Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3447
25.1.12 09:09
Kima-o píše:
APuccelli píše:
Kimo, tohle je podle mě krásný: http://static0.asmira.com/…5080_720.jpg
to je přesně to, co miluju :D tak ještě uvidíme, jestli to budu schopná zrealizovat :D

Jojo, to je překrásný! :-) Až jsem zauvažovala, že bych fialovou oželela… ale už to nejde :mrgreen:

• načítám...
65326
25.1.12 09:16

Tak to je krásný.......

• načítám...
3447
25.1.12 09:17

Jupííí, holky, teď se mi ozvali ze salónu, kde si chci nechat ušít šaty, abychom se dohodli na schůzce. Na ušití si berou 10 týdnů a před svatbou mi klidně ty šaty upraví, jak bude třeba - kdybych otěhotněla nebo tak :-) :dance:

• načítám...
4886
25.1.12 09:22

no dneska je den plný dobrých zpráv :D
Péťo, samozřejmě to takhle v našem podání vypadat nebude… ale pro inspiraci je to super…

• načítám...
35415
25.1.12 09:22
RencaVlkova píše:
Holky, vy teda jedete :)
Já o svatbě pořád přemýšlím. Já jsem na růžovou, ale to mi doma asi neprojde :)

Renco, segra bude mit ruzovou :palec: Jeji chlap ma metrak a 190 cm a jak mu ruzova kravata sekne :pankac: :pankac:

• načítám...
3447
25.1.12 09:23
Kima-o píše:
no dneska je den plný dobrých zpráv :D
Péťo, samozřejmě to takhle v našem podání vypadat nebude… ale pro inspiraci je to super…

Zkus projet to beremese, vím, že jsem tam nápadů na zeleno hnědou viděla hodně a dost takových proveditelných :-)

• načítám...
4886
25.1.12 09:24
Fiducia píše:
RencaVlkova píše:
Renco, segra bude mit ruzovou :palec: Jeji chlap ma metrak a 190 cm a jak mu ruzova kravata sekne :pankac: :pankac:

růžová svatba je taky úžasná, obzvlášť taková ta jemná jakoby pudrová, to je tak něžňoučký, romantický… a chlap ti beztak řekne, ať si to uděláš podle svého, ne? ;)

• načítám...
3832
25.1.12 09:26
APuccelli píše:
Kima-o píše:
APuccelli píše:
to je přesně to, co miluju :D tak ještě uvidíme, jestli to budu schopná zrealizovat :D
Jojo, to je překrásný! :-) Až jsem zauvažovala, že bych fialovou oželela… ale už to nejde :mrgreen:

hlavně to moře je krááááásný :)

• načítám...
3832
25.1.12 09:26
Fiducia píše:
RencaVlkova píše:
Renco, segra bude mit ruzovou :palec: Jeji chlap ma metrak a 190 cm a jak mu ruzova kravata sekne :pankac: :pankac:

Nejsem si jistá, že bych toho svýho do růžové kravaty nebo košile nacpala :)

• načítám...
3832
25.1.12 09:27
Kima-o píše:
Fiducia píše:
RencaVlkova píše:
růžová svatba je taky úžasná, obzvlášť taková ta jemná jakoby pudrová, to je tak něžňoučký, romantický… a chlap ti beztak řekne, ať si to uděláš podle svého, ne? ;)

Stejně si to všechno nařizuju já, takže nejspíš jo :)

• načítám...
3832
25.1.12 09:27
APuccelli píše:
Jupííí, holky, teď se mi ozvali ze salónu, kde si chci nechat ušít šaty, abychom se dohodli na schůzce. Na ušití si berou 10 týdnů a před svatbou mi klidně ty šaty upraví, jak bude třeba - kdybych otěhotněla nebo tak :-) :dance:

A kde si to budeš nechat šít? a za kolik?

• načítám...
722
25.1.12 09:28
no to je opravdu krásný :)
APuccelli píše:
  • načítám...
35415
Klarinetka1 píše:
Jinak jsme teď koukali na ta svatební oznámení a bohužel žádné, ze kterého bych padla na zadek. Navíc jsem zjistila, že máme každý úplně jiný vkus. Já si představovala něco jemného, decentního. Přítel zase nějaký srandovní postavičky. V tomto budu muset asi ustoupit, už jsem si toho prosadila hodně a on téměř nic. :nevim:

jako u nas :lol: nakonec teda budu tvorit ja, ale rozchazime se uplne stejne :nevim: mrkni na nastenku, a hadej, co se libi me, a co jemu :mrgreen:

• načítám...
65326

No vzhledem k tomu,že můj chlap neví,co je fialová,oranžová a růžová neej bože odstíny těch barev tak je mu toto jedno :mrgreen:

• načítám...
3832
25.1.12 09:29
Fiducia píše:
Klarinetka1 píše:
Jinak jsme teď koukali na ta svatební oznámení a bohužel žádné, ze kterého bych padla na zadek. Navíc jsem zjistila, že máme každý úplně jiný vkus. Já si představovala něco jemného, decentního. Přítel zase nějaký srandovní postavičky. V tomto budu muset asi ustoupit, už jsem si toho prosadila hodně a on téměř nic. :nevim:
jako u nas :lol: nakonec teda budu tvorit ja, ale rozchazime se uplne stejne :nevim: mrkni na nastenku, a hadej, co se libi me, a co jemu :mrgreen:

Já si to taky budu dělat sama. Mě se líbí ty kupovaný, ale to je tak 30Kč za jedno a mě je těch peněz strašně líto. Navíc, když je fakt enmáme

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová