Studium s miminkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Scarlett2011
28.4.12 16:25
@Breuovi
@Breuovi píše:
Fakt jo? 8o

Mozna by ti jeste nejake to studium prece jen prospelo. Pak by ses treba nemusela takhle vyjadrovat. :roll:

• Citovat
  • Upravit
sterezie
28.4.12 16:26
@Breuovi píše:
Odpověz si sama,co tebe vede k tomu sem psát.To stejné mě jak tebe. :nevim:

Ne to samé to není, ty jsi tu situaci nezažila (studium s dítětem) a já nemám potřebu někoho o svém postoji přesvědčovat, kdežto Ty ano :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
28.4.12 16:27
@Scarlett2011 píše:
@BreuoviMozna by ti jeste nejake to studium prece jen prospelo. Pak by ses treba nemusela takhle vyjadrovat. :roll:

Hmm budu o tom přemýšlet :) Ale jak vidím tak ty neodpovídáš na to co se zakladatelka ptala. :)

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
28.4.12 16:28
@sterezie píše:
Ne to samé to není, ty jsi tu situaci nezažila (studium s dítětem) a já nemám potřebu někoho o svém postoji přesvědčovat, kdežto Ty ano :jazyk:

ale kritizovat to ti jde :) :palec:

• Citovat
  • Upravit
sterezie
28.4.12 16:32
@Breuovi píše:
ale kritizovat to ti jde :) :palec:

to není kritika, to je holé konstatování ;)

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
28.4.12 16:33
@sterezie píše:
to není kritika, to je holé konstatování ;)

vidiš,všichni tady konstatují.Takže bud v klidu a neřeš to,jo? ;)

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
28.4.12 16:48
@Breuovi píše:
Hmm budu o tom přemýšlet :) Ale jak vidím tak ty neodpovídáš na to co se zakladatelka ptala. :)

Ano, neodpovidam, jelikoz se na studium teprve chystam a chtela jsem se neco dozvedet. Coz mi ovsem komplikuji tvoje prispevky, ktere jsou naprosto mimo tema. Takze jsem te jen chtela upozornit, ze tu jsi tak trochu mimo misu.

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
28.4.12 16:50
@Scarlett2011 píše:
Ano, neodpovidam, jelikoz se na studium teprve chystam a chtela jsem se neco dozvedet. Coz mi ovsem komplikuji tvoje prispevky, ktere jsou naprosto mimo tema. Takze jsem te jen chtela upozornit, ze tu jsi tak trochu mimo misu.

Ještě něco? :)

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
28.4.12 16:52
@Breuovi píše:
Ještě něco? :)

Ne, dekuji, jiny problem nemam.

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
28.4.12 16:53
@Scarlett2011 píše:
Ne, dekuji, jiny problem nemam.
:lol:
  • Citovat
  • Upravit
1801
28.4.12 17:56

Breuovi No a? Pokud to tak chci a jsem si vědomá všech výhod i nevýhod, proč by mi pak to ohlížení se mělo vadit? To opravdu nebude. Kdyby mi to vadit mělo, nešla bych do toho.
Asi to bylo myšlené obecně - ale v mém konkrétním případě zas tak mladá nejsem a že by dítě u nás trpělo nedostatkem peněz fakt nehrozí :mrgreen: Neříkám, že jsme pracháči, ale na slušný život nám to stačí. A navíc díky škole pak rozhodně budu mít lepší uplatnění a až prcek odroste, určitě se to pak na mzdě vyplatí.
dlacatko To mě mrzí, že těhu snášíš tak špatně, snad se to brzy zlomí a bude lépe. V kolikátém týdnu jsi a kdy jdeš na tu krev, že by ti to zjistili? Uvidíš, ale snad to zvládneš a individuál by ti dát měli, dávají ho na většině škol. Kdy si o něj chceš žádat? Já váhám, jestli ještě teď (v předstihu) nebo jestli počkat až těsně před začátek zimního semestru, kdyby to náhodou ještě dopadlo špatně…No a kdyžtak na rok přerušit není nic špatného :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
28.4.12 17:59

@bisonka no tak to určitě budeš mít lepší uplatnění,vyplatí s tím souhlasím.Mám to i zažité,pracovala jsem při VŠ. :)

• Citovat
  • Upravit
1801
28.4.12 18:08

Breuovi Jen uznávám, že mi bude chybět dostatečná (nějakou mám) praxe v tomhle oboru, ale aspoň už pak nebudu muset přerušovat kariéru kvůli mateřský. Tak to má svý výhody i nevýhody. Jinak jsem si vyzkoušela u VŠ brigády a půl roku i práci na plný úvazek, pak rok jen práci bez školy, pak zase VŠ s brigádáma a teď už jen VŠ bez brigád :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
28.4.12 18:12
@bisonka píše:
Breuovi Jen uznávám, že mi bude chybět dostatečná (nějakou mám) praxe v tomhle oboru, ale aspoň už pak nebudu muset přerušovat kariéru kvůli mateřský. Tak to má svý výhody i nevýhody. Jinak jsem si vyzkoušela u VŠ brigády a půl roku i práci na plný úvazek, pak rok jen práci bez školy, pak zase VŠ s brigádáma a teď už jen VŠ bez brigád :mrgreen:

jo VŠ bez brigád,ale na mateřské,takže jako kdyby taková brigáda :) nebot máš při VŠ závazek.Ale tím nechci říct at při mateřské nestuduješ.To je tvá věc,tvůj život.Já si svůj názor napíšu,ale je na každém jak se sám rozhodne.Názory nevnucuju,jak si někteří myslí.

• Citovat
  • Upravit
1801
28.4.12 18:18

Breuovi Každá jsme jiná, každá máme jiné podmínky, jiné zázemí, jinou školu, jiné zdravotní podmínky, jiné touhy, sny, priority…a každému tak vyhovuje něco jiného no a mě zrovna VŠ s mimi :-) Mám naprosto srovnané priority, mimčo je pro mně obrovský dar a zázrak, takže škola kdyžtak půjde bez mrknutí oka stranou. Ta se dá dodělat vždy, mimčo bych mít jindy téměř jistě nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze