Máme super manžela, partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
93
11.6.12 23:02

@Wiolla, je zlatej :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
30.7.12 14:46

Znovu ahoy maminy se super manželi.. :) Mám dotaz ohledně vaší seberealizace mimo rodinu. Máte potřebu si vyrazit někam samy a nechat mrně i muže doma? A co na to on, pokud ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
30.7.12 14:56

Chystám se se setrou na Tnkobraní na celý víkend. Hlídá tatínek, souhlasil s tím. Ptala jsem se ho už, když jsme chtěly koupit lístky, jestli potomka pohlídá. On sám takovouhle zábavu nevyhledává, takže v tom neviděl žádný problém. Sem tam zajdu posedět večer s kamarádkama nebo se ségrou a tatínek večer hlídá. O malého se dokáže s přehledem postarat. :pankac: Hlídá takhle po večerech tak od jeho 6m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
31.7.12 18:34

thee Nema s tim problem. Samozrejme mu nenecham dite, ktere jeste kojim, ale jak zacaly prikrmy tak jsem u vsech mela(a az dokojim posledni zase budu mit) vzdy jeden vecer v tydnu pro sebe, vetsinou na kafe s kamaradkou, kino, divadlo(kdyz se sejde vic akci, nema problem hlidat vickrat behem tydne)… Ja ho taky neomezuju, takze to je vzajemne ke spokojenosti vsech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
1.8.12 19:37

Díky za reakce, maminy :) sice už nekojím, ale když byl malý ještě malý (teď je to 5m chlapák :mrgreen: ), už mi manžel oznamoval každý koncert tu poblíž, abych si jela někam orazit. Máme to štěstí, že jak malý večer usne, tak spí celou noc, a toho jsem mohla využít. Byla jsem v noci pryč zatím třikrát a jednou i kino s manželem.. Řešili jsme totiž doma, zda má být máma u dítěte a hotovo, nebo jestli se to už dávno přežilo a páry se starají o děti rovnoprávně. Moc dětí ve svém okolí totiž nemáme a z toho mála tam jsou i tatínci, co nikdy nepřebalili… Jsem ráda, že se ti naši chlapi k mrňouskům tak mají :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
1.8.12 20:54

@thee myslím, že je normální, že hlídá tatínek. Podle mě takové to, jsi matka, musíš být s dítětem nonstop, už se přežilo. Teda aspoň u nás v rodině :pankac: Taky potřebuji sem tam vypnout a dostat se mezi lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
1.8.12 21:53

@omites tak tak :) užít si trochu dospěláckýho jazyka. A navíc toho mého moc ráda sleduji, jak si s malým bez problému poradí a stará se o něj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
3.8.12 22:55

thee Tak náš tatínek třeba taky nepřebaluje - má trauma ze svého historicky úplně prvního přebalování prvního dítka, kdy ho chlapeček obloukem 2× počůral a pak ještě pokakal :lol: já se strašně smála tak jsem ho nebyla schopná zachránit. Takže od té doby přebaluju jenom já :lol: ale jinak se stará i o miminko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
5.8.12 01:12

@doriang manžel tvrdí, že jsme hormonálně upravené na tyhle zážitky :D Tak to tomu tvému nezávidím..ale tobě trochu závidím podívanou :)) Taky jsem se nasmála, když vyplašeně uskakoval proudu čůrání a já ho přesvědčovala, ať to vychytá, že nechci vytírat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená karin
5.8.12 01:41

Manžel několikrát v měsíci hlídá naše holky (2roky a 5 let), když jdu na noční směnu ;). Ta starší se na to vždy těší, až je mi to někdy líto a trošku žárlím :(

• Citovat
  • Upravit
93
5.8.12 23:33

To tak je, Karin, tátové jsou prostě tátové :) Ač je našemu teprve 5 měsíců, tak se stává, že je celý den mrzutý a protivný a už opravdu nevím, co s ním a jen přijde táta z práce, tak se začne řehtat a je najednou děsně spokojený. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
6.8.12 13:18
@nepřihlášená karin píše:
Manžel několikrát v měsíci hlídá naše holky (2roky a 5 let), když jdu na noční směnu ;). Ta starší se na to vždy těší, až je mi to někdy líto a trošku žárlím :(

Buď ráda :dance: :palec: Co by za takového taťku některé holky daly, když pročítám diskuse, je to někdy síla :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
6.8.12 14:59

Tak to je úplně super diskuze… :palec:
Většinou jsme zvyklé mít pouze stěžovací diskuze, tak je fajn, že někdo má naopak potřebu chválit a cítí se fajn v tom vztahu, v jakém je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí