Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše:
Má taky někdo jiný problem s tím že má strhaný obličej?? je mi 38 let, 2 male deti, za kosmetiku docela utratím dost, sportuji, jím střídmě, nejkouřím nepiju… muj obličej když se na sebe kouknu z blízka je fakt hrozný, mam hrozne povadle kontury visí mi druha brada, kuže na krku jak pani v 60..pytle pod očima, spadlá víčka, okolo očí same vrásky… byla jsem i na botoxu výsledek byl dobrý ale po 2 mesicich vypadám zas stejně.. opravdu se na sebe nerada dívámjediná asi neřest je spánek - poslednich 6 let jsem nespala víc jak 3 hodiny v kuse..deti me neustále budí. ikdyž jsou v jinem pokoji. mam hrozne lehky spanek. Mojí mamce je 60 a v obličeji vypadá lépe než já, nema vubec vrasky kolem očí neni tak strhana…
Sama jsi si odpověděla, spánek dělá opravdu hodně. Spánek, odpočinek, dobré jídlo. Zbytek je genetika a na kosmetiku chodíš. Také pokud máš podváhu, tak to bude znát.
Pokusit se vyspat a mozna trochu pribrat. Nemyslim tim, ze mas vazit metrak, ale v urcitym veku trochu tuku v obliceji rozhodne neuskodi.
@Ms.Ragdoll píše:
Pokusit se vyspat a mozna trochu pribrat. Nemyslim tim, ze mas vazit metrak, ale v urcitym veku trochu tuku v obliceji rozhodne neuskodi.
S tím souhlasím. Já po 40 docela zhubla, postava super, ale obličej byl lepší naducaný ![]()
@Anonymní píše:
Má taky někdo jiný problem s tím že má strhaný obličej?? je mi 38 let, 2 male deti, za kosmetiku docela utratím dost, sportuji, jím střídmě, nejkouřím nepiju… muj obličej když se na sebe kouknu z blízka je fakt hrozný, mam hrozne povadle kontury visí mi druha brada, kuže na krku jak pani v 60..pytle pod očima, spadlá víčka, okolo očí same vrásky… byla jsem i na botoxu výsledek byl dobrý ale po 2 mesicich vypadám zas stejně.. opravdu se na sebe nerada dívámjediná asi neřest je spánek - poslednich 6 let jsem nespala víc jak 3 hodiny v kuse..deti me neustále budí. ikdyž jsou v jinem pokoji. mam hrozne lehky spanek. Mojí mamce je 60 a v obličeji vypadá lépe než já, nema vubec vrasky kolem očí neni tak strhana…
Pořádně se najez a vyspi.
Může ti pohlídat děti manžel, maminka nebo někdo jiný? Když se vyspíš, tak bys měla vypadat líp. Taky pomáhá sport na vzduchu - běh, i v zimě nebo sauna. Botox, apod. působí asi jen dočasně a hlavně jsou to dost drahé a zbytečné metody. A ještě - chodíš na kosmetiku ke kosmetičce? Po nějaké době by se měly dostavit výsledky a ona by ti také měla poradit, co s pletí, aby vypadala lépe.
Takove potize se spanim se odrazi na tele i na pleti. Res to s praktickou, ta ti nuze predepsat leky na spani, ktere se davaji na dlouhodobou nespavost a nejsou navykove. Budes mit hlubsi spanek, kvalitne si odpocines. Zatim to je kosmeticky problem, ale muze to byt casem horsi. A na ten botox zkus jit vickrat a poradit se i o jinych zakrocich korektivni dermatologie.
to asi neni uplně muj případ jsem 168/60 takže normální vaha… tu mam už asi 20 let stejnou… když práve přiberu jakože ted jsem přibrala tak vypadam jeste hur. kuže mi visí stejne a do toho tvaře se mi udělají a vaky pod očima se zvětší..byla jsem se zeptat už i na plastice a MUDr mi řekl že na facelifting musim jeste počkat až budu víc ochabla a ty vaky co mam pod očima vyřeší když zhubnu…a to ma pravdu. a díky za raduu at se vyspím…nevyspím protože i když jsme doma sami bez deti tak se 5× za noc vzbudim. lepsi už to nebude asi
@Anonymní píše:
to asi neni uplně muj případ jsem 168/60 takže normální vaha… tu mam už asi 20 let stejnou… když práve přiberu jakože ted jsem přibrala tak vypadam jeste hur. kuže mi visí stejne a do toho tvaře se mi udělají a vaky pod očima se zvětší..byla jsem se zeptat už i na plastice a MUDr mi řekl že na facelifting musim jeste počkat až budu víc ochabla a ty vaky co mam pod očima vyřeší když zhubnu…a to ma pravdu. a díky za raduu at se vyspím…nevyspím protože i když jsme doma sami bez deti tak se 5× za noc vzbudim. lepsi už to nebude asi
a říkají ti to i ostatní, nebo máš ze sebe takový pocit jen ty? jestli nejsi moc kritická?
jinak samo ten spánek by pomohl, ale když to nejde, tak s tím nic nenaděláš..
@Keltka jsem venku denne hodne,,máme psa takze porad s nim nekde chodím..kosmetičce se ta ma kuže take nelíbí na muj vek..ale oa s timto nic neudela no..facelifting le na ten je jeste brzo.jinak já nespím ani když mužu… to máme v rodine tedy ..nespavost. cítim se fit i když nespím ale jen než se na sebe podívam do zrcadla teda
to mi zkazí náladu každe rano
@Anonymní píše:
No tak to se brzo znicis, to ze nespis se neprojevuje jen na vzhledu, ale podepisuje se to na celem organismu. Co tak zkusit zjistit, co tu nespavost zpusobuje a neco s tom delat ?
@pazitka tak samozřejme že takhle do očí mi to nikdo cizí nevpálí…ale už ani nepamatuju kdy mi naposledy řekl nekdo že mi to sluší, že vypadám dobře… poslední roky slýchám jen „vypadas unaveně, ustaraně, odpočin si“ takže je to jasný co tim myslí. a fakt tak vypadám… jak jen to pujde jdu na víčka ty dělají hodne…a ty vaky pod očima mam trochu geneticky..ty jsem měla už v 16!
@Jana525 no zpusobuje to proste lehký spánek… měla jsem to tak vždy ale ted me jeste navic budí deti takže misto třeba 3× za noc se probudim 5× no ![]()
@Anonymní píše:
@Keltka jsem venku denne hodne,,máme psa takze porad s nim nekde chodím..kosmetičce se ta ma kuže take nelíbí na muj vek..ale oa s timto nic neudela no..facelifting le na ten je jeste brzo.jinak já nespím ani když mužu… to máme v rodine tedy ..nespavost. cítim se fit i když nespím ale jen než se na sebe podívam do zrcadla tedato mi zkazí náladu každe rano
Kamarádka měla taky od mala špatné spaní a po dětech s e ji už úplně rozhodilo.Byla ve stavu jak píšeš - nespala i když už mohla. Zkusila spánkovou laboratoř a docela jí pomohli.
Má taky někdo jiný problem s tím že má strhaný obličej?? je mi 38 let, 2 male deti, za kosmetiku docela utratím dost, sportuji, jím střídmě, nejkouřím nepiju… muj obličej když se na sebe kouknu z blízka je fakt hrozný, mam hrozne povadle kontury visí mi druha brada, kuže na krku jak pani v 60..pytle pod očima, spadlá víčka, okolo očí same vrásky… byla jsem i na botoxu výsledek byl dobrý ale po 2 mesicich vypadám zas stejně.. opravdu se na sebe nerada dívám
jediná asi neřest je spánek - poslednich 6 let jsem nespala víc jak 3 hodiny v kuse..deti me neustále budí. ikdyž jsou v jinem pokoji. mam hrozne lehky spanek. Mojí mamce je 60 a v obličeji vypadá lépe než já, nema vubec vrasky kolem očí neni tak strhana…