Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LUCIPERKA-ddub píše: Šiš, to je zase výživny téma.
Sloh jako od puperťačky. Řeší, že nevlhne, ale s přítelem se moc „láskují“ jen je tu ta chybička, že je ženatý.
Je to teď nějaká moda, nacházet si ženaté/ vdané, milence/ milenky…
@pikola píše:
A jinak, mel by se prelecit i parner, jinak si tu mykozu muezete predavat do aleluja (s manzelkou)
Nespí spolu
@Nana12 Zkuste lubrikant a uvidíš, jestli to bude lepší, ale klidně se gyndr zeptej, za to nic nedáš. Z vlastní zkušenosti,…čím víc na to myslíš (že to bude drhnout, pardon za výraz), tím je to horší.
@Lajka09 píše:
Já taky. POkud si to jinak užijete, namažete a jede se. Zpočátu mě to taky trápilo, ale už jsme na to oba zvykli a v pohodě.
Nikde není psáno, že za to může jen psychika, já bych vsadila i na ty potvory kvasnice…
Presne tak. Mela jsem obdobny problem. Byt kvasinky jsem prelecila dle meho dostatecne, tak jsem mela obdobny problem s vlhnutim. Pak jsem odhodila stud, sla na gyndu a mela jsem rozjete kvasinky jako blazen. Nechapu jak je to mozne, pocitove jsem nemela zadny problem (vytok, svedeni atd). Gyndarka mne jeste poslala i na urologii, dostala jsem prasky (jedine co mne trapilo, bylo nutnost chodit v prubehu sexu na malou, mela jsem furt pocit, ze se pocuram) a bylo po problemu.
@LUCIPERKA-ddub píše: Šiš, se to je zase výživny téma.
Sloh jako od puperťačky. Řeší, že nevlhne, ale s přítelem se moc „láskují“ jen je tu ta chybička, že je ženatý.
Je to teď nějaká moda, nacházet si ženaté/ vdané, milence/ milenky…
Jezisi, tady se resi vlhnuti a ne vztah se zenacem
To je jeji boj a na to si prece nestezuje. Jedine co chce za radu tady je, jak vratit kvalitu sexu, tam kde byla
@jakuve píše:
Jezisi, tady se resi vlhnuti a ne vztah se zenacemTo je jeji boj a na to si prece nestezuje. Jedine co chce za radu tady je, jak vratit kvalitu sexu, tam kde byla
@Anonymní píše:
Presne tak. Mela jsem obdobny problem. Byt kvasinky jsem prelecila dle meho dostatecne, tak jsem mela obdobny problem s vlhnutim. Pak jsem odhodila stud, sla na gyndu a mela jsem rozjete kvasinky jako blazen. Nechapu jak je to mozne, pocitove jsem nemela zadny problem (vytok, svedeni atd). Gyndarka mne jeste poslala i na urologii, dostala jsem prasky (jedine co mne trapilo, bylo nutnost chodit v prubehu sexu na malou, mela jsem furt pocit, ze se pocuram) a bylo po problemu.
Děkuji za cený komnetář…No tyhle ženský problémy jsou fakt lahůdka
Takže zítra se jdu obědnat děkuji ![]()
@Nana12 píše:Děkuju moc. Přesně to mě aktuálně zajímá nejvíce
Tak to je hodně smutné… No nic, už raději bez komentáře.
@Lajka09 píše:
@Nana12 Zkuste lubrikant a uvidíš, jestli to bude lepší, ale klidně se gyndr zeptej, za to nic nedáš. Z vlastní zkušenosti,…čím víc na to myslíš (že to bude drhnout, pardon za výraz), tím je to horší.
Zkusíme
A s ním si promluvím, že to vyřešíme tímhle způsobem. Naštěstí je chápající a sám mi to řekl, že ví, pod jakým stresem jsem a že se to muselo někde odrazit. A je na mě o to víc hodnější a nechává si na mě záležet ![]()
@Nana12 píše:
ZkusímeA s ním si promluvím, že to vyřešíme tímhle způsobem. Naštěstí je chápající a sám mi to řekl, že ví, pod jakým stresem jsem a že se to muselo někde odrazit. A je na mě o to víc hodnější a nechává si na mě záležet
No ale i tak když se mě snaží vzrušit tak mě to moc nejde.. ![]()
@LUCIPERKA-ddub píše:
Tak to je hodně smutné… No nic, už raději bez komentáře.
Luciperko, jestli Ti něco vadí, nikdo tě tu nedrží.
Já jen nevím, proč když jsem se potřebovala svěřit a tím získat radu, proč na mě tady některé flušou. Já nejsem mrcha, nejsem zlá… Já si tyhle životní události nepředepsala
@Nana12 píše:
Já jen nevím, proč když jsem se potřebovala svěřit a tím získat radu, proč na mě tady některé flušou. Já nejsem mrcha, nejsem zlá… Já si tyhle životní události nepředepsala
A neřeším tu vztahovou stránku mezi mnou a někým. Tu vím, že teď nelze řešit, ale lze pořešit tu fyzickou, proto se ptám vás ženských, jaké s tím máte zkušenosti vy.
@Nana12 Nic si z toho nedělej, tak to tady občas chodí. Člověk se přijde na něco zeptat a někdy se to na něj strhne, že nechápu. Hoď takové komenty za hlavu. Jednou za uši dostal i dotaz na kávovar ![]()
Já teda rozhodně nesouhlasím se vztahem se ženatým mužem, ale neznám situaci, tak nehodnotím. Nehledě na to, že na názor na vztah jsi se neptala, že… ![]()