Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lemo, no, letos mi to přijde, že je toho zas víc… asi si myslí, jak jsme již chytřejší, výkonnější či co… brrr…
V prváku to šlo… v druháku nás „vomejvali“.. najednou dva-tři úkoly do jednoho předmětu… Tak letos např. do Kapitálových trhů máme 4 úkoly, z toho dva budou s výpočty (jestli nakupvoat či ne na burze a správně to spočítat apod.. = nejdří ve našrotit asi 200 stran…)
Do Marketingu máme 3 úkoly.. tam musíme zas vymýšlet strategie apod. navrhovat zlepšení.. jako bychom už byli nějací mistři v marketingu, když přetem těch asi taky 200 stran…
No.. Evropská integrace.. tam se zas učitelka bude vozit na letopočtech, jménech… složení orgánů EU.. taky prima… Fakt si nejsem s to pamatovat všechny eurokomisaře apod… Noo… slušná depka ![]()
Do 24.11. mám odevzdat 7 KÚ… a další 2 do Vánoc + ještě 3 předměty teprve budou vstupní tutoriály, tak tam nám asi také něco dají.. ach jo..
Ale co, loni ta depka na začátku byla stejná.. pak se to nějak rozjede.. něco člověk odevzdá, oni uznají… tak něco ubude… prima to bude v lednu a únoru, to už pojedou zkoušky… 4.1. mám mít dva předtermíny, ale možná se z jednoho odhlásím, uvidím, jak přes Vánoce půjde učení… a zbylé KÚ…
MajklaM - a jak vypadá výuka u vás? Jsi z jiného oboru, tak nám ten systém u vás (počet předmětů, úkoly, praxi) představ… Třeba budu další školu dělat PA, jestli to bude znít zajímavě
Ta moje škola fakt zajímavá už není… ![]()
Krisulko - tak co? Ještě jsi 2 v 1?
E.
Týjo, tady je mrtvoooo, to se to tu bude asi zase víc slézat až kolem zkoušek, co? ![]()
Já tedy hlásím splněny dva kor. úkoly do Kapitálových trhů, napsaný jeden do Ekonom.veř.sektoru a jeden do Marketingu…
Tak aspoň něco ubylo.. sice je nemám odevzdané a schválené, ale snad to projde…
E.
Dobré ránko!!!
Může se k vám přidat ještě jedna studující maminka???? Jsem spolu s Krisulkou v listopadčátkách a teprve teď jsem si všimla tady vás! Studuju kombinovaně psychologii na FF v Olmiku a 22. listopadu čekáme malého. Tak toť zatím vše.
![]()
Vítej mezi námi, Petule,
to víš, že každá další duše dobrá.
Je to tu zatím značně umrtvené, ale ono se to rozjede… Loni ve zkouškovém a ke konci jsme tu dost živě diskutovaly a podporovaly se v nervech před zkouškami apod..
Nyní má zatím člověk jen úkoly, úkoly.. nervy jsou zatím v klidu ![]()
A kolikátý rok studuješ? Psychologie, to jsi dobrá
Myslela jsem, že takový obor dálkově nejde
Máte i grafologii či něco takového? ![]()
Jo a co Krisulka? Nepíše, už by měla být po porodu, ne? Stále čekám, jak to dopadne s tím jejím jménem pro synka.. Jak nebyli s to se s manžou domluvit ![]()
E.
Tak teď jsem zalistovala zpět a v metříku Krisulky vidím TP 30.10., tak jestli se nepředběhla, tak ještě není jasné, jak to s tím jménem dopadlo ![]()
E.
Ahoooooj ![]()
nene, jeste nerodim, jen vas zanedbavam
i kdyz pomalu uz bych to brala… na druhou stranu jeste narychlovku dodelavam ruzne seminarky, abych pak mela pokoj, cili vlastne cim pozdej, tim lip ![]()
jinac, co se tyce jmena - kuk na metrik
jarda to projel ![]()
Petule, nazdar ![]()
Efi, LeMo, a vsici dalsi, preji pevne nervy a rychle nabuzeni do tohoto podzimniho skolniho hnusu! ![]()
Díky za přivítání ![]()
Tak já studuju druhý rok…dálkově to jde, ale je to spíše samostudium…to asi znáte, že? Jinak grafologie je samostatný obor, takže u nás není.
No…já budu tu podporu potřebovat podporu už ve čtvrtek…jdu na dvě zkoušky. Alespoň ve zkouškovém nebudu tak stresovaná!
Krisulko - supeeeeeeer
, gratuluji k nejardovskému jménu
A naprosto chápu, že na porod nespěcháš, když se nenudíš ![]()
Petule - tý jo, my ještě neměli tutoriál na 3 předměty a ty už jdeš na předtermíny??
Asi kvůli těhu, co?
My budeme mít možnost předtermínu až tuším při poslední výuce = 4.1… takhle dopředu bych šla taky moc ráda na něco… Nejlepší by to bylo každé 3 týdny jednu zkoušku, to by se připravovalo
![]()
Tak držím palce, ať to uděláš napoprvé.. z čeho to tedy budeš mít?
LeMo - gdy frčíč nach tu Anglii?? ![]()
E.
Jo a Petule, ty nemáš v metříku jméno.. takže nevíš, netušíš, co to bude? A jména máte připravená?
Kristián od Krisulky je moc prima jméno, i když u mého manži bych jej neprotlačila ![]()
E.
Tak včera jsem byla na KO…u nás to vypadá, že si pěkně počkám až do termínu
a já se těšila, že se malý nechá přemluvit o něco dřív ![]()
No, bude to klučina…to je jisté. Se jménem jsme měli trochu problém, ale poslední verze zní MAX…už jsem to jednou měla, ale manžel pak couvl, tak abych to pořád neměnila, už to tam nedávám…ale já myslím, že to vyjde s tím Maxem
![]()
Jo a jdu na Vývojovou psychologii a Pedagogickou psychologii. Je to docela komické, protože má první výšku pajdu…ale oni nám moc předměty nechtějí uznávat…tak musím hodně předmětů absovovat znovu
..ale zase se neučím nic neznámého…takže zatím to docela jde.
No a na předtermín jdu ještě s jednou kolegyňkou…ta má termín stejně jako já…takže se tam vyvalí dvě maminy a já doufám, že nás nebudou moc trápit…abychom tak neporodily
![]()
Petule,
tak Maxík je moc hezké jméno
Škoda, že mám manžu ve jménech tak konzervativního.. z něj nějaké zajímavé „nevytluču“…
Nyní když volám na dceru, tak je minimálně ještě jedna holčička stejného jména poblíž… Kdybychom měli kluka, tak jsem schopná mu dát klidně jméno typu Teodor, Viktorín apod… ale manžu by odvezli ![]()
Tak předměty mi vůůůbec nic neříkají
Jsi dobrá, že děláš druhou vejšku… vyloženě nevíš co dělat, viď?
![]()
Tak držím palce, ať jsou ty čtvrteční zkoušky v klidu!
E.
Efino…díky za podporu, asi ji budu potřebovat
A máš pravdu…jsem zřejmě studijní typ
![]()
Jo a Theodora jsem měla taky jako favorita, ale manžel se nedal…tak jsem ráda za Maxe ![]()
Ahoj studentky - tehule, jestli muzu, tak se taky rada pridam. Termin porodu mam v dubnu a jsem ve tretaku na vysce, tedy me ceka bakarka a statnice, tak jsem zvedava, jak to vsechno dohromady s prckem dopadne ![]()
Tak hlásím…zkoušky úspěšně za mnou a teď už se můžu soustředit jenom na malého!!!!!
Alespoň na chvíli. I když jsme se včera docela dobře domluvili s pár učitelama a možná budeme zkoušky dělat postupně, aby nám to vyhovovalo! Tak alespoň něco!!!!
Evelíno…vítej ![]()
Nazdar vecne studentky
![]()
Petule, maxi gratulace!
(i kdyz to bylo jasny, pilnacko
)
Evelino, vitej! odkud jsi, co studujes,.............???? cekame vycerpavajici informace ![]()
No a co ostatni? Efi, Lemo, jak se vam vede v tento hnusny podzimni cas??