Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Ty jo, ty máš super obří ego:D jen tip…štíhlá blond slečna do 30 let?:)
@Bellida píše: Více
Krásné lžete do očí někomu kdo vás miluje ![]()
Proč nenapíšete bývalému?
Nechápu, fakt
jste docela špína s takovým myšlením ![]()
@Bellida píše: Více
Tak to je super submisiv:D dobrý pejsek. To se nedivím, že vás neláká
ale to je ono..jste na něj moc krásná a tak drží pysk a chová se jak pejsek. Nedávno jsem toto rozepisoval v jiné diskuzi
cha cha ;D
Objevil se nový chlap, tak už te manžel nebaví. Rozved se, děti nemate, neni co řešit..
Na základě čeho jsi myslela, že se změní k obrazu tvému? Tohle je naivnost hraničící s hloupostí. Lidé se nemění
A že ti na něm vadí i dýchání je prostě přirozený proces vystřízlivění ve vztahu, ve kterém jsi nikdy být pořádně nechtěla. Udělej mu službu a rozveď se co nejdřív. Nemáte společné závazky, nedrží tě u něj nic než ten „cár papíru“. A až teprve toto vyřešíš, tak dej prostor tomu, s kým je ti zase dobře
(v překladu „vlhnou mi z něj kalhotky“)
Další nanynka, co si vzala „náhradníka“, protože jí nechtěl někdo „lepší“… místo citů vypočítavost. Akorát ti neudělal dítě, tak jsi se splašila o to dřív…
Manžel je „hodný“ blb na zahnízdění a není sexy, takže pinda ti teče z jiného, nejspíš je to opak tvého muže. Klasika.
Nikdy si nepořizovat ženy v tomhle věku…
@Justin Case píše: Více
U tebe to jde čím dál víc z kopce, fakt se tady jen ztrapnujes
Aha, takze ses vdala, cekala ze se manzel zmeni, ale on je svete div se porad stejnej. Tak sis nasla nekoho jinyho, ale muze za to manzel. Tak se rozved no, tohle stejne nema budoucnost.
Ahoj,
pokud jsi sama v sobě přesvědčená, že ten vztah se nezlepší, pokud tě nebaví s tím člověkem být, sdílet prostor, tak bych se rozvedl. Nemáš moc co prohrát, děti spolu nemáte. Určitě bych o tom s mužem mluvil, že vztah není podle tvých představ a že o rozvodu uvažuješ a jaký je jeho názor, zda chce na vztahu pracovat, nebo zda to cítí také, že ten vztah není to pravé.
Tak jestli nejsi s manzelem stastna, tak se rozvedte ne? preci takhle nebudes zit az do smrti 😀.chyba byla, ze jste se brali, kdyz jsi vedela, ze to je spatne.
jestli to neni jen chvilkova zalezitost a zamilovani do jineho, tak bych to resila radikalne. Asi se nestane zazrak, ze by najednou bylo vse sluncem zalite.
Hlavne si spolu nedelejte dite…
@André Pérovič píše: Více
A já jsem ten špatný. Totální souhlas s příspěvkem