Stydím se za situaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
826
22.1.19 18:10
@atominnka píše:
@Hroznej puberťák jj to určitě, kdyby on nedal ruce hned pryč :roll:

záleží kde ty ruce dával, ono né všude to je vhodné před dětma :lol:
Ale ne, s dětma je to těžké, ale když má člověk snahu a chuť tak si takového malého človíčka získá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
22.1.19 18:16
@Akinee píše:
Prosím? Hodil se psem, vulgárně jí nadával… a vlastně se pořádně nic nestalo?? Co by měl ještě udělat? Hodit s dítětem?

Nenapsal jsem, že se nic nestalo. Zbytečně mě napadáš. Napsal jsem, že musel mít nějaký důvod. Důvod není, že hodil se psem. Ale proč s ním hodil, je ten důvod. Musel mít nějaký podnět, který nebyl ani uveden, jen to, že byl opilý. A v opilosti jsou důvody různé, jednou je to jenom rozmar, jindy zase třeba, že měl potřebu a podobně. A tak byl i můj příspěvek myšlen. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
22.1.19 18:18

@zuracz1 :lol: :mrgreen: přesně. když má snahu, chuť a trpělivost, tak věřím, že ano. Alespoň jde vidět, že mu o nás nešlo. Maximálně o mě, ale já nejsem a nebudu sama, že jo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
22.1.19 18:35
@atominnka píše:
@zuracz1 :lol: :mrgreen: přesně. když má snahu, chuť a trpělivost, tak věřím, že ano. Alespoň jde vidět, že mu o nás nešlo. Maximálně o mě, ale já nejsem a nebudu sama, že jo 8)

přesně tak, cca do 15 let budeš mít děti, pak s nástupem jejich puberty budeš ta nejhorší osoba na světě, ale nezoufej, komunita z emimina tu bude pořád pro tebe :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
22.1.19 18:48

@zuracz1 no, to jsi mě uklidnila, děkuju :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
22.1.19 18:54
@atominnka píše:
@zuracz1 no, to jsi mě uklidnila, děkuju :P :lol:

nz, když můžu, pomůžu :lol: :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
22.1.19 19:06
@zuracz1 píše:
záleží kde ty ruce dával, ono né všude to je vhodné před dětma :lol:
Ale ne, s dětma je to těžké, ale když má člověk snahu a chuť tak si takového malého človíčka získá

S dětma to zas tak těžké není, zvláště takhle malé jsou docela vděčné a chytlavé, stačí vědět jak na ně. Ale připravit je na takovéhle situace je spíš na měsíce, když na to nejsou zvyklé. Prostě člověk musí být pro ně nejdřív součástí smečky.

• Citovat
  • Upravit
22614
22.1.19 20:06

@Hroznej puberťák to určitě. taly jsem nad tím takhle přemýšlela a vím, že to nebude hned, jen to bude chtít trpělivýho chlapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.1.19 20:35

taky jsem měl situaci , kdy jsem rodině vše tajil a předstíral , že je vše OK , ale člověk se může přetvařovat jak chce , ale naše tělo , úsměvy , chvilky náladovosti hodně prozradí aniž by jsme to chtěli. na mě to bylo vidět , ikdyž jsem házel pohodové úsměvy o sto šest. Rodina , podle mého to tuší a záleží na tobě kdy s tím vylezeš ven . určitě ti rodina pomůže .

Znám lidi co takhle žijí s tím , že to je normální , když se chlap chová k ženě hnusně a obráceně , a aby to nestačilo občas tím zdůvodnují i nevěry .

Ani netušíte jak mě to štve a u jedné i hrozně mrzí .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí