Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Od te doby se diva na ostatni deti jako na rozmazlene spratky. Vzdycky kdyz tam prijdeme, tak mela skoro vrazedny pohled v ocich, aby moje dcera neudelala neco jeji. - taky jednu takovou znám ![]()
zadne jine dite se ji nelibi, ze pry nevidela jeste hezke mimino krome jejiho - aspoň vidíš, jak je tupá ![]()
No přestala bych ji řešit, dítě tetku nepotřebuje a už vůbec ne takovou, neboj ![]()
Vůbec bych se s ní nebavila, resp.jen to nejnutnější a hlavně bych se kvůli takovýmu člověku netrápila ![]()
Víš ono je to asi celkem normální, že ty tety jsou dobré tety jen do doby než mají vlastní děti, pak se to prostě nějak změní a to co bylo už není, mám hafo příkladů ze své rodiny a je to vždycky stejné.
@dani24687 Ono ani tak nejde o to, jestli dítě tetu potřebuje nebo ne. Ale bohužel bydlí u tchýně - babičky, takže těžko se jí vyhnout, pokud chci dítko vodit k babičce, případně až bude starší nechat ji u babičky třeba přes noc.
Tak já mám se švvagrovou a jejími dětmi pěkný vztah a i ona se hezky chová k naší malé…občas je až moc chytrá, ale hodná…mě třeba víc mrzí, že tchýně dává větší přednost dětem švagrové. Vím že je to její dcera, ale má i syna…a to naši malou má naproti a švagrové děti 100km a vidí je častěji…babička mi příjde v životě dítěte důležitější, takže bych se na švagrovou vyprdla a ignorovala jí…dítě vodíš za babičkou…dělej že tam není.
@vokishka jj ja vim, ale psala cosi, ze nechce brat detem tetu nebo cosi v tom smyslu. Sem na mobilu nedohledavam presne
Díky holky všem za názory, už se tak netrápím, vidím, že je to někde ještě horší, holt když člověk chce, chová se jako pi** a když chce, chová se jako dobrý člověk. Pro dítě jsou důležití milující rodiče a na zbytek rodiny se můžem vyprdnout.
Holky, tedka to má pokračování.. bude se vdávat a na svatbu pozvala mého manžela a naši dceru, mě ne. Co byste udělaly? Je to více než trapné, se chová, jako bych ji přebrala chlapa.
@trrinitty píše:
Holky, tedka to má pokračování.. bude se vdávat a na svatbu pozvala mého manžela a naši dceru, mě ne. Co byste udělaly? Je to více než trapné, se chová, jako bych ji přebrala chlapa.
Manžel bez tebe půjde?
@trrinitty Tak ty asi nemůžeš dělat nic, když nejsi ani pozvaná ![]()
No to sice ne, ale co byste delaly vy? byste pustili chlapa a sve dite? Neverim, ze se tam o ni nekdo postara, se tam vsichni opijí, bude tam plno cizích lidi… poradte
@trrinitty Poslala bych manžela, at jde, dceru bych tam beze mne nepustila.
@trrinitty píše:
No to sice ne, ale co byste delaly vy? byste pustili chlapa a sve dite? Neverim, ze se tam o ni nekdo postara, se tam vsichni opijí, bude tam plno cizích lidi… poradte
To samé jako @boball . Že nepustíš dceru se dá lehce zdůvodnit a nebo můžeš říct, že je nemocná. Myslím, že tohle je ta poslední kapka k tomu, abys věděla, že tvůj vztah se švagrovou totálně skončil. Zapomeň na ni. Tvůj muž by tam taky neměl jít. Teď jsi jeho rodina ty a tvé dítě. Ale vztahy v rodinách jsou složité a proto bych to nehrotila. Jen budeš vědět, jakou podporu v něm v tomto případě máš. Je ještě možné, že pozvánka pro tebe nakonec dorazí. Nebo už to přišlo písemně jen se jménem manžela a dcery? Ono se toho dost nakecá a pak je to všechno jinak. ![]()
@Kobliha51 Právě,zase zakazovat manželovi, bude v dvojím ohni. Třeba nebude chtít sám, a když ano, taky bych to nehrotila.
Nene, jenom mu volala vcera telefon a on zrovna ridil, takze nemel cas nad tim nejak premyslel, řekl ji, že neví. Ale říkal, že by bylo trapné, kdybys tam nešla, že by se stejně každý ptal, kde jsem. Jo, dítě tam nepustím beze mne, a uvidime, co na tom on, jeste je do 25.10. cas si to rozmyslet
@boball píše:
@Kobliha51 Právě,zase zakazovat manželovi, bude v dvojím ohni. Třeba nebude chtít sám, a když ano, taky bych to nehrotila.
Jaké zakazování? Manžel by snad sám nikam jít ani nechtěl, buď přijdou všichni jako rodina, nebo nikdo.