Svatba - nechce ji?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59400
23.1.17 10:50

Tak se ho zeptej jestli vůbec chce svatbu, při hádce pokud by mě chlap řekl že si mě nechce vzít řekl bych ok, oběhni vše kolem zrušení svatby, já svatbu S Tebou taky už nechci :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.17 10:58

Kazda zena se na svatbu tesi a nejak si rika kdyz ja, ale nechci zustat sama. Muj manzel pred svatbou tohle nikdy nerekl, ale ted mi vpali, ze on se zenit nechtel a ja ho do vseho vtahla a me to mrzi. Vedet to pred svatbou a pripustit si chladnejsi tehda mysleni tak si ho nevemu. Ono se po svatbe 3 roky narodil chlapecek, ktery neni bohuzel zdravej a nemuzu bohuzel rict, ze by byl muz oporou…
Naopak nekdy je hodne velkou pritezi a sama zvazuji, ze se rozvedu
Takze zvaz proc si s nim a on s tebou jestli to neni pouze tim, ze je pohodlny a ma u tebe jinak veskery komfort. Me manzel jednou rekl, ze si nemini hledat novou babu aby si zvykal na nove moresy… takze asi tak… ZVAZ ja bych se co vim dnes po 8 letech NEVDALA

• Citovat
  • Upravit
6388
23.1.17 11:02

Evidentně se mu do svatby nechce. Měla bys to nechat prozatím vyšumět. Možná přechozený vztah :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14631
23.1.17 11:05

Takže jste o svatbě dlouho mluvili v teoretické rovině, on tě nepožádal a iniciativa konkrétního plánování vzešla ze tvé strany, chápu to dobře? To bych si docela tipla, že ho to najednou vykolejilo, že už je to vážně tady, ono mluvit o tom a vybírat pozvánky je přece jen o něčem jiném… Proto se možná cítí pod tlakem a v hádce ti to vmete - to tě musí hodně ranit, i když víš, že to tak (možná) ani nemyslí. Já bych si s ním sedla v klidu a zeptala se ho, jak to teda vidí, jestli si něco představuje jinak, chce to odložit nebo co vlastně. Ale možná by mi při příští hádce už taky ruply nervy a řekla bych, že teda ok, svatba se ruší… a uvidíš, pokud to vezme jako záminku k rychlému vycouvání, tak aspoň bude jasné, na čem jsi, nebo se naopak chytí za nos :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
23.1.17 11:07

Zakladatelko, ber jako výhodu to, že se o podobě svatby nehádáte a uděláš si ji tedy podle svých představ.
Co se žádání o ruku apod týče, tak opravdu to většina chlapů neprožívá a netřeba to brát nějak osobně. okud ale ví, že by ti to udělalo radost, tak by se měl,,přemoci" a udělat to. Stojí to jen trošku peněz a trošku námahy, ale je to velká slušnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
23.1.17 11:24
@Anonymní píše:
Nekdy mam pocit, ze on si vubec neuvedomuje silu tech vsech slov. On to rekne a za deset minut uz o tom nevi. :(

Spíš si to neuvědomuješ ty.Ten chlap se evidentně ženit nechce! Jak jinak už ti to má říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59400
23.1.17 11:27
@Anonymní píše:
@Markéta80 To uz jsem taky zkousela a on rekl, ze teda jo. Asi si mysli, ze to nemyslim vazne nebo nevim. Schvalne o tom zkusim fakt ted nejakou dobu nemluvit, jak bude reagovat. Protoze kdyz se ho zeptam narovinu jestli si me chce vzit, tak rekne ze jo. Ze jenom kdyz je nastvanej, tak ne. Fakt se v nem nevyznam.

tak jste to měli zrušit ;) Spíš bych celkově řešila vztah, do pohodového vztahu hádky nepatří. neříkám že nikdy, vyjímečně ano ale pokud by mě chlap řekl že si mě nevezme vzala bych to jako hotovou věc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
23.1.17 11:28

Já bych se na tu svatbu vyprdla. A možná že i na něj ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16235
23.1.17 11:29
@Anonymní píše:
Ja uz jsem se ho na to ptala tolikrat. A pokazde dostanu jinou odpoved. Jednou rekne, ze se na to neciti, pak zase ze s tim chtel pockat a nekdy zase, ze si me vzit chce. Kdyz nad tim ted tak uvazuju, tak asi fakt neni v poradku, ze rika to co rika. Jednou dokonce rekl, ze mu tou svatbou zkazim cely zivot. Ja o nem vim, ze je cholreik. Vim to od zacatku naseho vztahu, hodne jsem si kvuli tomu vytrpela a prijala to. Rekla jsem si, ze ty dobre stranky prevysuji tuhle hnusnou stranku a naucila jsem se s tim zit. Jenze ve mne zacina hlodat myslenka, ze treba nektere ty veci, ktere rika preci jen mysli treba i trochu vazne. Kdyz jde o nejakou prkotinu v domacnosti a zanadava si, tak nad tim mavnu rukou. Ale tohle je proste vazna vec a vazne me to boli.

Tak to ale není jen strach ze svatby (z toho konkrétního dne), tohle je fakt přechozený vztah, on si najednou uvědomil, že žádné „definitivní“ řešení nechce. Asi bych se ho zeptala naposledy (ono už jen to, že se ho pořád opakovaně ptáš, svědčí o tom, že to mezi vámi v pořádku není), jestli se mnou chce manželství a rodinu - jestli ano, ať už nikdy z pusy nevypustí, že mu kazím život, jestli si není jistý, jdeme od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
23.1.17 11:29

Na mě to budí dojem že do svatby šel spíše kvůli Tobě, nežli kvůli sobě. Ty jsi byla první aktér kdo o svatbě s vážnou tváří začal mluvit a rozjíždět to. Podle mě na to kývnul protože Tě nechtěl zklamat, když jsi se na to tak těšila… :nevim: a teď z toho vnitřně uniká. Pro mě jeho nynější reakce a postoj by byl jasným signálem, že bych se do svatby nehrnula, přišlo by mě to, že ho tlačím do něčeho, co mu není po chuti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
23.1.17 11:31
@Anonymní píše:
@SlecnaSally Jenze on kazdy den rika neco jineho.

No právě, to ti připadá v pořádku? 8o Až si tě jednou bude chtít muž opravdu vzít, tak se budeš mlátit do hlavy při vzpomínce na tohle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
23.1.17 11:33

Zakladatelko a kdy máte tu svatbu? Asi bych vyzkoušela to co ti tu už radili. O svatbě bych dlouho mlčela a nic nezařizovala, když mu to bude divné a zeptá se tak odpověz klidným hlasem že vlastně ani nevíš jestli ji ještě vůbec chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
23.1.17 11:41

On si tě vzít nechce, nejsi ta pravá. Jen ho k tomu tlačíš a on se nechce hádat, tak ti to odkýve. Ale čím to bude blíže tím víc bude nervóznější a hádavější a nakonec ti vmete, že se ženit nechtěl a že jsi ho k tomu dotlačila. Proč se vlastně chceš vdát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
23.1.17 11:44

Čeho konkrétně si na něm vazis natolik, že to vyváží to, že přejdes, že ti říká to, co píšeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.17 11:44

Prosím anonymně.
Můj chlap, ten svatbu leda tak my dva a svědky a hurá domů. Ale když jsme si tedy řekly, ano tenhle termín a začalo se co jsi oblečeme, že rifle fakt ne. A kolik to bude stát všechno. :think: Tak začal štěkot, že se ženit nebude. Tak jsem termín zrušila. No a to jsme čekali mimčo a myslela jsem, že aspoň budu mít jméno jako miminko, no a nemám(mám ještě jedno dítě z předchozího vztahu). Takže ted mě oslovují 3 příjmeními. :zed: Prostě někteří chlapy co se týče svatby, by klidně aby přišli k hotovému.
Takže Zakladetelko, popřemýšlej, zda to má cenu. :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí