Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lajka09 píše:
@Nana12 Nic si z toho nedělej, tak to tady občas chodí. Člověk se přijde na něco zeptat a někdy se to na něj strhne, že nechápu. Hoď takové komenty za hlavu. Jednou za uši dostal i dotaz na kávovar
Já teda rozhodně nesouhlasím se vztahem se ženatým mužem, ale neznám situaci, tak nehodnotím. Nehledě na to, že na názor na vztah jsi se neptala, že…
No to asi takhle chodí vždycky mezi ženskejma
No co už. Tak napíšu to jen jednou, protože opravdu to nemá význam to sem tahat, ale oni mají už rozbitý vztah.. ale ja se jim do rozpadu ted nepletu.To si musí on doma vybojovat, proto ed není správná doba, abych se já začala vyjadřovat ba dokonce popohánět ho at to spolu rychle dovyřeší. Takhle to nechodí. Všechno má svůj čas.
@Nana12 Vůbec se tady neobhajuj, jste dospělí a je to vaše věc. Svůj problém zkus pořešit lubrikačním gelem a nebo ještě na gyndě. Ať vše klapne, jak si přejete ![]()
@Lajka09 píše:
@Nana12 Vůbec se tady neobhajuj, jste dospělí a je to vaše věc. Svůj problém zkus pořešit lubrikačním gelem a nebo ještě na gyndě. Ať vše klapne, jak si přejete
Děkuju moc! Jsi fajn ![]()
Všimla sis někdy co mají lidi za trable? Jsi zamilovaná, máš malé dítě a šla bys nejradši prdět do hlíny? Tříleté dítě tě psychicky týrá?
Opravdu bych se napřed srovnala se situací celkově, problém v sexu na to všechno nejspíš navazuje.
@Nana12 píše:
Ahoj.Mám takový dotaz a tím bych se chtěla i dozvědět, jestli to máte stejně jako já.
Už skoro 2 roky žiju v permanentním stresu. Ztráta partnera a rozpad mé rodiny a prostě jeden karamobol za druhým. Před půl rokem jsem se seznámila s jedním mužem. Moc se láskujeme, ale jsme bohužel jen milenci, ale vlastně máme vztah jako normální partneři pomáhá mi pořád i o synovu výchovu se dělíme. Ačkoliv bychom byli nejraději jen spolu. Tak nemůžeme, no nebudu to rozebírat. Moc ho miluju, strašně se mi jako chlap líbí. Do teď to v sexu bylo super a hezky jsme se sehráli. On dokonce už ani nepamatoval, že by mě sex dvakrat posobě a se mnou to tak má pořád. Líbí se mu to se mnou
Jenže je to tak týden co mě nastal problém a dost delikátní… Takže : Minulí měsíc jsme meli několikrat sex, pak jsem dostala mykozu, tu sem přeléčila, pak hned nastoupila MS a jak MS skončila tak jsem se radovala, že zase můžeme zahájit naše radovánky. Jenže ja i když sex chci…, tak nevlhnu tak jak jsem vlhla. U mě je to tak, že když jsem vzrušená tak jsem opravdu hoooodně mokráááá a příteli se to moooc líbí
. Jenže teď nic moc teda… Kdyby to bylo u mě sem tam tak si řeknu jo, tak v pohodě, za chvilku se to zpraví, jenže to není normální. A já tuším, že je to mojí hlavou. Tím vypětím, stresem, smutkem, že on není můj a že musím snášet to všechno co se mi děje. Syn mě taky týrá psychicky- jsou mu 3 roky. Jsem na vše sama, bez rodiny, přátel, normálního života. jsem smutná, nemám radost ze života a nejraději bych šla prdět do hlíny
. TO už nikdy nebudu šťastná?
. A teď ještě ta poslední kapka…Nedokážu se vzrušit…
Já vím, že řešení je Lubrikační gel… ale to už nejsem já… KDyž nejsem vzrušená tam dole vlastním přičiněním tak si připadám už úplně na hovno.
Holky, setkali jste se s tím taky osobně? Mám tenhle problém před ním rozebírat, nebo jen tiše čekat až se zpravím?
Zvýraznila jsem co m na tom přístěvku zaujalo… Řešíš jen sebe, já já já a zase jenom já. Máš syna a ten tě deptá, raději bys „prděla do hlíny“ když už nevlhneš jako dřívě? Nebo že tě syn psychicky deptá?
V prvé řadě jsi matka a tvůj syn tě potřebuje, je malý a nesoběstačný. Mysli napřd na něj, na to jak si srovnat život a pak teprve zda seš vlhká nebo ne. To je dle mého zcela bezpředmětné. Kdybys na to furt nemyslela, bylo by to OK. Na druhou stranu, víš kolik žen má stejný problém? Blbnou z toho snad? Od toho sou lubriganty. Holt každej má nastavený priority jinak. ![]()
@Nana12 kolikrat je lepsi radeji se nerozepisovat, zeptat se jen na konkretni vec a vic k tomu nepsat. Jinak k tvemu problemu: muze to byt stresem, muze to byt po lecbe kvasinek. Takhle se to neda rict. Zajdi na gyndu a pokud ti tam nedokazou pomoct, pokus se odbourat co nejvic stresu. Pokud to nezvladnes sama, navstiv psychologa, on ti pomuze stres uvolnit. Ja bych spis vsadila na to, ze je to pozustatek po lecbe, ale tezko rict. Zatim se musis smirit s lubrikantem.
![]()
@LUCIPERKA-ddub píše: Šiš, to je zase výživny téma.
Sloh jako od puperťačky. Řeší, že nevlhne, ale s přítelem se moc „láskují“ jen je tu ta chybička, že je ženatý.
Je to teď nějaká moda, nacházet si ženaté/ vdané, milence/ milenky…
Přesně tohle mě taky napadlo. Být zakladatelkou, raději se věnuji synovi a možná i trochu pravopisu a ne rozvracení rodin a řešení vlhkosti.
![]()
@Nana12 Problém se zvlhnutím bude spíše fyzického rázu než psychického, pokud vezmu v úvahu že sex je tvojí momentální jedinou radostí, jak píšeš. Určitě zajdi na gynekologii. Vztah s již ženatým partnerem není nikdy to pravé ořechové, obzvlášť pokud se člověk zamiluje. Většinou to sebou přináší řadu těžko řešitelných problémů a komplikací, tak aby tě to nestáhlo na dno úplně.
Tak hlavně, že se láskujete.
![]()
Jen mě zaujala jedna věc - Jak víš, že s manželkou nespí? ![]()
Já nevím, co je horší - jestli to, že chlap je ženatý a má bokovku, nebo to, že bokovka řeší, že není vlhká až na hlavě. ![]()
@zagora píše:
@Nana12 Problém se zvlhnutím bude spíše fyzického rázu než psychického, pokud vezmu v úvahu že sex je tvojí momentální jedinou radostí, jak píšeš. Určitě zajdi na gynekologii. Vztah s již ženatým partnerem není nikdy to pravé ořechové, obzvlášť pokud se člověk zamiluje. Většinou to sebou přináší řadu těžko řešitelných problémů a komplikací, tak aby tě to nestáhlo na dno úplně.
Doporučila bych spíše psychologa, než gynekologa vzhledem k té hlíně a láskování. ![]()
@Ambriel Možná bude zakladatelka potřebovat oba lékaře, s tou manželkou mě to napadlo taky, ale víš co, to je boj každé milenky, ta se s tím musí vypořádat a jak to tak bývá, vždy chceme věřit tomu, co je pro nás snesitelnější varianta.
Teď už jsi možná nervózní z toho, že bys měla být vzrušená a nejde to, pak je to ve smyčce, uklidni se, uvolni se a nemysli u sexu na to, že určitě nezvlhneš.
No a jinak k těm moralistkám tady… chybí mi v této diskuzi ještě pár nicků, které by tě taky určitě odsoudily, se divím, že tu nejsou. Vždycky ví, co je správné, co by nikdy neudělaly, ale zásadně je vidím v diskuzích, kde se řeší sex, nevěra, délka penisu apod.
Takže asi jim doma něco chybí, a tady si hrajou na pokrytce. Tyto ženy neřeš. Každý má svůj život, a ať si ho zařídí po svém.
@Anonymní píše:
Teď už jsi možná nervózní z toho, že bys měla být vzrušená a nejde to, pak je to ve smyčce, uklidni se, uvolni se a nemysli u sexu na to, že určitě nezvlhneš.No a jinak k těm moralistkám tady… chybí mi v této diskuzi ještě pár nicků, které by tě taky určitě odsoudily, se divím, že tu nejsou. Vždycky ví, co je správné, co by nikdy neudělaly, ale zásadně je vidím v diskuzích, kde se řeší sex, nevěra, délka penisu apod.Takže asi jim doma něco chybí, a tady si hrajou na pokrytce. Tyto ženy neřeš. Každý má svůj život, a ať si ho zařídí po svém.
Proč se schováváš za anonym?
Nemáš k němu absolutně žádný důvod. Snad nám tě odtajní ať víme, která hrdinka neumí říct svůj názor.
![]()
@Nana12 píše:
Nespí spolu
hmm, to rika snad kazdej zenac a divil jsem se, ze by tomu nejaka milenka verila
Ale evidentne i veri. ![]()
Jinak zas vyzivnej prispevek, laskujou se s zenacem, 3 lety syn ji psychicky tyra ![]()