Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Koukám, že řešíte fotografa.. to je u nás momentálně nejdiskutovanější téma
vyhlídla jsem si na netu úžasného fotografa, volala jsem mu a zarezervovala termín, jenže chlapovi se to zdálo moc tak jsme to zrušili. pak měl na svém webu slevu na focení 50%, jenže když jsme volali tak už měl plno. v sobotu na veletrhu jsem s ním mluvila osobně jestli se jim někdo neodhlásil tak říkal, že ne ale že by mi zkusil někoho sehnat, jedná o firmu s větším počtem nasmlouvaných fotografů, ale že s tím s největší pravděpodobností můžu počítat a že se ozve. tak jsem teď na vážkách, cena je 9tis, což je dost ale zase si říkám, že to je vyloženě osud když se mi nakonec podařilo uhnat termín
a fotky mají úúúžasné ![]()
taky máme v záloze kamaráda, amatér s profi foťákem, nafotil by nám to, má trochu trému ale šel by do toho. jenže profi je profi ![]()
tak teď baby raďte ![]()
@loola tak devítku bych teda nedala, to říkám rovnou…mě by to od toho co jsem chtěla stálo 3500 a i u toho jsem se kroutila…ale je pravda, že chci fotit jen obřad a nějaké fotky mě a přítele, případně rodiny, na hostinu a tak už ne, to si myslím bude foťáků a kamer dost ![]()
Devítku bych taky nedala. ta moje vyhlídlá stojí nejlevněji 3900, jen 1,5hod. I tuhle částku už nevycucám z prstu
…Schovám si to na jindy. Rodinné focení za 2000. My budeme muset poprosit budoucího švagra o fotky, má našláplý foťák a snad to trochu projede fotoshopem. My taky máme celkem dobrý foťák, umí dramatický profil, což používá dost fotografů a určitě by zvládl dobré fotky. Jen mít šikovné ručičky neboli oko ![]()
@loola záleží jestli v těch devíti tisících máte celý den focení nebo jen obřad a momentky. Já budu mít focení za 5000,– obřad, skupinové focení a nás dvou. cca 400 fotografií. Právě víc peněz se mi dávat nechtělo i když to focení příprav je taky hezké, no ale to by bylo hrozně drahé.
@mamartina tak já bych do focení přípravy nešla, už takhle to bude o nervy a aby mě tam někdo fotil v sedm ráno nenalíčenou a s chocholem na hlavě to nee, já chci jen to jak budu „nejkrásnější“
![]()
@catherine100 přesně tak. Už to vidím, první foto- strašidlo nenalíčený, pak jak procházím chodbou plnou krabic a s čouhajícími kabely po zdech, detail počmárané zdi od dětí, pak ložnici plnou hraček a další záběr mě řvoucí na děti, ať nezlobí. Jak odcházím do starého křápu a odjíždím ke kadeřnici…
@catherine100 mě se ty fotky moc líběj, ale tak řeknu někomu kdo se tu bude ochomejtat ať sem tam něco blejskne ![]()
@BuffyCZ http://www.studio16.cz/ jsou i na facebooku, taky jako studio16
@mamartina jo, je to za celý den, všechny fotky dostaneme na cd a z toho vybereme 150 a ty se vyretušují. ptala jsem se jestli by nešla upravit ta cena, že by tam nemusel být fotograf celý den, ale na to mi řekl, že to je v podstatě jedno jak dlouho tam bude protože jinou svatbu už ten den stejně nezvládne. a taky zmínil něco ve smyslu, že to bývá i za 15tis, což je pravda. Michal Szydlowski chce právě tolik za svatební focení.
@loola
9 litru za fotky? to bych nedala, pěknou fotku muže udělat i kamarád s profi fotákem, i upravit..ale je to každého věc za co dá peníze - jestli je máte tak je dejte. Já si stejně myslím že stačí dvě tři fotky na stěnu nebo poličku a zbytek bude v albu které si otevřete stejně tak jednou za rok - na výročí:o)
@loola na jednu stranu je to ještě dobrá cena na celodenní focení, máš pravdu že někteří si řeknou i patnáct.. ta naše má 6 hodin focení za skoro 14 litrů. Škoda že s ním nejde domluvit kratší focení za nižší cenu, já si dala takové to maximum do šesti tisíc.
@mamartina beru to tak, že cena je úměrná kvalitě. samozřejmě, že i pro mě je 9tis hodně a dokázala bych je utratit jinak ale na druhou stranu ve mě hlodá červík, že je to neopakovatelný zážitek a člověk si ho bude chtít časem nějak připomenout. já fakt nevím ![]()
@Bunnies zatím není co závidět
chlapovi se do toho nechce a já jsem na vážkách…
Jo a to těch devět je za základní nabídku, mrkněte na ceník
http://www.studio16.cz/…%AD-2013.pdf
je tam něco o akčních cenách tak se na to budu muset voptat, 6tis už by se mi dávalo o trochu líp ![]()
Ty stránky mi pěkne zasekli počítač
Nemůžu se ani podívat na galerii jak se mi z toho počítač sekne
no, jdu se podívat přes FB.