Stopující cizinci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
15.4.11 22:29

Tak bych snad do tézáhady vnesl trochu světla. Tohle s největší pravděpodobností budou rumunští nebo bulharští cikáni. Schválně nepíšu Romové, protože i ti naši z Židenic jsou oproti nim slušní.
Podobným kšeftováním se taky jeden čas pokoušeli živit kosovští Albánci, ež si našli jiné zdroje. (Ale kosovští Albánci jsou hooodně rozvrstvení, jsou tam hodní kluci i padouši, tak bych je nerad házel všechny do jednoho pytle. To samé u Čečenců, kteří jsou v Brně a okolí usazení.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
21.2.12 13:26

Přidám taky svůj zážitek, i když ne s cizincema. Manžel mě vezl v půl jedné v noci do porodnice, samozřejmě, že jsme museli nejdřív jet natankovat, páč chlap má na všecno čas :lol: Na benzince u stojanu k němu přišla babča, něco mu říkala a chlap vrtěl hlavou, že ne. Natankoval, zaplatil a vyrazili jsme. Ptám se ho, co paní chtěla, no samozřejmě svíst. Cca 100 metrů od benzinky, si to po prostředku kruháče štrádovala babča s asi osmiletou holčičkou, mávaly na nás, tak říkám chlapovi, že je kousek svezeme. Z paní vypadlo, že jedou s vnučkou od rána stopem z Ostravy do Nového města na Moravě :zed: Když jsem se jí zeptala, proč nešly přespat do penzionu, co je kousek vedle benzinky, že ráno /neděle/ se autobusem dostanou minimálně aspoň do Poličky, tak mi paní řekla, že nebude utrácet za nějaké ubytování :pocitac: chudák děcko. Vysadili jsme je ve Svitavách na kruháči a jeli do porodky. Do teďka mi to hlava nebere… Být to moje dítě, tak dotyčnou minimálně uškrtím a nakopu do …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová