Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Brali jsme se po třinácti letech a smysl to mělo. Rozhodně větší než se brát po dvouleté známosti. Už jsme o sobě věděli všechno, vztah jsme měli dokonale prověřený, nepotřebovali jsme řešit zúžení SJM. Já se v manželství cítím líp než ve vztahu na psí knížku. Jen na nové příjmení si ještě po třech letech zvykám a moje původní mi chybí… A jako bonus jsme o svatební noci počali druhé dítě.
Jo brali jsme se po 13ti letech. Věděli jsme co od sebe čekat a znali jsme se. Opravdu znali
Mně dává svatba smysl před dětmi nebo v případě společného majetku, nebo když se ti dva opravdu milují. Pokud se trefíš do něčeho z toho, tak do toho jděte ![]()
My jsme se vzali letos po skoro 11 letech, mame doma 16m holcicku, urcite to smysl ma ![]()
Smysl to má určitě, jen bych z toho nedělala tyjátr pro 120 lidí v bílých šatech (obzvlášť po několika dětech už to působí směšně).
Brali jsme se po 14ti letech, jen kvůli dítěti (byla jsem těhotná) a majetku, kdyby se s manželem něco stalo. Jinak bych se nevdavala. Měli jsme to na úřade za 5 minut hotovo a i tak to byla děsná traparna. Takže za mě ano smysl to má, ale spíše majetkový. Jelikož u lásky jste spolu byli celou dobu takže nějaká svatba to moc nevytrhne.
Taky jsem se vdala po 11letech, 3 detech. Zadna hogo fogo akce s bilyma satama a druzickama. Ale smysl to ma, hlavne z praktického hlediska. Co si budem povidat. Nehynouci laska uz tam neni, ale spolecne příjmení ma něco do sebe..
My se brali po 16 letech, jeden čtyřletý prcek už byl na světě. Svatba byla mini, jen pro nás dva a svědky. Bylo nám fajn i bez papírů, ale přeci jen před úřady vystupují manželé jinak, než ti „na hromádce“. A kdyby se, nedejbože, jednomu něco stalo, ten druhý to bude mít o kapku jednodušší s „papírem“ v ruce.
Za me ne, nevzali jsme se ani po 17letech vztahu a jednom diteti (2,5l), brat se nebudeme ani po druhem, ktere je v planu.
Financne a majetkove jsme kazdy byl zajisten uz pred seznamenim, takze se nemusime zajistovat svatbou ![]()
@Jogrr píše:… chce se na to odpovědět, že tohle vytasí každá, kterou si chlap nechce vzít ani za boha
Za me ne, nevzali jsme se ani po 17letech vztahu a jednom diteti (2,5l), brat se nebudeme ani po druhem, ktere je v planu.
Financne a majetkove jsme kazdy byl zajisten uz pred seznamenim, takze se nemusime zajistovat svatbou
@neila píše: … chce se na to odpovědět, že tohle vytasí každá, kterou si chlap nechce vzít ani za boha
Asi tak nějak ![]()
Meli jste nekdo po tak dlouhe dobe svatbu?
Co na to rikate? Ma to smysl?