Svatba a nová občanka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13475
29.2.16 19:13
@j.a.n.i1 píše:
@Avrun Tak pokud se mi mění jméno, tak logicky měním op…

ale vždyt jo :zed: jen jsem reagovala na to, že v registru to je, ale ne vždy to ty ostatní úřady změní taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101591
29.2.16 19:15

@Avrun ALe já reagovala na případ muže, který si jméno nemění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13475
29.2.16 19:21
@j.a.n.i1 píše:
@Avrun ALe já reagovala na případ muže, který si jméno nemění…

Mě zas šlo o to, že ne vždy jsou data zadaná matrikou do registru přenosná pro všechny úřady :nevim: Myslím, že tohle snad bude vědět matrikářka (jestli bude muset o nový OP žádat v tomto případě i chlap), takže se svatebčané nejpozději v den obřadu dozví, jak to je a pokud to z nějakého důvodu potřebují vědět předem a přesně, tak by se měli zeptat na úřadě a ne tady :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101591
29.2.16 19:24

@Avrun Tak i tady jasnou odpověď dostali, pokud tam má uvedený stav = musí ji změnit, pokud nemá = není pro změnu důvod, protože se žádný z údajů nemění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13475
29.2.16 19:25
@j.a.n.i1 píše:
@Avrun Tak i tady jasnou odpověď dostali, pokud tam má uvedený stav = musí ji změnit, pokud nemá = není pro změnu důvod, protože se žádný z údajů nemění.

A to si tady myslíte a nebo to opravdu víte? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101591
29.2.16 19:28

@Avrun To víme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13475
29.2.16 19:29
@j.a.n.i1 píše:
@Avrun To víme :mrgreen:

No dobrá tedy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
29.2.16 19:30

@Avrun

§ 12
(1) V případě, že u občana nastane změna skutečností, které se týkají údajů zapsaných do občanského průkazu, oddělí vyznačenou část občanského průkazu
a) úřad nebo orgán církve, oprávněný k uzavírání manželství, v případě změny rodinného stavu sňatkem,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13475
29.2.16 19:34

@mag ježišmarjá, vždyť já se ani vlastně na nic neptala, jen jsem možná nad něčím zauvažovala a napsala to sem, ptala se zakladatelka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová