Strhaný obličej

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9918
10.2.19 21:52
@Anonymní píše:
@Jana525 no zpusobuje to proste lehký spánek… měla jsem to tak vždy ale ted me jeste navic budí deti takže misto třeba 3× za noc se probudim 5× no :think:

Hele existujou ruzne doplnky. Ja vzdycky spala uzasne, jako kdyz me do vody hodis. A letos na jare jsem diky stresu a prechodu spat proste prestala. Jako bez spanku jsem se po mesici zhroutila uplne.
Prvni vec, co jsem zkusila bylo 5HTP, na vecer 100mg a spala jsem krasne. Dostane te to do toho hlubokeho spanku, mam jen trosku zivejsi sny. Uz to teda neberu jen vyjimecne, muze to byt navykove a nemelo by se dele v kuse nez 3 mesice. Je to jen prirodni aminokyselina.Nakonec mi pomaha hlavne jetel, protoze ten ma ty zensky hormony a ashawagandha, to je bylinka na stres. Spani se mi zhorsuje jen okolo menstruace, tak to si vyjimecne 5HTP zobnu, v jine dny mi staci ten jetel a ashawagandha.
Ale existuji i dalsi bylinky na spanek, proste to chce vyzkouset, co ti sedne.
Takhle se vazne znicis i zdravotne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
10.2.19 22:08
@Anonymní píše:
to asi neni uplně muj případ jsem 168/60 takže normální vaha… tu mam už asi 20 let stejnou… když práve přiberu jakože ted jsem přibrala tak vypadam jeste hur. kuže mi visí stejne a do toho tvaře se mi udělají a vaky pod očima se zvětší..byla jsem se zeptat už i na plastice a MUDr mi řekl že na facelifting musim jeste počkat až budu víc ochabla a ty vaky co mam pod očima vyřeší když zhubnu…a to ma pravdu. a díky za raduu at se vyspím…nevyspím protože i když jsme doma sami bez deti tak se 5× za noc vzbudim. lepsi už to nebude asi

Ono proste ten tuk v obliceji udela hodne, prirozene vypne kuzi. Je zvlastni, ze rikas, ze kdyz priberes, je oblicej jeste horsi…jako muze to tak byt, ale rekla bych, ze u vetsiny je to spis obracene. Ono nabrat par kilo, a soucasne to zpevnit, nemusi byt zadna hruza. :nevim:

Jinak existuje i lipofilling - vypln do tvare z vlastniho tuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
11.2.19 03:30

Jee, Tak 5HTP to fakt pomuze,pokud nespis,ze jsi proste nervni. Ja ji rikam hatapka, pomaha mi okamzite, kdyz se treba pri pms probudim s vrazednou naladou. Taky zkus magnesko, to pomaha kdyz si spis takova excitovana. A doporucuju spunty do usi,at vyfiltruji nektere zvuky,co by te nemusely budit,ale budi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.19 05:58

To bohužel znám. Dcera byla hrozný nespavec a já jsem neměla nikoho na pomoc. Do jejich 2,5 let jsem spala kolem 2-3 hodin denně, přerušovaně. K tomu jsem byla furt nemocná. Váha se dostala na 46 kg. Ve 29 mi lidi běžně hádali 40. Pak s lepším spánkem a ukončením kojení se to začalo samo zlepšit. Zase jsem se cítila skvěle a asi i vypadala líp, pač mě začali oslovovat chlapi na ulici a mnozí si mysleli, že jsem studentka. :mrgreen:
No teď zas vypadám jak zombie. Jsem těhotná, zvracím, blbě spím a už 3 měsíce se mě drží nějaká viróza. :mrgreen:
Spánek dělá hodně, víc než drahá kosmetika!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
11.2.19 09:10
@Lenka_Hal píše:
Jee, Tak 5HTP to fakt pomuze,pokud nespis,ze jsi proste nervni. Ja ji rikam hatapka, pomaha mi okamzite, kdyz se treba pri pms probudim s vrazednou naladou. Taky zkus magnesko, to pomaha kdyz si spis takova excitovana. A doporucuju spunty do usi,at vyfiltruji nektere zvuky,co by te nemusely budit,ale budi…

Vid, ze jo ? Je to super, ze to zabira hned, presne ja to nasazuju pred menstruaci a taky mi to pomaha na menstruacni migreny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
11.2.19 09:21

Je mi o 11 let míň a taky vypadám hrozně unavená a strhaná. A taky jsem. Přibrala jsem 5 kilo, ale nepomohlo to, jen vypadám jako unavený a strhaný vorvaň. :lol: Přes týden spím málo, než se dostanu do postele, je 11, ve 4 vstává chlap, to mě probere, já vstávám v 5. Nejdřív mi přitáhl domů štěně, pak změnil práci a dělá po-pá dvanáctky, takže celá domácnost je na mně. :zed:
Radu nemám, jen že v tom nejsi sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.19 16:39

@Ms.Ragdoll ahoj ,,dk za typ ale já opravduv obličeji jsem byla vždy hodne tlusta i když jsem jinak stíhla…dát si dobrovolne tuk do obličeje by byla moje smrt :-) ted me ale napadlo že jsem v 18 podstoupila operaci kdy mi měnšovali dolní čelist ve vech smerech o skoro 2 cm…zřejme e to dusledek toho že vlastne mi sebrali hodne kosti ale kuže mi zustala a ted je mi velka,… pujdu na konzultaci asi pujdu na facelifting drive ..takhle jak ted vypadam chodit nechci tedy 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.19 16:41

@Tamtama někde jsme spolu už komunikovali…ohledne našich nezvladatelných synu…třeba za to mužou oni?:-) já jsem díky nemu neustale ve střehu…ted teda je u nas vetsi klid - poridila jsem mu detký pokoj ke se muže zamknout…takže když přijde domu zamkne se tam a dela si tam nerušene svoje veci a musim rict že se vsem hodne ulevilo:-) on asi ten svuj klid potreboval

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.19 16:44

dák za typy devcata! facelifting me asi nemine…ale zkusim chodit dřív do postele aspon ta 22.30 h taky skoncim s kojenim ..už me to vyčerpáva delat živý dudlík 5.rokem. možna i si seženu hlídání na náky dny abych si zašla zasportovat…to mě bavilo vždy

• Citovat
  • Upravit
17472
11.2.19 17:29
@Anonymní píše:
@Tamtama někde jsme spolu už komunikovali…ohledne našich nezvladatelných synu…třeba za to mužou oni?:-) já jsem díky nemu neustale ve střehu…ted teda je u nas vetsi klid - poridila jsem mu detký pokoj ke se muže zamknout…takže když přijde domu zamkne se tam a dela si tam nerušene svoje veci a musim rict že se vsem hodne ulevilo:-) on asi ten svuj klid potreboval

rozhodně na tom mají podíl :mrgreen: moje mamka vždycky říkala, že začala šedivět v mojí pubertě, já začala šedivět s obdobím vzdoru u staršího :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková