Štěnata - ano nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
16.10.10 23:20

Lemaz, OT, kolik máš fretek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
16.10.10 23:21
Kakika píše:
Lemaz, OT, kolik máš fretek?

Čtyři, dva kluky a dvě holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
16.10.10 23:22
lemaz píše:
careynka píše:
lemaz píše:
No, tak to já jsem neměla. Doktor udělal rtg, pak jsme 15 min čekali a pak si šli pro výsledky.
a nepamatujes si nahodou jmeno toho doktora? Treba je to vyhodnocovatel pro nejaky plemeno, tak ti to takhle neofiko rekne
Libor Černý

Tak google mi neukazal ze by byl vyhodnocovatel pro nejaky plemeno, nevim, jestli je nekde nejaky seznam. Ale asi nema smysl to hledat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
16.10.10 23:23

Tak to už je smečka. Mamka taky chovala, ale ukradli jí je, tak se na to vybodla. Měsíc je sháněla po všech čertech, další 2 měsíce probrečela a podruhé už nechce :cry:
Já mám jen jednu, kastrovanou a to je taky pořádný číslo. Kam se na ní hrabou kočky, co se kravin týče. Ale bordelu dělá na svojí velikost až neúměrně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
16.10.10 23:25
Kakika píše:
Tak to už je smečka. Mamka taky chovala, ale ukradli jí je, tak se na to vybodla. Měsíc je sháněla po všech čertech, další 2 měsíce probrečela a podruhé už nechce :cry:
Já mám jen jednu, kastrovanou a to je taky pořádný číslo. Kam se na ní hrabou kočky, co se kravin týče. Ale bordelu dělá na svojí velikost až neúměrně :zed:

Jo, jo, jsou to potvory všehoschopný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
16.10.10 23:25
careynka píše:
lemaz píše:
careynka píše:
lemaz píše:
No, tak to já jsem neměla. Doktor udělal rtg, pak jsme 15 min čekali a pak si šli pro výsledky.
a nepamatujes si nahodou jmeno toho doktora? Treba je to vyhodnocovatel pro nejaky plemeno, tak ti to takhle neofiko rekne
Libor Černý
Tak google mi neukazal ze by byl vyhodnocovatel pro nejaky plemeno, nevim, jestli je nekde nejaky seznam. Ale asi nema smysl to hledat :-)

Taky jsem ho teď hledala. Zeptám se ho, až tam půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
16.10.10 23:27

aby si pak nemyslel, ze jsme ho tu pomlouvaly :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
16.10.10 23:28
careynka píše:
aby si pak nemyslel, ze jsme ho tu pomlouvaly :-D

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jen se ho zeptám, co a jak. Abych pak nebyla někde za blbce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
16.10.10 23:37
Lesina píše:
My měli štěňata (neplánovaně) v bytě 2+1 v době, kdy se nám narodilo druhé miminko - dokonce jsme s napětím čekali, kdo porodí dřív - jestli já nebo naše Kačenka - Kačka vyhrála, takže jsem se z porodnice vracela s miminkem k batoleti a sedmi psům…
Jako plánovaně bych se asi hodně rozmýšlela, ale zvládnout se to dalo…

http://rodina.cz/…300729_1.jpg

Než se naučila vylézt byla štěňata v krabici (pod nimi několikrát denně měněné staré povlečení, pod krabicí igelit)

http://rodina.cz/…040764_1.jpg

No a pak jsme jim nechali udělat ohrádku do kuchyně - zase měli podestýlku, židle vzadu byla pro Kačku aby se k nim dostala a mop v popředí s vodou s trochou desinfekce - jak se objevila hromádka nebo loužička tak jsme hned vytírali… A hodně byli venku před panelákem - měli jsme takové klidné příjemné okolí domu :)

http://rodina.cz/…4_4483_1.jpg

Kačenka byla kokr, pachatel štěňat byl labrador (Káča pro ně měla slabost :srdce: )

L.
lesi vidím, že i ta naše krásná slečna je tu medializovaná ;) tak přidám i fotku z dospělosti ;)
 http://sphotos.ak.fbcdn.net/…676818_n.jpg
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
16.10.10 23:39
Lesina píše:
careynka píše:
Lesina, my takhle neplanovane budeme mit ted brabantiky :-D a Dorotka ma termin den po mne, tak jsem zvedava, kdo bude mit driv :-D

To jste taky dobří šílenci :)

Nám do toho ještě cca hodinu po návratu z porodnice zazvonili řemeslníci, že jim neplánovaně vypadla zakázka a že by měli čas na naši koupelnu… Tak jsme ještě předělávali koupelnu :) Ale to byly jen tři dny.

S nostalgií vzpomínám, jak jsme je viděli poprvé, a vás vlastně také :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
17.10.10 07:07

Lemaz ahojky,přečetla jsem diskuzi.....holky už ti to vysvětlily.taky jsem pro nemít štěňata.

taky nějak nechápu těch 1,5 má to být 0/0 když je to OK.

Já bych bez PP ani z jedný strany nepřipouštěla.Měli jsme z takového vrhu první štěně-měl srdeční vadu a v 1/2 roce jsme ho museli dát utratit :cry: :cry: .Takže nikdy nevíš co si nesou v genech

A když někdy vidíš takovýho labíka :nevim: Má sotva 20kg,drobounkej-neříkám,že to je pravidlo..

ten co zemřel byl z 8 štěňat,tenhle je ze 4 :srdce:

Na fotce Sam 6m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.10.10 11:43

Moc peknej labik!! Fakt :-) kamoska ma taky a uz jako stene byl takovej … hnusnej… kdyz to reknu trvde :-) a dneska je jeste osklivejsi. Ma blby usi, divny oci a zadnou hlavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
17.10.10 12:03
careynka píše:
Moc peknej labik!! Fakt :-) kamoska ma taky a uz jako stene byl takovej … hnusnej… kdyz to reknu trvde :-) a dneska je jeste osklivejsi. Ma blby usi, divny oci a zadnou hlavu…

Jéé,díky :wink:

Labouš má být pořádnej,pořádná hlava i tělo :wink: Teď má v 10ti měsících 33kg :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
17.10.10 12:23

vereniko - když se tak dívám na tvého laboše, tak závidím. My z něho máme jen hlavu, tělo zaostává. :mrgreen: I když už jsme se setkali i s názorama, že to je druh laboše, což nechápu, protože to je jasný kříženec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
17.10.10 12:26

Jinak, holky, v noci jsem to obrečela (ty hormony jsou hrozný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) a uzavřela s Eiminkou dohodu, že když tedy nebude mít štěňátka, tak si uděláme na jaře alespoň lovecké zkoušky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný