Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@atominnka píše:
@Hroznej puberťák jj to určitě, kdyby on nedal ruce hned pryč
záleží kde ty ruce dával, ono né všude to je vhodné před dětma ![]()
Ale ne, s dětma je to těžké, ale když má člověk snahu a chuť tak si takového malého človíčka získá
@Akinee píše:
Prosím? Hodil se psem, vulgárně jí nadával… a vlastně se pořádně nic nestalo?? Co by měl ještě udělat? Hodit s dítětem?
Nenapsal jsem, že se nic nestalo. Zbytečně mě napadáš. Napsal jsem, že musel mít nějaký důvod. Důvod není, že hodil se psem. Ale proč s ním hodil, je ten důvod. Musel mít nějaký podnět, který nebyl ani uveden, jen to, že byl opilý. A v opilosti jsou důvody různé, jednou je to jenom rozmar, jindy zase třeba, že měl potřebu a podobně. A tak byl i můj příspěvek myšlen. ![]()
@zuracz1
přesně. když má snahu, chuť a trpělivost, tak věřím, že ano. Alespoň jde vidět, že mu o nás nešlo. Maximálně o mě, ale já nejsem a nebudu sama, že jo ![]()
@atominnka píše:
@zuracz1![]()
přesně. když má snahu, chuť a trpělivost, tak věřím, že ano. Alespoň jde vidět, že mu o nás nešlo. Maximálně o mě, ale já nejsem a nebudu sama, že jo
přesně tak, cca do 15 let budeš mít děti, pak s nástupem jejich puberty budeš ta nejhorší osoba na světě, ale nezoufej, komunita z emimina tu bude pořád pro tebe
![]()
@atominnka píše:
@zuracz1 no, to jsi mě uklidnila, děkuju![]()
nz, když můžu, pomůžu
![]()
@zuracz1 píše:
záleží kde ty ruce dával, ono né všude to je vhodné před dětma
Ale ne, s dětma je to těžké, ale když má člověk snahu a chuť tak si takového malého človíčka získá
S dětma to zas tak těžké není, zvláště takhle malé jsou docela vděčné a chytlavé, stačí vědět jak na ně. Ale připravit je na takovéhle situace je spíš na měsíce, když na to nejsou zvyklé. Prostě člověk musí být pro ně nejdřív součástí smečky.
@Hroznej puberťák to určitě. taly jsem nad tím takhle přemýšlela a vím, že to nebude hned, jen to bude chtít trpělivýho chlapa
taky jsem měl situaci , kdy jsem rodině vše tajil a předstíral , že je vše OK , ale člověk se může přetvařovat jak chce , ale naše tělo , úsměvy , chvilky náladovosti hodně prozradí aniž by jsme to chtěli. na mě to bylo vidět , ikdyž jsem házel pohodové úsměvy o sto šest. Rodina , podle mého to tuší a záleží na tobě kdy s tím vylezeš ven . určitě ti rodina pomůže .
Znám lidi co takhle žijí s tím , že to je normální , když se chlap chová k ženě hnusně a obráceně , a aby to nestačilo občas tím zdůvodnují i nevěry .
Ani netušíte jak mě to štve a u jedné i hrozně mrzí .