Strach z hub

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
26.6.11 17:07

No a co teď máme jako dělat? :lol: :lol: :lol: Asi se s tím vyrovnat nebo co :think:

Hlavně, doufám, že se z těch slunečnic dělá pak olej, aby nepřišly nazmar :twisted: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
26.6.11 17:10

…kdepak olej, ten ne, ale rovnou do chleba :mrgreen:, celozrnnej je přeci lepší :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
26.6.11 17:16

K té radioaktivitě - vojenská část mého vzdělání mě uklidňuje v tom, že radioaktivity v Česku není ani tolik, aby vyvolala podráždění kůže z ozáření. Teda myslím tu zanesenou radioaktivitu z Černobylu. Zato když u Tišnova vlezou do jistého rybníka kačeny, tak pak docela vesele světélkujou..... Holt moravská část Vysočiny má v sobě uranu dost a dost… :wink:

A navíc - existuje zákon zachování hmoty a energie. Do radioaktivního mraku se v Černobylu dostalo jenom určité množství radioaktivního popílku, který se navíc rozfoukáním po Evropě silně zředil. Následně po „spadnutí“ popílku docházelo k jeho přeměnám na další a další radioaktivní prvky podle tzv. transformačních řad jaderného rozpadu, vždycky ale s vyzářením uvolněných neutronů do okolí. To znamená, že se radioaktivita dál snižovala…

Takže to vůbec není takové psycho, jak z toho dělá bulvár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.6.11 17:21
PeBa píše: …kdepak olej, ten ne, ale rovnou do chleba :mrgreen:, celozrnnej je přeci lepší :pankac:
:mrgreen:

Juro, co píšeš, zní logicky. Kdybych dávala e fyzice a chemii větší pozor, mohla jsem si na to udělat i vlastní názor :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
26.6.11 19:19

Japonci tohle snad nepotřebujou dělat. Jo kdyby to byla Čína:-)))

Angua píše:
PeBa píše: …kdepak olej, ten ne, ale rovnou do chleba :mrgreen:, celozrnnej je přeci lepší :pankac:
:mrgreen:
Juro, co píšeš, zní logicky. Kdybych dávala e fyzice a chemii větší pozor, mohla jsem si na to udělat i vlastní názor :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
26.6.11 21:04

ahoj, mam to podobne, sama sbiram jen hriby (vsechny vc satana jsou po dukladne uvareni neskodne) a jinak jen se zkusenymi houbari. Kupuji zampiony a hlivu.

Nicmene myslim, ze jdes spravnou cestou, panickeho strachu se lze zbavit opakovanou expozici, takze si davej houby co nejcasteji a ono by to melo casem prejit.

Příspěvek upraven 26.06.11 v 21:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
26.6.11 21:07

Pudli trochu se pleteš, panického strachu se dá zbavit i tak, že dotyčný přijde o panictví… :mrgreen: Ale to se děvčat vlastně netýká..... :think: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
26.6.11 21:11
Jura007 píše:
Pudli trochu se pleteš, panického strachu se dá zbavit i tak, že dotyčný přijde o panictví… :mrgreen: Ale to se děvčat vlastně netýká..... :think: :-D

a jak se tomu strachu rika, kdyz uz vystrasenec neni panic? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
26.6.11 21:33

Copak já vím… Stařecká psychóza??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
27.6.11 07:09
Jura007 píše:
Copak já vím… Stařecká psychóza??? :nevim:

:mrgreen: :lol: to je dobrý ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s8710.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s8710.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová