Stydím se za situaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
826
22.1.19 07:55
@atominnka píše:
@Anna766 kouki na https://www.emimino.cz/…-tak-319866/ ;) zu jsem zakládala já, jen pár věcí jsem pozměnila, věk dětí a muj, ale ted už jsem rozvedená, takže neřeším, že by mě někdo poznal

opravdu výživná diskuze, mohl ho ten soudce na těch dávkách víc podojit ať se vzpamatuje. Rodiče určitě brzy vychladnou a ještě příjdou s prosíkem.
A doufám, že s kamarádem ti vše klape ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
22.1.19 09:07

@zuracz1 neklape, tak nějak to vyšumělo no :,( no, víc :D celkem mi díví 3/4toho, co mu zbydě po odečtení hypotéky, energií a nákladů na dopravu :D takže :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
22.1.19 09:11
@atominnka píše:
@zuracz1 neklape, tak nějak to vyšumělo no :,( no, víc :D celkem mi díví 3/4toho, co mu zbydě po odečtení hypotéky, energií a nákladů na dopravu :D takže :mrgreen:

To mě mrzí, mno 5/6 by bylo lepší ne? :lol: Jeho boj, nevážil si toho co měl doma tak ať pyká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
22.1.19 09:16
@atominnka píše:
@zuracz1 neklape, tak nějak to vyšumělo no :,( no, víc :D celkem mi díví 3/4toho, co mu zbydě po odečtení hypotéky, energií a nákladů na dopravu :D takže :mrgreen:

Tak jsem dočetla i ten konec a to on se vykašlal i na to nový dítko, když jeho matka bydlí u rodičů a nežijou spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
22.1.19 09:18
@Akinee píše:
Prosím? Hodil se psem, vulgárně jí nadával… a vlastně se pořádně nic nestalo?? Co by měl ještě udělat? Hodit s dítětem?

Přesně to samé mě napadlo taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
22.1.19 09:34

@Anna766 nakonec ne, od Nového roku je tam ona nastěhovaná i s miminem :think: a já doma od dětí neslyším nic než jéééé a teta a miminko, a já chci taky miminko, mami proč nemáme miminko? :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
22.1.19 09:45
@atominnka píše:
@Anna766 nakonec ne, od Nového roku je tam ona nastěhovaná i s miminem :think: a já doma od dětí neslyším nic než jéééé a teta a miminko, a já chci taky miminko, mami proč nemáme miminko? :mrgreen: :lol:

a co jim říkáš?
Já bych jim řekl, že milé děti, kdybych měla malé miminko, tak vy by jste spadly z lopaty :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
22.1.19 09:50
@atominnka píše:
@Anna766 nakonec ne, od Nového roku je tam ona nastěhovaná i s miminem :think: a já doma od dětí neslyším nic než jéééé a teta a miminko, a já chci taky miminko, mami proč nemáme miminko? :mrgreen: :lol:

Tak miminko se vyrobí snadno… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22614
22.1.19 11:59

@Hroznej puberťák no právě - výroba snadná a příjemná , zbytek jsou následky na celý život :D

@zuracz1 no… snažím se to přecházet, to mimino za to nemůže a jsem ráda, že ho berou. a jinak odpovídám, že na miminko bych potřebpvala mít njakýho pána, co mě bude mít rád a bude mít rád je a bude s námi to miminko chtít :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
22.1.19 12:07
@atominnka píše:
@Hroznej puberťák no právě - výroba snadná a příjemná , zbytek jsou následky na celý život :D@zuracz1 no… snažím se to přecházet, to mimino za to nemůže a jsem ráda, že ho berou. a jinak odpovídám, že na miminko bych potřebpvala mít njakýho pána, co mě bude mít rád a bude mít rád je a bude s námi to miminko chtít :zed:

pěkně odpovídáš, jen teda pozor, aby ti ve školce/škole nezačali hledat tatínka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
22.1.19 12:21

@zuracz1 nehledají, malá je salámista a malej tu nikoho nechce :nevim: když tu byl kamarád, malej s tím měl problém. kAMARÁD mě balil a pohladil mě a malý dělal scény. Není na to zvyklý, nikdy neviděl, že by mě někdo pohladil nebo se mě zastal :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
22.1.19 13:10
@atominnka píše:
@zuracz1 nehledají, malá je salámista a malej tu nikoho nechce :nevim: když tu byl kamarád, malej s tím měl problém. kAMARÁD mě balil a pohladil mě a malý dělal scény. Není na to zvyklý, nikdy neviděl, že by mě někdo pohladil nebo se mě zastal :zed:

To by se časem poddalo…

• Citovat
  • Upravit
22614
22.1.19 13:13

@Hroznej puberťák jj to určitě, kdyby on nedal ruce hned pryč :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
22.1.19 13:18
@atominnka píše:
@Hroznej puberťák jj to určitě, kdyby on nedal ruce hned pryč :roll:

Musíš líp vybírat :lol: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
22614
22.1.19 13:31

@Hroznej puberťák když ono to většino není patrný na první pohled, že při prvním náznaku problému se sebere a zdrhne :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí