Máme super manžela, partnera

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1580
24.3.12 09:04

Také mám doma chlapa, kterého bych nevyměnila za nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
24.3.12 09:16

Můj muž je dokonalý. Pro mě. Právě mi donesl snídani až pod nos :srdce: Je navíc skvělým otcem naší dcery. Nemohla jsem si přát lepšího manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
24.3.12 09:18

Ještě dodám, že ani mně nestačí když chlap nepije a nehraje na automatech, ale mohl by být jaký chce a kdyby do toho furt pil alkohol, utrácel naše peníze na automatech, byl na mě vulgární a podobně, tak by to rázem ten pravý pro mě nebyl. Všude kolem mě se vyskytují takoví muži a je dobré mít srovnání s ostatními páry, protože pak teprve člověk pochopí co doma má. Pro mě je důležité to, co nedělá stejně tak, jako to, co dělá, možná i víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
24.3.12 09:20

Miluji svého muže hlavně proto, že je absolutně nekonflitní a trpělivý. Je to Muž s velkým M, moje velká opora. Život bez něj si nedovedu vůbec představit a doufám, že to bude jednou moje smrt, která nás rozdělí. Je moje první a poslední láska, můj osud, moje největší životní štěstí a výhra. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
24.3.12 09:28

Taky bych neměnila, sice občas taky nějaká bouřka přejde, ale pro rodinu a děti by udělal první poslední. Sice nevstává, nepřebaluje, chodí na pivo s kamarády, ale kdykoli cokoli potřebuju já nebo děti je tu pro nás a dělá co může :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
24.3.12 09:45

Přidám se ke spokojeným, můj muž je pro mě naprostá jednička! Je to ten nejskvělejší parťák do nepohody!! :srdce:
A nejlepší taťka pod sluncem. Právě chová naši 3-týdenní dcerku, takže já můžu brázdit emimino :hug:
No, jdu mu za to uvařit ještě kafe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.12 09:54
@omites píše:
Chtěla bych pochválit mého manžela za to, jak je super táta mému 15m synovi. Za to, co všechno pro nás dělá. Za to, že když ho potřebuji, tak tady pro nás je.
Samozřejmě máme i rozbroje. I když ne ve všech oblastech našeho žití jsem úplně spokojená, ale to je život. Těžko bych někde jinde hledala takto spolehlivého člověka, kterého bych si vážila za jeho morální kvality. Náš vztah stavíme na společné úctě, společném dítěti (dětech) a společném majetku. Někomu se to možná zdá cynické. Ale po sundání růžových brýlích si myslím, že tohle jsou pilíře, na kterých stojí dlouhodobý vztah.
Zakládám tuhle diskuzi, protože jsem si všimla, že se někomu může zdát, že vztahy v poslední době jsou na nic. Ale asi to bude tím, že kdo je spokojený ve vztahu, tak nemá proč zakládat diskuzi a říkat, jak to má doma fajn.
Tak, kolik nás je, co je spokojeno v partnerství a manželství? :andel:

Já se hlásím, jsem moc šťastná, že mám tak skvělého manžela. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.3.12 09:55

Tak já sem taky spokojená.Chlap nám dá co nám na očích vidí.Škoda ještě že nedokáže pracovat i rukama a maká jen hlavou.Raději bych ocenila už hotovou parcelu než tisíc návrhu jak to bude :lol: ,ale jinak za těch 12 let asi žádnej větší problém nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
24.3.12 10:02

JÁ JÁ JÁ !!!:-D Mnažela bych sice občas nejradši zabila ale miluju ho za to že dře od rána do rána aby sme se měli dobře. Že miluje mě a naší dceru. Že mi doma pomáhá at už ho o to musím prosit 20×nebo se zvedne sám od sebe a jde luxovat uvařit atd. Miluju ho za to že mi pomohl v nejtežších chvílích mého života a postavil mě znovu na nohy.Nejsou to růžové brýle je to láska vděčnost důvěra !!! A možná ještě něco. Ikdyž máme hádky a ne malé miluju ho a vím že život s ním stojí za každou bouřku !!! Protože on je ten chlap s velkym CH!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
24.3.12 10:16

To je super, ze je tu tolik spokojenych maminek :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
24.3.12 10:21

Taky chválím mého manžela.Je moc fajn chlap kterého bych neměnila.Jsme si oporou,vzájemně si pomáháme,doplnujeme se,umíme spolu vycházet.Díky němu jsem štástná a náš život je přímo pohádkový.Nepíšu že za tu dobu nebyl konflikt,ale uměli jsme ho vyřešit a dívat se týmž směrem.Nekouří a po hospodách nechodí,spíš je jeho neřest pc hra,kterou mu toleruju. :)

• Citovat
  • Upravit
cher
24.3.12 10:40

:mavam: taky se hlásím, že mám doma super chlapa. Mimo práce chodí na fušky, nekouří, nepije a když jdu třeba večer někam s holkama, tak klidně vyžehlí nebo uklidí. Kolem dětí všechno zvládne. A pak říká- sakra, já bych se jednou chtěl mít jako ty :lol:

• Citovat
  • Upravit
6726
24.3.12 10:57

já mám doma taky nej chlapa na světě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
24.3.12 11:52

Taky se přidávám do klubu spokojených manželek a partnerek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
24.3.12 13:01

Tak ja se taky hlasim do klubu spokojenych :srdce: .Mam doma skvelyho chlapa o ktereho se muzu vzdy oprit.Jsme spolu 9 let a stale me umi rozesmat..Umi se postarat o dite i domacnost.A je vybornym tatou naseho maleho zlaticka.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí