Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@darkblack píše:
@lennnytak chlavně chuť a pevnou vůli do cvičení
Díky
.Potřebuju zhubnout, tak snad mě to chytne.
Tda já tu chvíli nejsem a tady to ožilo decentně. Já začnu steprovat ted.. začla sem i jinak jíst, tak budu makat. Nejde o rychlost ale asi o délku cvičení že?
@Petra2829 píše:
Tda já tu chvíli nejsem a tady to ožilo decentně. Já začnu steprovat ted.. začla sem i jinak jíst, tak budu makat. Nejde o rychlost ale asi o délku cvičení že?
Tak to by mě taky zajímalo, když chci zhubnout, jestli jde o rychlost nebo o délku cvičení. Koupila jsem si stepper k Vánocům, tak makám. Nemáš nějaké pěkné stránky o zdravém jídelníčku?
@lennny mám jídelníčky na míru. ale já spíš musím přestat žrát večer a začít jíst pravidelně. ![]()
@lennny Chtěla bych si konečně koupit stepper a líbí se mi ten, co tu postujete, že máte. Můžu se zeptat, jak jste s ním zatím spokojená? Nevrže? Nesype se z něj špína nebo tak něco? A funguje dobře i do strany? Díky moc za odpověď ![]()
Asi úplně přiblblý dotaz
ALE dá se stepper použít i v sedě? Sedím denně v práci v kanceláři, tak mě napadlo, jestli by to k něčemu bylo
![]()
Podle mě ne
měla jsem…skončil kdesi v koutě
dala jsem se na běh. za mne 1000× lepší
@Salorka
to asi neude k ničemu, tam jde spíš o to přenášení váhy což v sedě se nedělá.
Myslim, ze jakykoliv „pohyb“ navic je dobry, i kdyz to bude fungovat jinak, nez ve stoje a min…
@Markéta80 @Mava O běhání taky přemýšlím, ale nemůžu se dokopat…za jak dlouho jsi viděla výsledky po běhání?
@Lenka_Hal tak nějaký nápad, co v sedě? Jsme v kanclu dvě, chodí sem klienti, tak si moc dobře neumím představit, že tu dřepuju
![]()
@Salorka - co posilovač stehen motýlka http://www.vyprodeje24.cz/…1011080.html?…
V sedě můžeš tlačovat koleny..
@Králičice Mám silný stehna a chci na nich shodit - tohle by k úbytku cm bylo?