Stěhování od rodičů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
15.12.17 11:58

@pikola myslíš k přítelovi? ano chodím a popravdě už tu mám skoro všechny věci..
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
15.12.17 11:58
@Claire0 píše:
@Paola21 protože kdybych jim to nejdřív řekla tak mi to zakážou a budou dělat vše proto abych neodešla..

jak by ti to mohli zakázat? Jestli nemáte dobré vztahy, tak by i oni měli být rádi, že se odstěhuješ ne? Řekni „Mami, tati od nového roku tu s Vámi bydlet nebudu“. Hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
15.12.17 12:02

@Kakika nene mám staršího bratra ( ten se už také odstěhoval) a mladšího bratra 10 let..
taky bych se něchtěla nějak zbytečně rozhádat, ale obávám se že se tomu nevyhneme, protože od mala jsem měli každej stanoveno co budeme dělat a teď rodičům ty plány překazím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
15.12.17 12:02

@Claire0 Já našim v 18ti letech oznamovala, že se stěhuju 200km za přítelem, se kterým jsem chodila rok. To byl teprve šok. Po třech měsících jsem byla zpátky v rodném městě i s přítelem, „domů“ bydlet jsem se už ale nevrátila. Teď je z něj manžel a po 10ti letech bydlení jsme se rozhodli přestěhovat se do jeho rodného města a to už bylo mnohem těžší to říct, protože to už jsem neodcházela jen já, ale odváželi jsme jim i vnoučata. Je to čtvrtý rok a všechno v pohodě. Vídáme se každý měsíc, někdy i 2× do měsíce, když se to sejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
15.12.17 12:03

@Claire0 a dělali nějaké zle, když se stěhoval bratr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
15.12.17 12:04

@Kakika tak to já se daleko nestěhuji, jen půl kilometru( :mrgreen: :potlesk: ) ale nejde o vzdálenost, jde o to že mi řekli, že do maturity budu dělat co mi řeknou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
15.12.17 12:05

@Kakika ne jemu ne, protože má školu a bylo mu 21 když se stěhoval :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
15.12.17 12:06
@Claire0 píše:
@Kakika tak to já se daleko nestěhuji, jen půl kilometru( :mrgreen: :potlesk: ) ale nejde o vzdálenost, jde o to že mi řekli, že do maturity budu dělat co mi řeknou…

No, na jednu stranu se to dá pochopit, jelikož jim asi záleží aby jsi tu maturitu udělala. Máš aspoň dobré známky? Plánuješ doufám tu školu dodělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
15.12.17 12:07

@pikola známky dobré nemám už od druhého stupně a ano školu chci dodělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
15.12.17 12:09

No a jaké máš plány do budoucna dál? Kdo tě teda bude do té maturity živit? a chvíli potom taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
15.12.17 12:11

@pikola chodím na brigádu a vydělávám si 8000 měsíčně takže mám něco našetřeno, a kdyby náhodou něco tak přítel mi řekl že mi pomůže.. a po maturitě nastoupím do práce, kde jsem teď na brigádě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
15.12.17 12:13
@Claire0 píše:
@pikola známky dobré nemám už od druhého stupně a ano školu chci dodělat

možná mají strach, že u přítele to budeš flákat a školu nedoděláš. Což z pozice teď už rodiče, to také chápu. Do maturity to nejde doma vydržet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
15.12.17 12:16

@Kakika já školu flákam pořád, ale prolejzam.. nejsem to jejich vysněný dítě který chtěli.. což už mi několikrat vyčetli.. Že kdyby věděli co ze mě vyroste, matka by šla na potrat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
15.12.17 12:18
@Claire0 píše:
@Kakika já školu flákam pořád, ale prolejzam.. nejsem to jejich vysněný dítě který chtěli.. což už mi několikrat vyčetli.. Že kdyby věděli co ze mě vyroste, matka by šla na potrat..

Je to smutné, ale opravdu tu školu dodělej. Je to důležité i když se ti to třeba teď nezdá. Pokud bys jí nedodělala, dala bys jim akorát za pravdu. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
15.12.17 12:19

@pikola to mám v plánu jí dodělat.. Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie