Švédska trojka, zkušenosti

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3662
3.7.18 08:45
@Russet píše:
Dost ne. Dá klidně i swingers prý. Ale hlavně že nikoho nezabila… ;)

No,raději se nebudu zmiňovat už :jazyk:

• načítám...
Klopotkova
3.7.18 15:42
@Dojcanis píše:
Hele očima bych měla kroutit já,ne ty :lol: delej si co chceš,je mi to uplne jedno.Řekla jsem svůj názor.Na to,aby něco bylo masakr nemusíš hned někoho zabíjet.Prostě máš dost

Jsi v tématu o švédské trojce, což je sexuální téma, já jsem se vyjádřila k tématu, pokud Tě to pobuřuje, tak sem nelez. Z tématu vyplývá, že kašičky a lahvičky se zde řešit nebudou.

• Upravit
3662
3.7.18 15:44
@Klopotkova píše:
Jsi v tématu o švédské trojce, což je sexuální téma, já jsem se vyjádřila k tématu, pokud Tě to pobuřuje, tak sem nelez. Z tématu vyplývá, že kašičky a lahvičky se zde řešit nebudou.

A ja sem si celou dobu myslela ,ze za tvym nickem stoji duchodkyne,nevim proc :mrgreen: zdani klame hold

• načítám...
Klopotkova
3.7.18 15:47
@Dojcanis píše:
A ja sem si celou dobu myslela ,ze za tvym nickem stoji duchodkyne,nevim proc :mrgreen: zdani klame hold

Holt vzdej tomu, že ses zmýlila hold :D :mavam:

• Upravit
3662
3.7.18 16:20

@Klopotkova ja doufam,ze sem se zmylila :lol:  :kytka:

• načítám...
Klopotkova
3.7.18 17:23

… k tématu, pro mě nejlepší 3ka já a dvě holky, zažila jsem já, muž a žena, já a dva muži, ale nikdy to nebylo s mužem, se kterým mám vztah, kterého miluji.

• Upravit
Anonymní
3.7.18 17:44

Já jsem zažila čtverku, trojku se ženou, trojku s mužem, za mě nejlepší dvě holky a jeden muž.

• Upravit
Klopotkova
3.7.18 17:53
@Anonymní píše:
Já jsem zažila čtverku, trojku se ženou, trojku s mužem, za mě nejlepší dvě holky a jeden muž.

Mně dva chlapi moc nevyhovují, takže za mě taky ideál 2 holky a chlap nebo jen dvě holky bez chlapa.

• Upravit
1
12.11.18 02:56

Můj vztah ze začátku s přítelem byl dost komplikovaný. Nevěděla jsem co chci a jestli vůbec ve vztahu chci být. Po čase jsem si uvědomila že ve vztahu chci být a nejenom to. Jednoho večera jsme se s přítelem začali bavit o holkách atd. Nahodili jsme téma 3. Když navrhl 3 s holkou tak jsem si říkala že já a holka , že to nikdy nepůjde dohromady ale ta představa mě lákala. U představy jsme nezůstali. Bála jsem se že něco takovýho nám zkazí vztah. (V tu dobu mě dávno přešla žárlivost a tak mi tolik nevadilo že sahá na jinačí.) Na hrátky se mi vzpomíná hezky :) . Jenom doporučuju těm který do toho chtěji jít, vědět s kým do toho jdou. Stanovit si hranice a myslím si že by holka která do toho jde to měla mít dost srovnaný v hlavě protože žárlivost do 3 nepatří může to úplně zničit vztah :? .

• načítám...
Pavca3492
5.12.18 15:08

Trojka?

Tak jedině dva chlapi a já. Obráceně nebrat!

• Upravit
Anonymní
23.7.19 12:00

Ahoj mám problém s mužem jsme bily v trojce asi před 5 týdny… Ja byla Teda opilá a moc si nepamatuji vím jen že ji lízal a sahal ji rukou na… Viděla jsem i ze si na dává kondom a ptala se ho jestli ji Teda teď bude… Neodpověděl. Jak říkám nepamatuji si a nevielajsem jak ji… On říká že ne že se mu pořádně nepostavil a tak si ho honil vlastně se pořádně neudělal tak si kondom sundal po prvním udělaný a na dal si nový aby se mohl dodělat to jsem ale neviděla, byla jsem věděl ní a libaly jsme se. Neviděla jsem že by ji… A on pořád dokola říká že je ne… Ja nevím jestli mu mám věřit… Její kamarádka totiž říkala že jo… A dokonce 2 krát tak buď jsem naivní a věřím muži a nebo on mi lze co si o tom myslíte.

• Upravit
Klopotkova
23.7.19 12:15
@Anonymní píše:
Ahoj mám problém s mužem jsme bily v trojce asi před 5 týdny… Ja byla Teda opilá a moc si nepamatuji vím jen že ji lízal a sahal ji rukou na… Viděla jsem i ze si na dává kondom a ptala se ho jestli ji Teda teď bude… Neodpověděl. Jak říkám nepamatuji si a nevielajsem jak ji… On říká že ne že se mu pořádně nepostavil a tak si ho honil vlastně se pořádně neudělal tak si kondom sundal po prvním udělaný a na dal si nový aby se mohl dodělat to jsem ale neviděla, byla jsem věděl ní a libaly jsme se. Neviděla jsem že by ji… A on pořád dokola říká že je ne… Ja nevím jestli mu mám věřit… Její kamarádka totiž říkala že jo… A dokonce 2 krát tak buď jsem naivní a věřím muži a nebo on mi lze co si o tom myslíte.

Nepiš jak Tatar.

• Upravit
4754
23.7.19 12:17

Tak nevym co s tem jako robit.

• načítám...
317
23.7.19 12:36
@Klopotkova píše:
Nepiš jak Tatar.

Jak to myslíš, jak mám psát.

• načítám...