Strach z porodu a těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
23.10.16 18:16

@Kytičkaaa no já taky, hrozně moc. Po porodu už je dobře a dokonce bych ani přirozeně neporodila, takže císař jak jsem chtěla a teda ve 37tt, takže malé už je přes 7 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
23.10.16 21:42

@Ginuš to je fajn, že ti to takhle vyšlo.. Ty jo.. Hrozně to letí viď.. Mě to přijde jako včera když jsme byly těhotné :))) A plánuješ další?? Já se musím dát nejdříve dohromady a je to pro nás trošku náročné, takže časem, ale až za pár let..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
23.10.16 21:46

@Kytičkaaa to víš chtěla bych s ohledem na věk tak za rok a půl těhotnět, ale uvidí se co bude. Jsem vděčná za to co mám. Snad nám to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
23.10.16 21:48

@Ginuš to víš, že to půjde, musíš myslet pozitivně :hug: :hug: Malá si k vám našla cestu, tak si najde určitě i další miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
23.10.16 21:53

@Kytičkaaa tak to není o tom, že bych nemyslela pozitivně. Na malou jsme čekali 5,5 roku a jsem za ní ráda a když další miminko nebude, tak to není takové hrozné, jako kdybych neměla ani malou. Beru to prostě už jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
23.10.16 21:58

@Ginuš 5,5 roku je hrozně dlouhá doba, mě by z toho asi hráblo.. Jsi dobrá, že to takhle bereš a určitě je lepší, co lepší, je to prostě jiné mít jedno dítě než žádné.. Moje známá má teď v 28 letech přechod a nemá ani jedno dítě :( Snaží se, ale vůbec jí to nejde a už nemá moc času.. Je to hrozný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
23.10.16 22:00

@Kytičkaaa no právě, tak to beru, jsou na tom holky hůř a jsem vděčná za to co je. Věř, žeby Ti nehráblo, prostě to tak mělo být no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
23.10.16 22:47

@Ginuš Ona si k tobě našla cestu :kytka: Já se třeba na další miminko moc těším, ale všechno má svůj čas a věřím, že se dočkáme obě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
24.10.16 01:07

@Kytičkaaa tak já si teď užívám toho co je a co bude bude. Hlavní je co je teď a letí to tak strašně rychle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
24.10.16 09:47

@Ginuš Máš pravdu. Taky si říkám, že to hrozně letí.. Každý den je jiný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
14.11.16 11:51

Snažení si člověk nesmí moc brát, hlavně když to kolem jde a zrovna vy už čekáte rok, prostě někde to jde rychleji a někde pomalu, u nás to byl taky rok čekání a nakonec to šlo samo (to jsem prodělala endometriózu, pravda trocha alternativního léčení a bylinek předtím proběhla), hlavně nestresovat, že je hned něco špatně a těhu je většinou fajn.. A porod, já z něj měla úplnou hrůzu a ted zpětně to byl snad jeden z nejkrásnějších zážitků v životě, přivést na svět miminko je něco úžasného, ty kontrakce před koncem nejsou příjemné, ale zvládnout se to dá, hlavně si věřit a nepřipouštět si bolesti. Taky je fajn se psychicky připravovat na porod už předtím, já se koukala na videa o bezbolestných porodech a myslím že to pomohlo ;) na další už se těším :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
15.11.16 13:29
@misicka45 píše:
Ahoj všichni. Chci se jen zeptat zda jste nějaká z vás měli strach ze snažení a porodu a jak to zvládnete a tak nějak ze všeho. Miminko moc moc chceme ale z mé strany je tu trošičku strach. Měla jste to nějaká a jak jste to překokonali? Miminko si vážně moc přeju… :srdce:

Ahojky věř mi že jsem měla taky strach z porodu ale když už to přišlo tak se tak strašně těšíš že ti to ani nepřijde. a já osobně měla strach opravdu velký. Dá se to vydržet, neměla jsem žádnej epidurál…nic na bolest. rodila jsem od 11dop.do půl 4.měla jsem u sebe manžela což opravdu doporučuju…pomohlo mi to obrovsky. A ta bolest…stojí za to. až uvidíš mrnouska zapomeneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí