Strach...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4957
2.3.10 17:11
Strach… píše:
Ponaučím se z toho to je samozřejmné jen nechápu proč hned dotaz na věk přítele…Jinak Všem děkuju…Lidka a Sami:Ano to jsem…Děkuji,že se mě tu snaží alespon někdo pochopit…Děkuju!!

Protože pokud on sám není nezletilý, tak je to velice nepolehlivý blb a na vztah už vůnec ne. Kdyby mu na tobě trochu záleželo, tak by si ještě měsíc počkal a pořešil s tebou antiko a nebo gumu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
2.3.10 17:12
Lidka a Sami píše:
Strach… píše:
Ponaučím se z toho to je samozřejmné jen nechápu proč hned dotaz na věk přítele…Jinak Všem děkuju…Lidka a Sami:Ano to jsem…Děkuji,že se mě tu snaží alespon někdo pochopit…Děkuju!!
Protože pokud on sám není nezletilý, tak je to velice nepolehlivý blb a na vztah už vůnec ne. Kdyby mu na tobě trochu záleželo, tak by si ještě měsíc počkal a pořešil s tebou antiko a nebo gumu. :roll:

A hlavně, kdyby i on byl nezletilý tak to není porušení zákona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
2.3.10 17:13

Ty jo tady se to rozjelo.
Ale holky, já i když s anonymama souhlasím v tom, že udělala chybu, tak nesouhlasím moc s tonem, kterym to podaly, ale tak jejich věc a bohužel Strachu i s tímhle si musela počítat, když jsi sem dotaz psala.
Strach, těhu asi nejsi, bohužel, teď si musíš počkat a já doufám, že tě to trošičku vytrestá a už nikdy takovou blbost neuděláš a tím myslím vlítnout na to bez ochrany. No další věcí je, že jste si to oba mohli už ten měsíc odpustit a nevystavovat přítele zbytečným oplétačkám se zákonem, protože je to opravdu protizákonné. Ale co už, stalo se stalo. Pro příště si poříďte nějakou antikoncepci, ať už kondom nebo hormonální antikoncepci a zajdi si po 15. narozeninách na gyndu. Teď nikam prosím tě nechoď, protože gyndař to může začít řešit i když o panenství se můžeš připravit sama, ale neriskovala bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.10 17:14
Lidka a Sami píše:
Strach… píše:
Protože pokud on sám není nezletilý, tak je to velice nepolehlivý blb a na vztah už vůnec ne. Kdyby mu na tobě trochu záleželo, tak by si ještě měsíc počkal a pořešil s tebou antiko a nebo gumu. :roll:

Přesně tak. Stejnou situaci zažívala před 2 rokama moje ségra, s tím rozdílem, že jí už bylo 15. Brečela mi na rameni, že co když bude těhotná.....

• Citovat
  • Upravit
Strach...
2.3.10 17:24

Strašně moc děkuji…Sice to není vyloučeno,ale uleví se…přítelovi je o pár let víc jak mně…

• Citovat
  • Upravit
739
2.3.10 17:31

Strachu, já jen doufám, že tě tohle opravdu poučilo. Teda chtěla jsem se vyhnout jakémukoli vyjádření na adresu tvého přítele, ale teda o pár let víc? To by měl mít i víc rozumu, takhle se vystavovat opletáčkám se zákonem kvůli měsíci čekání. Ach jo, chlap má prostě mozek mezi nohama, když to na něj přijde…
Tak rady asi vyčerpány…a dávej si už pozor, bude dobře.Jen ještě, každá z nás, resp. raději za sebe, udělala jsem už hodně blbostí a některé docela velké a určitě ještě další udělám. Jen je neopakuju nebo se aspoň snažím. Ty sis jednu vyčerpala, myslím, že to dopadne dobře a ty si z toho vem to ponaučení. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
2.3.10 17:36

Řešení je jen jedno, počkat do MS a pokud nepříjde udělat si test. Pokud bys nakonec byla těhu počítej s průšvihem už jen proto že tobě je 14let, čili si pod zákonem a tvému příteli je mnohem víc čili by byl trestán. Jinak jak ti tady někdo radí zajít si pro antikoncepci, tak to bych nědělala, protože doktor má určo povinnost takový případy hlásit na policii..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
2.3.10 17:51
Sany píše: Řešení je jen jedno, počkat do MS a pokud nepříjde udělat si test. Pokud bys nakonec byla těhu počítej s průšvihem už jen proto že tobě je 14let, čili si pod zákonem a tvému příteli je mnohem víc čili by byl trestán. Jinak jak ti tady někdo radí zajít si pro antikoncepci, tak to bych nědělala, protože doktor má určo povinnost takový případy hlásit na policii..

Sany, zatím jsem si radily dojít si pro HA po narozeninách. Tam už nemá doktor co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
2.3.10 21:44
Aspera píše:
Sany píše: Řešení je jen jedno, počkat do MS a pokud nepříjde udělat si test. Pokud bys nakonec byla těhu počítej s průšvihem už jen proto že tobě je 14let, čili si pod zákonem a tvému příteli je mnohem víc čili by byl trestán. Jinak jak ti tady někdo radí zajít si pro antikoncepci, tak to bych nědělala, protože doktor má určo povinnost takový případy hlásit na policii..
Sany, zatím jsem si radily dojít si pro HA po narozeninách. Tam už nemá doktor co řešit.

Jasný, nikdo to tu špatně nemyslel ale sou tu příspěvky typu zajdi na gyndu, příště s HA nebo že existuje tableta která se v takovýchto případech musí užít do nějakých hodin po, a u nich právě už není napsáno že až po 15 narozeninách :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22006
2.3.10 21:53

Teda, tady to místy vypadá, že napsat si na e-mimino pro útěchu a vylít si srdíčko znamená dostat virtuálně přes čumák!!!
Hlášky typu „nesouložit“, „pod zákonem“, jaká je nezodpovědná… to určitě holčina zrovna teď potřebovala… Jako by to už dávno nevěděla sama - chybama se člověk učí a v tomhle případě, řekla bych, je tím strachem vytrestaná a poučená na celý život.

A autorce: neboj, to by byla velká náhoda, ono to tentokrát dobře dopadne a příště už budeš chytřejší… když ne HA, tak kondom… mimochodem, třeba my teď bez něj taky ani ránu, třetí prcek by mi fakt honem přijít nemusel :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
2.3.10 22:23

Sany já psala o antikoncepci, která se neprodává jen v lékárnách a je do 72 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
2.3.10 22:26
Lidka a Sami píše:
Sany já psala o antikoncepci, která se neprodává jen v lékárnách a je do 72 hodin.

Lidko, myslíš Postinor?
Tak ten volně prodejný není - pouze na lékařský předpis (teda pokud se od nového roku něco nezměnilo, ale myslím, že ne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
2.3.10 22:39

Cappy mě všude všichni tvrdili, že je volně prodejný a že se dá sehnat i ve večerce…teda Já se po něm nesháněla, protože nebylo třeba a tak jsem si ani nevšimla, že by někde byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
2.3.10 22:45

Fakt mám za to, že je jen na předpis :nevim:
je úplně fuk, který doktor ti to předepíše, ale potřebuješ prostě recept.
S tou večerkou je to určitě blbost ;-) to nemůže být zas až tak volně prodejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
2.3.10 22:46

To mě teď taky napadlo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...