maminka píše:
Dobrý večer jdu sem pro radu za steeve na autosedačku mám dvojčátka jsou bouhže postižené mají trachéostomii a bouhžel vůbec neudrží hlavičku a nic je jim rok a váží necelých 8 kilo prosím moc prosím o radu jakou máme koupit potřebujeme něco aby se dalo hodně polohovat holčičky mají obě ventilátor takže jsem opravdu už zoufalá děkuji moc barbora machalová

Barboro, neznám postižení Vašich dětí, nejsem lékař, takže netuším jaké mají omezení, co potřebují, o tomto byste se měla radit s lékařem a ten doporučit i vhodnou sedačku - jistě Vám poradil i se zařízením doma, vzhledem k postižení dětí.
Jen můžu říci, že pokud děti neudrží hlavičku tak musí být stále v autě v protisměru, takež je potřeba použít protisměrnou sedačku 0-18 a tam třeba do lehu jde hodně Britax First class plus: http://autosedacky.mimishop.cz/katalog.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.12 09:03

hm tak moc děkuji lékaři mě neřeknou ani prt alr dík neshledanou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
23.3.12 11:24
@steeve píše:
sedačky se testují vždy pouze na začátku svého prodeje jen jednou, takže to enní o tom, kouknout se do nejnovějších testů, ale projít více testů za sebou a vybrat ty dobré. Z kat. 9-18 bez isofixu patří k nejlepším: Römer King plus, Maxi-cosi Tobi, Besafe IZI Comfort a Kiddy Energy Pro, to jsou jediné, z neisofixových 9-18 které mají z bezpečnosti 4*, všechny testy zde: http://www.autosedacky.estranky.cz/…a-videa.html

Aha,tak děkuji za odpověď a odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helis123
27.3.12 13:55

Römer Kid nebo Cybex Solution, 15-36 kg

Kterou doporučujete víc a proč - Römer Kid nebo Cybex Solution, 15-36 kg? Děkuji :-)

• Citovat
  • Upravit
7159
27.3.12 14:40

Römer KId má z bezpečnosti 4, Cybex solution má 3, takže Kid je bezpečnější, ale je i pohodlnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
31.3.12 16:03

Dobrý den.
Potřebuji radu. Jakou sedačku 15-36? Chtěla bych Cybex Solution X 2012? Je dobrá?
Nejlepší je asi RÖMER, že? Ale pro nás už moc drahá :,( .
Tak myslíte, že Cybex je dobrá volba? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
2.4.12 08:49

@vicca Cybex Solution X je dobrá sedačka, z bezpečnosti má 4* a kol. 2012 stojí 2790,– Kč.
srovnatelný model od Römeru je Römer Kid má také z bezpečnosti 4*, ale o něco pohodlnější polstrování a má bočnice po celé výšce, její cena je +- stejná, někde levněji , někde dráže, a u některých prodejců je na Römery 3 roky záruka: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.4.12 14:25

Romer Kid - záruka

Na některých eshopech jsem se dočetla, že záruka u Romer Kid je 3 roky a ještě je při případné reklamaci či servisu poskytnuta náhradní autosedačka. Na jiných eshopech to ale napsáno není. To znamená, že náhradní autosedačku a prodlouženou záruku poskytují jen někteří prodejci? Není to tedy automaticky u každé autosedačky Romer Kid, ať už ji koupím kdekoliv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí