Stimulace před IVF srpen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7122
25.10.10 13:51

Marti, moc díky. Kéž bychom to stihli a kéž by se to povedlo. Přeji, ať je ve středu vše v pořádku a mimísek je krásně vidět. To už ti uteče, když je to pozítří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
25.10.10 13:52

děkuju!
hlavně tobě ať vše dobře dopadne a třeba budou dárečky hned dva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
25.10.10 13:58
jsi moc hodná :hug:
Marti32 píše:
děkuju!
hlavně tobě ať vše dobře dopadne a třeba budou dárečky hned dva :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
25.10.10 14:20
:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
25.10.10 17:42

Ahoj holky,
Hanulko- tak já taky nemám nic zamraženo.Tak jsme na tom úplně stejně :-) jak jsi spokojená v gyncentru?
Zoiči - tak co ? můžeme gratulovat ? ty nás napínáš .
Januško- určitě ti to vyšlo, chápu, že jsi nervozní, člověk má strach testovat ,ale já myslím, že u tebe to vyšlo , nemusíš se bát určitě jsi těhu .
Kdy budeš testovat ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
25.10.10 17:51

jani, každý na gyncentrum nadává, ale já si teda stěžovat nemůžu. Chodím k dr. Lachčinovi a vždycky mi všechno vysvětlí, odpovídá na otázky a tak, takže žádný problém. a je fakt že jsem ještě nenarazila na nikoho kdo by na něho nadával. a to že ostrava tahá z lidí peníze si taky nemyslím.jak to tak pročítám tak je to všude podobné tak nevím. :nevim:
a měli jste ICSI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
25.10.10 19:00

Hanul měli jsme všechno ICSCH+ AH+ Pk .Já se jen tak ptám, já jsem uvažovala nad změnou caru, mě nevyhovovalo jezdit na kontroly do Olomouce , tak jsem si myslela na gyncentrum , je líp dostupné. Kolik tě to stálo ? holky už tady něco psali,jsem to už nějak zasliklila.
My jsme ok oba ,partner sice měl parkrát horší spermio, ale jen občas. Prostě se nedaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
25.10.10 19:29

Ahojky holky,
zdravím vás při pondělku.. :-D
taky zdravím všechny nováčky a je paráda, že se nás tu tolik schází a je tu s kým pokecat..
Mně se už pomalu blíží Ko, zase to tak rychle uteklo, šílené, tak jsem ráda, že se začne zase něco dít, sice už po druhé, ale teď už všechny cysty půjdou pořádně daleko ode mně!!! :cert:
Zatím papa a Marti gratuluji k :srdce: !!! Paráda!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
25.10.10 19:49

Ahoj holky, dočítám celý víkend.Ať nenepínám, krev pozitivní,uff jsem si oddychla.
Dcera mi včera lehla,nějaká vizóza,tak jsem dnes lítala jako na koštěti.
Jinak vítám nováčky :mavam: jsem ráda, že se tak pěkně rozrůstá.ještě doladíme ten srazíc, co??
Moni gratuluji ke svatbě,bytečku,ať se brzy zaplní kupou dětí.
Marti gratuluji k bobískovi :srdce: .Taky jsem každou kontrolu jako na trní,jsou to nervy.
Ali prosím o opravu v tvém harmonogramu,u mě byl jen jeden bobísek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
25.10.10 20:04

ahojky zoiči, jsem u vás nová, ale četla jsem vác poctivě už nějakou dobu a to cos teď prožívala jsem prožívala s tebou, moc gratuluji že ti to nakonec vyšlo a máš potvrzené těhu. :potlesk: jak je možné že při prvním odběru tam nic nebylo?nechápu :think: fakt si to zasloužíš.
jinak jani já jsem platila 8000 za injekce gonalu, pak za PK+AH 9000 a to je vše. měla jsem zaplacené i zamražení, ale jelikož nic nebylo tak mi 3000 za to vrátili.jinak ICSI stojí 8000 a je jedno kolik máš vajíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
25.10.10 20:25
hanulla píše:
ahoj holky, můžu taky k vám? :kytka:
už dlouho vám tady do diskuze nakukuji a teď nás pozvala sluníčko28 (vidím že januska už je tady :-D ) ať se přidáme.jsem po 1. neúspěšném ivf a na další pokus si musím počkat až do ledna. :cry:

Ahoj Hani :mavam:
Jinak dobrý večer všem holky :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
25.10.10 20:31

ZOIČI moc gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
25.10.10 20:55

ahojky ivvi.tak copak je u tebe nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
25.10.10 20:56

Zoiči, tak to je super. Moc gratuluju a doufám, že teď už bude vše bez problémů. A neřekli ti, jak je možný, že byla předtím krev negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
25.10.10 20:57

Zoiči moc gratuluji k potvrzení těhu a krásně si to užívej. A jak starou holčičku máš?

Jani já budu testovat tak čt a uvidíme, už jsem si koupila testík, ale nějaké za 29kč, tak uvidíme, jinak v pátek jdu na ko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.