Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kakika píše:
Lemaz, OT, kolik máš fretek?
Čtyři, dva kluky a dvě holky.
lemaz píše:careynka píše:Libor Černýlemaz píše:a nepamatujes si nahodou jmeno toho doktora? Treba je to vyhodnocovatel pro nejaky plemeno, tak ti to takhle neofiko rekne
No, tak to já jsem neměla. Doktor udělal rtg, pak jsme 15 min čekali a pak si šli pro výsledky.
Tak google mi neukazal ze by byl vyhodnocovatel pro nejaky plemeno, nevim, jestli je nekde nejaky seznam. Ale asi nema smysl to hledat ![]()
Tak to už je smečka. Mamka taky chovala, ale ukradli jí je, tak se na to vybodla. Měsíc je sháněla po všech čertech, další 2 měsíce probrečela a podruhé už nechce ![]()
Já mám jen jednu, kastrovanou a to je taky pořádný číslo. Kam se na ní hrabou kočky, co se kravin týče. Ale bordelu dělá na svojí velikost až neúměrně ![]()
Kakika píše:
Tak to už je smečka. Mamka taky chovala, ale ukradli jí je, tak se na to vybodla. Měsíc je sháněla po všech čertech, další 2 měsíce probrečela a podruhé už nechce
Já mám jen jednu, kastrovanou a to je taky pořádný číslo. Kam se na ní hrabou kočky, co se kravin týče. Ale bordelu dělá na svojí velikost až neúměrně
Jo, jo, jsou to potvory všehoschopný.
careynka píše:lemaz píše:Tak google mi neukazal ze by byl vyhodnocovatel pro nejaky plemeno, nevim, jestli je nekde nejaky seznam. Ale asi nema smysl to hledatcareynka píše:Libor Černýlemaz píše:a nepamatujes si nahodou jmeno toho doktora? Treba je to vyhodnocovatel pro nejaky plemeno, tak ti to takhle neofiko rekne
No, tak to já jsem neměla. Doktor udělal rtg, pak jsme 15 min čekali a pak si šli pro výsledky.
Taky jsem ho teď hledala. Zeptám se ho, až tam půjdu.
careynka píše:
aby si pak nemyslel, ze jsme ho tu pomlouvaly
![]()
jen se ho zeptám, co a jak. Abych pak nebyla někde za blbce.
Lesina píše:lesi vidím, že i ta naše krásná slečna je tu medializovaná
My měli štěňata (neplánovaně) v bytě 2+1 v době, kdy se nám narodilo druhé miminko - dokonce jsme s napětím čekali, kdo porodí dřív - jestli já nebo naše Kačenka - Kačka vyhrála, takže jsem se z porodnice vracela s miminkem k batoleti a sedmi psům…
Jako plánovaně bych se asi hodně rozmýšlela, ale zvládnout se to dalo…http://rodina.cz/…300729_1.jpg
Než se naučila vylézt byla štěňata v krabici (pod nimi několikrát denně měněné staré povlečení, pod krabicí igelit)
http://rodina.cz/…040764_1.jpg
No a pak jsme jim nechali udělat ohrádku do kuchyně - zase měli podestýlku, židle vzadu byla pro Kačku aby se k nim dostala a mop v popředí s vodou s trochou desinfekce - jak se objevila hromádka nebo loužička tak jsme hned vytírali… A hodně byli venku před panelákem - měli jsme takové klidné příjemné okolí domu
http://rodina.cz/…4_4483_1.jpg
Kačenka byla kokr, pachatel štěňat byl labrador (Káča pro ně měla slabost
L.)
Lesina píše:careynka píše:
Lesina, my takhle neplanovane budeme mit ted brabantikya Dorotka ma termin den po mne, tak jsem zvedava, kdo bude mit driv
To jste taky dobří šílenci
Nám do toho ještě cca hodinu po návratu z porodnice zazvonili řemeslníci, že jim neplánovaně vypadla zakázka a že by měli čas na naši koupelnu… Tak jsme ještě předělávali koupelnuAle to byly jen tři dny.
S nostalgií vzpomínám, jak jsme je viděli poprvé, a vás vlastně také
![]()
Lemaz ahojky,přečetla jsem diskuzi.....holky už ti to vysvětlily.taky jsem pro nemít štěňata.
taky nějak nechápu těch 1,5 má to být 0/0 když je to OK.
Já bych bez PP ani z jedný strany nepřipouštěla.Měli jsme z takového vrhu první štěně-měl srdeční vadu a v 1/2 roce jsme ho museli dát utratit
.Takže nikdy nevíš co si nesou v genech
A když někdy vidíš takovýho labíka
Má sotva 20kg,drobounkej-neříkám,že to je pravidlo..
ten co zemřel byl z 8 štěňat,tenhle je ze 4 ![]()
Na fotce Sam 6m.
Moc peknej labik!! Fakt
kamoska ma taky a uz jako stene byl takovej … hnusnej… kdyz to reknu trvde
a dneska je jeste osklivejsi. Ma blby usi, divny oci a zadnou hlavu…
careynka píše:
Moc peknej labik!! Faktkamoska ma taky a uz jako stene byl takovej … hnusnej… kdyz to reknu trvde
a dneska je jeste osklivejsi. Ma blby usi, divny oci a zadnou hlavu…
Jéé,díky ![]()
Labouš má být pořádnej,pořádná hlava i tělo
Teď má v 10ti měsících 33kg ![]()
vereniko - když se tak dívám na tvého laboše, tak závidím. My z něho máme jen hlavu, tělo zaostává.
I když už jsme se setkali i s názorama, že to je druh laboše, což nechápu, protože to je jasný kříženec
Jinak, holky, v noci jsem to obrečela (ty hormony jsou hrozný
) a uzavřela s Eiminkou dohodu, že když tedy nebude mít štěňátka, tak si uděláme na jaře alespoň lovecké zkoušky.