Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Jarýsek87 tak napiš odkud jsi. Třeba ti tady někdo poradí, kam zajít.
@Jarýsek87 ono taky záleží jaky ma segra vkus a jestli ma jinou postavu nebo běžně nenosi spolecneske veci, tak ani nebude umet poradit tak, aby ti pomohla vybrat neco lichotiveho a na prodavacky bych nespolehala, ty ti fakt vecpou cokoliv jenom aby mely ksefr.
@Jarýsek87 píše:
Budu ráda když mi napíšete váš názor na mé vybrané šaty a podělíte se i o své fotečky.Příspěvek upraven 10.08.20 v 20:49
Mrkni ještě po jiných šatech, tyhle ti moc nesedí řekla bych.
@Jarýsek87 opravdu obejdi tech svatebnich salonu vic, ja byla asi ve 4, ale vyzkousela jsem mraky satu ruznych strihu, at vidim, co mi sedi… a to jsem stejne vedela, ze si saty necham usit, protoze jsem nemohla sehnat hladky saty bez krajky a princeznovsky sukne v my velikosti (jedny jsem nasla, ale byly velikost 32
). A jeste mozna blba poznamka, ale do rijna je jeste cas par kilo shodit a trochu zpevnit paze, kdyz nechces rukav. sama jsem shazovala, protoze mnou vybrany strih satu moc nedostatky nezakryval ![]()
Jsem asi divná ale mně se na tobě líbí
. Byla jsem na svatbě jedné známé a má postavu co ty asi a šaty měla jednoduchý bily s dlouhymi rukáv a udělalo to zní naopak ten kredenc…Mně asi ty kratší rukávy přijdou lichotivejsi že jde vidět kuze
.
Anebo se dá vzít u bolerko přes šaty. To je taky hezky.
@ametyst Tak to jsi na téhle stránce jediná
. Já právě zkoušela taky z dlouhým rukávem ale to fakt ne možná kdyby měli jiný střih? Nj, salón byl menší sice tam šatů bylo hodně ale já si mohla vyzkoušet jen čtyři.
Akorát bacha, některé salony dělají to, že si třeba účtuji za zkoušení šatů. Zažila jsem takovou perlu… přišla jsem do salonu, paní mi dala katalog a jen za prolistování katalogu chtěla 250Kč a to jsem neviděla fyzicky žádné šaty, natož si nějaké zkoušela. o to jsem se ani nepokoušela. Bych tam za chvíli nechala pár tisíc a nic neměla. ![]()
@bobulka88 Jestli jsou na míru šité a tak drahé co měla známá (30 000)za to bych fakt nedala. To mi bylo řečeno, že nemá cenu objíždět víc salonů, že stejně zůstanu u prvních
![]()
@Jarýsek87 proc sis mohla zkusit jen 4? Me treba nechali zkusit vsechno co jsem chtěla. Nejakych 10 sem jich na sebe vzala urcite a nektery i víckrát, kdyz sme pak rozhodovaly, které byly top ![]()
@mamina2017 jo s tim placenim jsem se taky setkala, to bych nechala vic za zkouseni satu nez za saty samotne ![]()
@mamina2017 Mám za dva týdny další zkoužku a tak si myslím že už na 100%vyberu. Vidím postupně fotky nevěst i silnějších a za mě hezký šaty a větší výběr. Do náhradního salonu jsem šla jen skrz ségru aby mi poradila a užila si to se mnou ❤️
@Jarýsek87 a to řekl kdo, že zůstaneš u těchto? a kolik chtějí za půjčení?
@mamina2017 Fakt?
tak to je mazec to až půjdu raději se zeptám jestli se platí i za pozdrav ![]()
@mamina2017 I když nejsou extra nejlíp mi sedli hezké byli i s tím dlouhým rukávem ale připadala jsem se jak v košili. Za půjčení chtějí 6500-,
@Jarýsek87 otázka je, zda salon byl ve městě nebo někde bokem v nějaké vesnici.