Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:A absolvovala jste před těmi právnickými studii základní vzdělání??
Ať se obléká jak chce. Nemá to smysl v tomto věkua věřte buďte ráda, že si jen občas nevezme podprsenku. Co já vyváděla v jejím věku
vše jsem musela mít s motivem trávy, včetně ksiltovky, privesku a na oholení, obarveni hlavy málem také došlo.
Rodiče ze mě neměli radost, ale nechali mě i přes jejich povolání. A věřte, že když jsem za rodiči přišla do práce (právnická firma) tuplem radost neměli.
A dnes? Mám vystudované právo. Bez podpadků ani ránu a modlím se, aby naše dítě nebylo jako já![]()
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, taky to moc nechápete?Moje dcera ukázkový příklad, je jí 19, je samá strie, úplně výstavní postavu taky nemá (jako že není tlustá, ale prostě nechodí posilovat ani nijak extra nesportuje, i když jsem jí hodněkrat nabízela, že můžeme chodit spolu cvičit) a klidně si nosí věci, které by si já v životě netroufla vzít s její postavou. Občas odhalí i břicho nebo se vykašle na podprsenku. Nevím, jak jí mám vysvětlit, je to je trapné a dělá nám ostudu… Prosím o zachování anonyma, citlivé téma.
@Anonymní píše:
Rodiče ze mě neměli radost, ale nechali mě i přes jejich povolání. A věřte, že když jsem za rodiči přišla do práce (právnická firma) tuplem radost neměli.
A dnes? Mám vystudované právo. Bez podpadků ani ránu a modlím se, aby naše dítě nebylo jako já![]()
![]()
no v tomhle pripade by to bylo jeste vetsi zlo, bo autorka prava neuznava, jediny obor, co je pro ni dobry, je byt vyucena prodavacka, jako je ona
![]()
Můj otec řekl o mě sestře, která začala v 16 utvářet svůj pohled na svět, že začíná mít názor a že by měla dostat po držce, aby jí to přešlo.
Jsem ze zvláštní rodiny. Ale můžu ti napsat, že z pohledu tvojí dcery, se už nemůže dočkat až ti bouchne s dveřma a už tě nikdy nebude muset vidět. A radosti s vnoučatama, pěkný konec života s rodinou tě nejspíš taky nečeká.
Každý svého štěstí strůjcem, je škoda že si svoje frustrace a nešťastný život přenesla na svoje děti. Snad bude holčina dost paličatá jako já a nenechá se tebou zlomit a na svoje děti nepřenese tahle traumata a bolesti, co jsi jí způsobila. Je mi tě líto.
@Premek_Orac píše:
- mladí neříkjí styl, ale swag
- buď ráda, že dcera nemá komplexy
- pokud i tak ti třeba někdy oblékání přijde nevhodné, tak prostě dceři normálně řekni, že tohle a tohle jí sluší podle tebe víc
Zkoušela jsem to napoprvé po dobrém, ale ona si do ničeho nenechá mluvit, je strašně tvrdohlavá. Na jednu stranu si hraje na strašně kultivovanou, ale obléká se vulgárně.
@Anonymní píše:
To sice ne, ale trochu soudnosti by to chtělo, což, jak vidno, je v jejím případě zbytečné hledat. A bez podprsenky nechodím ani já, a to mám za sebou augmentaci, takže nic povislého.
Takže ses přišla pochválit, že vypadáš líp než dcera? ![]()
Že ne, že si tady z nás děláš prču.
Super, že máš prsa nahoře, teď si ještě dojdi s hlavou ![]()
@MP Krista píše:
A absolvovala jste před těmi právnickými studii základní vzdělání??
určitě základní školu neabsolvovala
mám to gramaticky správně? já jen, jestli mohu nadále vykonávat svoji práci, nebo mám vrátit diplom ![]()
@Anonymní píše:
Zkoušela jsem to napoprvé po dobrém, ale ona si do ničeho nenechá mluvit, je strašně tvrdohlavá. Na jednu stranu si hraje na strašně kultivovanou, ale obléká se vulgárně.
Hele, ona z toho nejspíš vyroste. Nehroť to. Jestli to nejhorší je, že se podle tvého blbě obléká, tak je to super dcera.
@markytka3 píše:
no v tomhle pripade by to bylo jeste vetsi zlo, bo autorka prava neuznava, jediny obor, co je pro ni dobry, je byt vyucena prodavacka, jako je ona![]()
a je to fakt ona? píše něco o posilovně a cvičení a to si u ní fakt nedokážu představit
a ještě i operovaná nová prsa -) z platu prodavačky?
![]()
@Keyllah píše:
a je to fakt ona? píše něco o posilovně a cvičení a to si u ní fakt nedokážu představita ještě i operovaná nová prsa -) z platu prodavačky?
![]()
Hele, v jedné diskusi psala, že chodí často (nebo snad dokonce denně). Takže myslím, že jo…
@Keyllah tuhle psala o bruslich, ze nuti dcery, aby s ni sly… ona asi nabude, zadna macanda, to by nebyla jinak plocha a nemusela si delat prsa, aby nejake mela. ted zavidi dceri, ze ma urco pekna, pevna prsa, bez silikonu…
@Anonymní píše:
To sice ne, ale trochu soudnosti by to chtělo, což, jak vidno, je v jejím případě zbytečné hledat. A bez podprsenky nechodím ani já, a to mám za sebou augmentaci, takže nic povislého.
Možná máš za sebou i lobotomii. ![]()
@Ba-stet píše:
Hele, v jedné diskusi psala, že chodí často (nebo snad dokonce denně). Takže myslím, že jo…
fakt, tak to pak jo, ona každou druhou diskuzi má pod anonymem, což je v jejím případě opravdu zbytečný, tak už to ani neregistruju
tak už i víme, že má po plastice prsou ![]()