Studující maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6429
12.12.07 17:32

LeMo,

Tak jak to dnes šlo? Kdy budeš vědět výsledek dnešní zkoušky? Dej pak vědět! :-)

Tý jo, 5 dní na statistiku! 8O 8O

Moc díky za ta skripta!!! V LS určo pomohou! Jak jsem tak předběžně koukala, tak přijímačky na magisterský bych dělala z bloku „Ekonomika a management“ a „Základy podnikání“.. no a jelikož naše škola má přijímačky z pravděpodobnosti, statistiky, mikro a makroekonomie, tak je vidět, že podnikání zanedbáváme… ale zas u nás nebudou studovat ti, co zas neradi matiku :lol: a taky dál drtí to účto.. :roll:

Chystám se nějak po zkouškovém poinformovat, co do toho bloku „Základy podnikání“ vlastně patří, jestli mají nějaké vzorové testy.. nějaké opory… ak až budu mít víc jasno, co mi chybí v naší skladbě předmětů, tak to tu zas nadhodím.. a třeba mi něco dopošleš.. zatím to správní právo stačí :D

Jéé, co já bych dala za babičku, co je blízko a je celá nadupaná hlídat :-)
Fakt to máš zatím prima! Snad nadšení babičky nepoleví v období vzdoru :wink: :wink:

Jinak neříkej, že nebudeš studovat.. jedno dítko ve školce, druhé doma… = tak to bude jako když máš nyní Adámka… třeba tě to chytne… až uvidíš, že máš dobrý průměr.. a lidi s horší hlavou dodělají jen 2 roky a budou machrovat :twisted: :twisted: Uvidíš, jak tě ten život semele :-) Já jsem nyní z toho studia děěěsně otrávená, ale když si rok odpočnu.. tak na další mateřské už by se ty dva další roky snad daly.. hlavně aby si dal člověk pauzu a dělal lepší obor.. to stávající zaměření mne fakt prudí…

Tak zatím, musím jít dělat večeři,

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
12.12.07 18:41

LeMo,

dotaz na zkoušku bude platit až zítra.. až nyní při vaření mi došlo, že je středa.. a ne čtvrtek… :oops: 8O

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
12.12.07 19:05

Efi: tak zmena, manza mel vsechny skripta ulozeny v praci, protoze mi je tam tiskne, takze mam:
mikroekonomie, makroekonomie, zaklady prava, obchodni pravo, sociologie, zaklady filozofie, psychologie pro ekonomy, matika 1 a 2, nauka o podniku 1 a 2, financni ucetnictvi 1, financni matika, marketing, marketing v EU, Statistika, etika podnikani. Takze kdyby jsi o neco mela zajem, muzu poslat, ale taky mame hodne predmety na pocitani.
Jinak nevim jestli myslis, ze tech pet dni je malo? Nedes me :cry: :cry: Ja mam teda vyhodu, ze muzu mit na zkousce skripta, takze mam pet dni na to se v tom zorientovat, pochopit to a tak…navic manza rika, ze ta statistika je trivialni, tak mu budu verit a kdyztak me to nauci :lol:
Se zkouskou v pohode, trosku jsem se puvodne lekla, jestli jsem neco neprosvihla :lol: :lol:
Ja si fakt myslim, ze studovat nepudu, chtela bych se uz vzdelavat spis praxi nez studiem…i kdyz po mature jsem taky rikala, ze vejska nikdy :lol: :lol: Ja prave bych chtela mit konecne klid, malej se narodil a ja sla za 14 dni poprve do skoly, chtela bych to jemu i manzovi a vubec nam vsem jednou vynahradit…
Jj, tchyne je super, ja myslim ze ji to nepusti, ma moc rada deti a zivot ji bohuzel nadelil jenom jedno…navic si zazila i hodne krusny chvile, kdyz byl adula malinkatej a rval a rval a rval…kolikrat byla hodne znicena, kdyz musela hlidat, ale vydrzela 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
12.12.07 21:23

LeMo, super, ten výčet předmětů využiji, až se dozvím něco víc.. přijde mi najednou divné, že by v oboru Hospodářská politika a správa šlo studovat podobor Podnikání a administrativa.. proto mají přijímačky zaměřené na to podnikání + ekonomiku a management…
U vás je to klasika jako u nás.. účto, statistika apod… tam lze pak v bloku volitelných předmětů zvolit také sestavu předmětů zaměřených na účto, statistiku, evropskou integraci či management… ráda bych tu evropskou integraci… a v základních předmětech jsou všelijaké věci odpovídající tomu podoboru.. no nic.. po zkouškovém zavolám na jejich studijní a poptám se.. že jsem odjinud.. a jaké jsou možnosti… a za rok bych zkusila přijímačky… po roce pauzy.. ale tak si tak říkám, že jak si zvyknu na pohodičku, že už znovu asi nenaskočím :-)
Donedávna jsem rezolutně hlásila, že dál už ne.. jenže to jsem věděla, co by mne čekalo u nás za další předměty…
Také jsem hlásila, že si chci druhou mateřskou „užít“… věnovat se jen dětem.. jenže.. obávám se, že mne to 3 -4 roky bavit nebude… tak si tak říkám, že kdyby klaplo to přesměrování jinam… tak že bych tomu ty dva roky dala.. i tak bude dost času kolem na „užívání si jen dětí“…
Mně škola sice stresuje, dává mi ale tu možnost úniku ze stereotypu, který mi dávala práce z domova.. leč když skončila, tak aspoň ta škola mi dává jiný prostor.. jiné problémy.. jiné lidi kolem sebe…

Jinak dnes jsem měla den blbec 8O - při vaření jsem nejprve maso trochu víc podlila, než jsem chtěla, což se hned projeví v chuti šťávy, která se vydusí či nevydusí.. tak jsem to zachránila kyselými okurkami a změnila to na znojemskou :wink:
Když to bylo hotovo, tak jsem to chtěla dát hned zchladit do ledové vody.. leč jsem nějak zapomněla rukavici, tak jsem to upustila a kus se toho do ledové vody vylil… a kus ledové mi nateklo z kohoutky do kastrolu (souběžně jsem to tam chtěla vrazit a donapustit dle váhy kastrolu).. mno.. takže kastrol zpět do trouby, aby se ta nová voda taky převařila… ruka docela dobrý.. vztekala jsem se hezky… o pár minut později dávám prášek do myčky, akorát jsem začala zavírat dvířka a zapomněla tam ten prášek zacvaknout = vysypal se do myčky… místo aby čekal na minutu M, až si to sama pračka vycvakne a prášek bude chtít… snad se mi to ještě nestalo… a s tím kastrolem taky ne.. tak mám nějak mozek unavený, na dovolené, ale evidentně vládnu psát místo učení :wink: :roll: Tak já jdu zase na rozpočtové určení daní.. pořád se mi pletou období, kdy kdo která procenta výnosu daně dostával v roce X, co v roce Y… víc toho asi neudělám, zbylé kapitoly budu muset doprojet zítra a v pátek pánhůb se mnou 8O
Tak zatím!
E.
PS: Až budeš někdy otrávená učením, písni víc dojmů z té Anglie, jak to tam bral malý, když na něj mluvili cizí lidé.. jestli se tvá slovní zásoba rozšřila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
12.12.07 21:24

Jo a jinak tchyně vypadá fakt jako skvělá ženská, co nečeká, že dítě bude jen líbezné a rozkošné a při prvních problémech bude dělat nechápavý obličej, co to jako má být, že její syn takový nikdy nebyl :wink: :D
Tak to k tchánovcům fakt gratuluji!!

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
13.12.07 09:19

Efi: jasne, mame to ted v pc na disku, takze jak budes neco potrebovat, tak rekni. Taky si myslim, ze mi to dalsich sest let nevydrzi, venovat se jen detem, ale prave bych chtela zkusit treba internetovy obchod nebo neco takovyho. Ja mam hlavne problem, ze na masarycce je po trech letech statni zkouska z jazyka, ok, nejsem nadsena, ale snad tu anglinu nejak dozenu. Jenomze na inzenyrskym by to znamenalo DALSI zkousku z jineho jazyka a ten proste nemam. Nejaky zaklady z nemciny, ale uz nic nevim a fakt jsou to jen zaklady. Takze me od dalsiho studia odrazuje i tato skutecnost. Jeste je t moznost dostudovat na zemedelce (lehci skola), jenomze nevim, to by mi slo fakt jen o titul (znalosti srovnatelny jako na bakalari na masarycce)…Tak nevim, jestli by mi to za to stalo a navic nemam jistotu, ze tam ten druhy jazyk taky neni, ale myslim ze ne…
Ja uz na sobe pozoruju ted, kdyz skonci zkouskovy, tak si chvili uzivam volna a potom se zacinam nudit…je to hrozny s miminkem a nudit se :oops: ale proste jsem zvykla na frmol, nestihacku, neustaly organizovani, planovani…taky jsem rada, ze se potkam s jinymi lidmi, s jinymi problemy nez plinky, jidlo, zuby :lol: :lol:
Den blbec nezavidim, taky se mi nekdy zadari 8) Tak doufam, ze ne dnes :) Uz mam zase nervicky na pochodu, snad to dam :roll: Jeste jdu s malym na ockovani, na ktery byvaji velky reakce, tak jsem zvedava :cry: No a tak jsem se rano odreagovala uklidem, tak snad to pomuze, za chvili frcim do Brna s malym k te doktorce, pak k nasim na navstevu vylicit zazitky z Anglie.....a vecer na tu hnusnou zkousku :twisted:
No a Anglie: tak z reci jsem jako vzdy zklamana, netusila jsem, ze jsem na tom tak spatne, nedokazu ze sebe vypravit kloudnou vetu :twisted: Takze od jara musim zacit chodit do kurzu na anglinu, abych to v tom dalsim podzimnim semestru dala :roll: Adamkovi vubec nevadilo, ze jim nerozumi, vsichni z nej byli u vytrzeni, on strasne vyzaduje pozornost, takze byl ve svym zivlu, na vsechny se krenil.....naucil se rikat bye bye :roll: Ohledne sve anglictiny jsem zacala i neco rozumet, ale prave slovni zasoba silene mala…musim to dostudovat, mam fakt mezery. Pet let jsem to nepouzila a zanechalo to otresny nasledky. Az pojedu v lednu, tak misto skript (doufam, ze budu mit po zkouskach) si povezu anglinu pro samouky co mam jeste ze stredni a budu studovat slovicka, casy proste vse od zacatku…snad to pude rychle, kdyz uz to v te hlave jednou bylo. Az se do toho znovu trochu dostanu, tak teprve potom muzu zacit s ekonomickou anglictinou :roll: :roll: No hruza a des :?
Jo a tchyne: ma sve mouchy jako vsichni, ale rekla bych ze se diky Adulovi hodne zmenila. Bala jsem se ze bude ignorovat co reknu, ze se bude delat, tezko bych to uhlidala kdyz ji ho musim davat casto na hlidani…ale je skvela, vse co reknu dodrzi…mam spis problemy s babickou co tu s nami bydli…porad si dela co chce, uci ho co nechceme a tak…(jako mlatit s vecima, kricet) - nevim kde na to chodi, vychovala tri deti a jestli je to taky ucila, tak potes koste…takze ji ho nerada nechavam, uz se nemuzu dockat az pudem nahoru a budu mit od ni aspon trochu pokoj 8) Tak jsem si ulevila a valim se nachystat, tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
13.12.07 13:03

Ahojky,

s anglinou bych na tom byla jako ty :twisted: Ještě že ta anglina byla u nás písemná.. takže tu ekonomiku šlo.. je to hodně o frázích, slovních spojeních a to jsem měla docela natrénované z mailů se zahraničními partnery… Ale v reálu bych se nedomluvila s rodilým Angličanem ani o tom, kde je záchod 8O

Tak držím palce, ať to dááááááááš :pankac:
Tak já zas :-) na ty finance…

E.

PS: Ta jiná škola by u nás byla taky zemědělka, ale zaměření na evropskou integraci mi přijde zajímavé.. či ten marketing, rozhodně víc, než ta statistika, takže by nešlo jen o titul, ale abych se dozvěděla i něco, co mi k něčemu může být… jestli by to někdo bral, že to je lehčí škola bym i bylo fuk, protože já se statistikou živit nehodlám, tak v tom nebudu hrotit inženýrské studium, že…
Jestli mne do doby druhé mateřské napadne něco jiného, tak se vrhnu také na něco jiného, méně stresujícího.. jsme v tomto stejné, máme rády frmol, vytíženost, vždy se mi v práci dělalo dobře pod tlakem.. ne když to člověk pronudil.. ale všeho s mírou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
13.12.07 19:01

Tak držím palce, jsem zvědavá, jak u toho udělám tu opožděnou večeři :wink: :lol: :lol:

Zkrátka myslím na to, jak je ti nyní asi nervově lehce zle od žaludku a že zítra si zažiji to samé… :evil:

Tak ať nám ty nervy stojí za to :roll: a nejdem na opravný… :twisted:

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
13.12.07 20:34

Ahojky, diky ze jsi na me myslela, v podstate vubec netusim jak jsem na tom. Moc dobry pocit nemam, ale to je zase dobre, vdycky mam dobrej pocit a pak sem zklamana. Ale pro jistotu si naplanuju opravnej, ja proste nesnasim pravo :twisted: :twisted: A to mam pristi semestr hned dve :twisted: Jeste jednou diky a zitra ve dve ti to vratim :lol: :lol: Tak at to vyjde :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
14.12.07 08:30

No tak snad to správní klapne,,, A kdy budes mit vysledky?

Ja dnes zkusim ukecat ucitelku, jestli bude jiz dnes zacinat neco opravovat, jestli by mne neopravila, ze bych par hodin pockala… nahanet ji pak nekdy kvůli zapsání do indexu = ztráta času, peněz, shánění hlídání… U pár zkoušek už to tak klaplo, otázka je, jaké bude mít učitelka na dnes plájny (jestli nebude mít další zkoušky v jiných předmětech a tak…). Jsem vždy ráda, kdy to klapne, že člověk nemusí čekat na ortel a stále kontrolovat web, jestli už tam hodili známky… :roll:

Tak zatím!

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
14.12.07 15:54

Ahoj, tak co???? Jaky mas pocity? Palce jsme poctive drzeli :lol: :lol: Ja budu vedet vysledky do tydne :roll: :roll: Takze blby, cekat tak dlouho. Snad ti to vyjde a dneska se to uz dozvis :wink:
Jinak mame za sebou dve nejhorsi noci, od te doby co je Adula na svete. Ma nejakou rymu, nevim jestli je to tim, ale dve noci v kuse prorval, kdyz usnul, tak strasne soplil, no hruza. Vcera jsem furt v noci chovala, pak bud z nervu nebo nevim jsem zvracela a prujmovala celou noc. Takze dnesni den,kdy mam opakovat tri predmety stoji fakt za to :twisted: :twisted: Jeste navic Adulovi stoupa teplota, je silene protivnej......uz at je nedele odpoledne, at mam aspon na chvili pokoj od skoly :roll:
Pak urcite napis, jak jsi dopadla, zatim padam.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
14.12.07 21:05

Ahojky,

díky za podporu, pomohla, MÁM TO!!!! Jenže se to dopsalo v půl třetí, do půl páté se čekalo na opravu.. po 19h jsem teprve dorazila domů a nyní bacila dítě do postýlky = můžu zasednout ke compu :-)

Jinak s těmi vašimi nocmi, snad to nebude něco vážného… rýma a teplota může být prý i ze zubů.. dcera zvládala všechny zuby dobře, jen poslední, pětky, měla s horečkami.. ale to nebude váš případ… viroz lítá všude kolem, že to holt přišlo asi i na pana cestovalatele juniora :cry:
To zvracení a průjem -. klidně nervy v kombinaci s jídlem.. já když „prasím“, tak bych nebyla daleka takových projevů, když je strava OK, tak i ta střeva víc vydrží…
Tak na tebe myslím, jak toho máš děsně moc.. já to budu mít blbé 4. a 7.1… protože oba předměty jsou fakt těžké… a opravdu si budu muset kazit i dny mezi svátky, silvestra… no, uvidíme.. opravné jsou, ale nechceme je, že? vždyť tam už si člověk termín nevybírá, většinou je ještě něco kolem… čeká mne ještě 5 zkoušek těžkých + jedna pohodová.. no, začátek ledna mne taky pěkně bude testovat tělesné funkce… :evil:

Jinak co malej? Jaké udělal pokroky od minulého semestru, kdy jsi mi o něm víc psala? Je to půl roku… :-) Tak mi ho představ :wink: Ale až klidně po těch stresech kolem 3 předmětů!!!!

Tak zatím a díky za podporu!

E.

Btw. Dnes při tom rozdání jsem zjistila, že mi strhli 8 bodů.. ale 50 bodů mínus 8 že není 35 8O … tak jsem to reklamovala, u jedné otázky mi zapomněli započít komplet správnou odpověď čítající 6b = rázem jiná známka… no a pak věř těm známkám přes net.. nejlepší je fakt tu písemku vidět.. opravují to jen lidi.. přehlédnou, zapomenou, přepočítají se… takže by bylo fajn vždy vidět písemku,když člověk neudělá zkoušku, jenže být kvůli tomu 6h na cestách, aby se zjistilo, že měli pravdu, to člověk neudělá… takle to bylo super, že se mohlo počkat… a reklamovat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
15.12.07 08:44

Ahojky, tak to moc moc gratulujeme :! :lol: :lol:
No ja to asi taky mam, jeste nemam znamku, ale v poznamkovym bloku se mi objevilo z prava 35 bodu, davaji to do nejake ctecky a ta to precte a rovnou napise, takze znamku budu mit az za tyden, ale uz vim body :lol: :lol: Melo by to byt na B, tak jsem stastna jak blecha, fakt sem si vubec nebyla jista.
S nemocema, uz to chytame vsici od malyho, nastesti trosku uz umi smrkat, tak porad smrkame, protoze tahani soplu je za trest, rve u toho jako tur :roll: Jinak zuby to urco nebudou, protoze my zuby nezvladame moc dobre, vzdy horecky a prujem, takze to uz poznam :? Asi je opravdu jen nachcipany, je fakt, ze v Anglii bylo mnohem tepleji, tak asi to zpusobil ten skok…
Ja jsem to mela urco z nervu, je to dost narocny celou noc chovat a vedet, co me pres den ceka prace, nervozita prevladla a kdyz uz jsem mohla konecne spat, tak jsem to travila na zachode…ale uz je to dobry, tak snad (klep klep)..z jidla jsem nic spatnyho nemela, spis nepravidelnost stravy, ale nic spatnyho jsem nesnedla…
Dekuju, ja uz si to snazim tak nepripoustet, proste ted mam frmol, pak se budu v lednu uz flakat (snad), mezi svatky se budu ucit v podstate na jeden predmet, takze by to melo byt v pohode. Jenom ted nemam nejak naladu na vanoce, organizovat silvestra a tak, porad jenom premyslim nad tou skolou, co jeste udelat, takze pak budu o vanocich nadavat, ze na silvestra budeme sedet sami doma, ale proste na to ted nemam :oops:
Jo a malej? No pokroky, lita jak drak, absolutne neposloucha, myslim, ze je to nase nejhorsi obdobi, co zatim ma. Vsechny veci me vyhazuje, vsechno uklizi (ale naopak, ze je to po celym byte rozhazeny). Je to samozrejme zlaticko, ale nedokazu ho naucit poslouchat a tak si dela co chce, ale kdyz ma naladu, tak poslechne na slovo. No jo mava s nama :roll: Konecne mu narostli nejaky vlasky (doted mel skoro holou hlavicku), neskutecne se rojedl, takze jsem zvedava, kolik bude na prohlidce vazit…pupek ma jak somalsky miminko :) Moc toho nenamluvi, ale to asi kluci nikdy, uci se teda hrozne rychle, uz i ukaze kdyz se zeptam, doted to delal jen kdyz se jemu chtelo …dosahne uz uplne vsude, otevira si sam dvere…mame veselo :lol: :lol: Ale jsem stastna, ze je jakej je, sam si vyhraje, rad se pomazli, i kdyz je uminenej, aspon se ve svete neztrati :P A co vy s malou? Uz je to lepsi?
To s tema bodama je drsny, ja to mam teda do skoly kousek, ale nikdy me nenapadlo, ze by to mohli blbe pocitat. I kdyz je fakt, ze u nas to dela pocitac, tak snad?? No hlavne ze to mam zeleny 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
15.12.07 19:54

Ahojky, tak z prava uz mam znamku, mam za B :-) No a dnesni ranni marketing opravila hned, protoze nas tam bylo jen sedm, takze to mam C. Tak super, tu nauku moc nevim, byly tam docela tezky otazky,ale snad to na to Ecko bude. No ze zitrejsiho ucta mam docela strach, preci jenom uz je to o necem jinym........Chjo at uz je to vsechno za nama a mame zase na chvili pokoj 8) 8)
Jo a boli me docela fest v krku :roll: :roll: Adula zadna zmena, jenom trochu vic kasle, pockam par dni, jestli mu mucosolvan nepomuze, tak povalime k doktorce :? Snad to dobre dopadne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
15.12.07 22:40

Ahojky,

no vidíš, jaká jsi hvězda!!! Tolik zkoušek za sebou, fakt klobou dolů!

Já bych potřebovala ťak 2 týdny mezi zkouškami, abych měla pocit, že to dám… a někdy i víc…

Moc nechápu, jak všechny zkoušky může „opravovat“ počítač, copak vy nepíšete otevřené odpovědi? teorii? výběr z abcd apod. je vždy velmi jednoduchý, protože správnou odpověď člověk ve skriptech četl a ona mu nějak snadněji vypluje,když ji vidí mezi blbinami… i mezi chytáky… ale ty otázky, kdy se musíme rozepsat, nemáme žádnou „nápovědu“, to je ten největší strašák… a taky nechápu, jak by takový test mohl být zpracován digitálně :-) Tak mi to nějak vysvětli, jaké typy testů tedy máte.. 8O :?:

Malej je šikula!" Sranda je, že jsem si už několikrát říkala, že jsme měli snad už to nejhorší období za sebou.. a stále v to doufám, že nic horšího už nebude… sle spíš si říkám, že si člověk prostě na to musí zvyknout.. že se možná nemění tolik ty děti, jako my :wink: Prostě to roztomilé batole, které si člověk ještě dokázal ohlídat se najednou tak mění… až člověk nestíhá, co oni už vymyslí, dovedou.. jak vzdorují, projevují emoce, jak jsou vytrvalí… Docela mi pomohlo koukat na ty projevy dcery v pozitivním světle.. přečetla jsem si to v jedné knížce a fakt je, že když i o určitých projevech dítěte, které tě uvádějí v zoufalství a v zuřivost, začneš smýšlet jako o něčem, co je dobré do budoucna v tom či onom, že se člověk s tím lépe vyrovná…
Hůře je člověk trpělivý s dítětem otravným, tvrdohlavým, vzdorovitým… ale snadnější je to s dítětem vytrvalým, cílevědomým, emocionálním :-)
Zní to nyní fakt srandovně, i jak to čtu.. ale když dcera má vizi a jde si za ní, tak ji vlastně musím i obdivovat, jak ví co chce, takže je fakt vytrvalá a jde si za svým cílem, hlava nehlava… byť člověk hranice musí nastavit a je to i o křiku, tak prostě smýšlet tak, že jí to k něčemu bude, fakt pomáhá.. nevím jak to lépe popsat…
Tak je prima, jak synka bereš takového, jaký je… a užíváš si jeho proměny.. byť je to nyní pro vás těžké období…
Doufám, že o sobě někdy nepochybuješ, že kdyby jsi nedělala školu, choval by se jinak… protože já si naopak kolikrát říkám, že kdybych nedělala školu, tak bych byla víc na nervy, protože bych už ten únik neměla nikdy, takto si ve škole odpočinu :-)

Tak zatím ahojky a držím palce na to účto!!!!

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová